Oi, es arī sen atpakaļ tos mošķus biju noķērusi (visdrīzāk skolas garderobē, kad modē bija pūkainās kapuces un tur visas jakas cieši stāvēja viena pie otras, īsta paradīze, lai apciemotu, kuru vien vēlas :-/ ). Viena no pretīgākajām sajūtām, ko esmu piedzīvojusi, kad tās atklāju. :(
Es atceros, ka gāju cauri internetam un mēģināju visus līdzekļus pēc kārtas, kādas ~nedēļas laikā tiku vaļā (man gan nebija pārāk ielaists, ātri atklāju).
Krāsoju matus kādas 2 reizes, skaloju ar etiķūdeni, izgāju cauri 2 aptiekas līdzekļu (Pedex, manuprāt) pudelītēm, kādas 5 reizes sēdēju ar spaidītām dzērvenēm+maisiņu galvā, un tāpat man mamma centās visas gnīdas izlasīt ārā. Manuprāt, viss beidzās ar 2. Pedex tūri, tad arī galva bija tīra.
Tagad iedomājos, ka noteikti arī mēģinātu piedevām visam matus taisnot, jo tā temperatūra ir ļoti augsta (230 grādi), un nedomāju, ka pat visņiprākā gnīda tādu pārdzīvotu.
Noteikti tiksi galā, tikai tas prasa konsekventu karošanu! Un vismaz man pēc tās nedēļas likās, ka mati palika daudz foršāki :D