Man iedvesma nebija vajadzīga, gan esošais tetovējums, gan turpmākie vēlamie ir saistīti ar manu dzīvi, piemēram, uz muguras divi pūķi, jo abi mani vissvarīgākie cilvēki un ģimenes locekļi ir pūķa gadā dzimuši, galvenokārt, gribēju kaut ko ar meitas piedzimšanu saistītu, tāpēc tāda izvēle.Tad nu tik atlika sameklēt internetā piemērotu dizainu, atradu tādu, kurš ir kā ornaments- tāda kā "iņ jaņ" zīme, tikai aplīšu vietā pūķi un ārējā mala arī nevis kā aplis, bet kā saules stari. Priekš manis diezgan simboliski un nozīmīgi. Vēl gribu kādu teicienu, kurš ļoti mani iedvesmo un raksturo (latviski). Tad ir vēl viens plānā, kurš arī saistīts ar kādu dzīves notikumu, arī simbolisks. ā un vēl zinu, ja kādreiz precēšos, tad negribētu gredzenu, bet uztaisīt tetovējumu ar kāzu datumu un kopā saāķētiem gredzeniem pie plaukstas locītavas, bet to pagaidām neplānoju, vnk tā gribētu nākotnē izdarīt. Patīk tikai melni tetovējumi, krāsaini noteikti man nebūs. Man ir tā, ka izdomāju ko gribu un kāpēc un tad internetā piemeklēju ko piemērotu, kas atbilst tam, ko esmu iedomājusies. Neesmu cilvēks, kam ātri domas mainās un ja kaut ko gribu izdarīt, nenožēloju.