Woow, es arī gribu sestdien uz Auci un Prāta Vētras koncertu..
Varbūt tiešām jāmēģina sazīmēt kāds un jādodas ceļā, jo varētu būt tīri jauki.. Ja vēl uguņošana pēc tam! Bez tam, tajā galā nekad neesmu bijusi :D
Bet man arī šoks, ka tāda maza pilsētiņa tādu pasākumu uzrīko
Savulaik biju uz PV koncertu Četri krasti- Reņķa dārzā, Ventspilī, tas joprojām ir labākais koncerts, kurā jebkad biju bijusi! :)
Čau, čau! :)
Šorīt bija nu tik grūti pamosties. Kaimiņi šaudīja salūtu un bļaustījās visas nakts garumā. Autobānis arī visu nakti bija trokšņains mašīnu pīpināšanas dēļ.. Tādas dusmas!!
Jau uzspēju iziet savu 5km garo distanci ar ratiem. Vairāk nevarēju, jo nenormāls karstums un stumjotie augšā kalnā, bez elpas paliku. Phuu.
Tagad gulšņāju gultā un priecājos par dāvanām- smaržām, safrānu un Indiešu saldumiem ar sudrabu (vēl nav nācies iepriekš ēst sudrabu :D ).
Čau!
Šodien esmu izlikusi visus savus spēkus. No rīta šķita, ka vieglāk būtu piecelties un pamest darbu. Ir grūti. Bet vismaz diena aizpildīta un domas novērstas kur citur. Tagad gribas atkrist dīvānā un aizmigt, taču nedrīkst tā.
čau! Hmm,šodien izlasiju ,ka decembrī Enriqe ir Latvijā,baigi gribu aizbraukt.
Varbūt kāda ir iegādājusies biļetes? Draugs jau smejās,ka es tākā tāda tīne aiz prieka nezināju,kur likties,kad uzzinaju par konci,bet nu,man jau viņš patīk... :)
Kā jūs mazgājat dūnu spilvenus? viņš īsti žūt negrib un tās dūnas sāk smirdēt.
Oi, ja ir tādi izturīgi pēc skata, mazgāju veļas mašīnā, kāda saudzīgā režīmā, pēc tam lieku uz žāvētāja un ik pa brīdim pabužinu, tā, lai tās spalvas nav salipušas iekšā vienā kunkulī un nolieku uz otras puses, citādi tiešām ļoti sāk smakot, bet smaku ar sodu var dabūt laukā. Tos, ko baidos veļasmašīnā likt (nealkstu pilnu mašīnu ar spalvām), esmu arī ar rokām mazgājusi, notecinu lieko ūdeni un žāvēšana jau tā pati. :) Nav neiespējami.
grafiene man vienalga,ko par mani domaa,bet Es vairaakas reizes esmu bijusi uz Enriki..nu tas virietis mani neatstaj vienaldzigu un neatstaas NEKAD :D protams,ka nespiedzu kaa tiine konchos un taa, bet nu esmu sajuusmaa,ka man drushka uzdavinaaja biljeti dzimenee uz vinja konci :D
Paldies meitenēm, marchixai un Annie :) spilvenam ir dubultās vīles, tā kā ārdīt tiešām neņemšos. Spilvens žūst saulītē, es viņu ik pa laiciņam uzbužinu un pasmaržoju :D Par sodu nezināju, bet tas bija tas, ko tieši vajadzēja zināt :) ja nu šis mēģinājums sasmakos...
Sodas ūdenī pamērcēt var, ja veļasmašīnā - kopā/pulvera vietā iebērt tam vajadzētu līdzēt, var arī mēģināt kādā vējainākā vietā nolikt, lai kārtīgi izvējo. Man arī reiz spilvens žuva, tā kā drusciņ oda, bet tas no tām slapjajām spalvām bija, kārtīgi izžuva un bija ok. :)
Uz jūru negāju,jo bija vējš un mākoņi,toties vietējā mežā saēdos mellenes, tik ņammīgas :)
Nesen noskatījos šo, tiem,kam patīk Gacho https://www.youtube.com/watch?v=KrG45WgiLLY
Bante Zinu jau kādu laiku, jo Mana paziņa ar Viņu tikās,samīlējās un Viņš pateica,ka nedomā šķirties no sieviņas. Patīk Tev Viņš? :)
Lieliskā, neitrāli - tēlo viņš labi un ir simpātisks, bet nepievēršu uzmanību, cik nu ir redzu seriālā. Skaties, ka tavs komentārs nav par pamatu Privātās vākam. :D