Lasu un smejos. 2 dienu laikā mīnus 1.3kg. Būtu jau labi uzturmācību pastudēt, pirms šādām diētām. Tas ko tu tur zaudēji pirmajās dienās ir tikai ūdens un pārstrādāts ēdiens. Piemēram, sāls aiztur organismā ūdeni. Pamainot diētu minimāli, dažu dienu laikā var pāris kg nomest, tikai tie jau nav tauki, bet gan ūdens. Ir tāda baigi laba grāmata - saucas OPTIMUM NUTRITION. Izlasi tādu un sapratīsi, ka visas šitās diētas ir murgs pilnīgākais. Aprunājies ar jebkuru uztura speciālistu vai personālo treneri.... man laikam nav jāsaka, ka tava diēta būtu viņu darba dienas lielākais joks :) Pati savulaik sēdēju uz visādām diētām - kāpostu, olu, olbaltuvielu. beztauku, bez-ogļhidrātu utt... bet nu sanāca tā, ka izmācījos par fitnesa treneri (tīri hobija līmenim un priekš sevis, nevis lai darbotos profesionāli) un pastrādāju fitnesa vidē ilgāku laiciņu un varu tev drošu sirdi apgalvot, ka fiziskas aktivitātes (kaut vai 3x nedēļā 30 minūšu aktīva rosīšanās pa māju utt, izmanto trepes nevis liftu, vairāk staigā ar kājām, var arī mājās mazliet pavingrot 5 minūtes šur, kamēr tējkanna vārās, 5 minūtes tur, kamēr zobus tīri pataisi pietupienus utt) un ēšana prātīgi ir viss, kas vajadzīgs, lai nomestu svaru. Ok tas nenotiks nedēļas laikā, bet mēneša laikā jau būs pirmie rezultāti un pusgada laikā vispār būs super. Manas draudzenes, kas piedalās dažādos fitness konkursos nesezonā ēd diezgan tīri, kā jau treneri :) - liela gaļa, zivis, daudz dārzeņu, "gudrie" ogļhidrāti, arī taukus!!!! un kā nu kura, BET reizi vai divas reizes nedēļā ir CHEAT day, kuru laikā ēd visu ko vēlas...kūkas, majonēzi, burgerus utt. :) Pirms konkursiem jā, ir stings meal plan, bet tas ir tādēļ, ka viņiem nepieciešams zaudēt konkrēti tauku masu, lai konkursa laikā visi muskuļi būtu redzami, nevis, lai notievētu :)
Pietiek taču šito murgu. Es saprotu, kad es ar šito visu aizrāvos, tas bija vēl gadus 4-5 atpakaļ, tad par to tik daudz nerunāja, bet tagad taču uz katra stūra mudina ēst veselīgi un sportot kaut mājas apstākļos, nevis ievērot slimas diētas. :)
Aaaa un gribi vēl tevi pārsteigšu? Pajautā jebkuram kvalificētam trenerim vai tev veikalā vajadzētu izvēlēties jogurtus utt ar normālu/standarta tauku saturu, vai arī "diētiskos" beztauku..... atbilde tevi pārsteigs ;)
Ceru, ka vismaz kāda izlasīs šo penteri un sapratīs, ka šitas nav nevienam vajadzīgs un visu var sasniegt arī bez badā mērdēšanās un uzturvielu balansa sabeigšanas savā organismā. Es kādreiz ļoti pabojāju savu veselību ar diētām un nezināšanu, būtu priecīga kādu paglābt no tā, kam cauri gāju es :)