Ak jēziņ, UTIS!!!!!!!!!!!!!!!!

Reitings 5
Reģ: 11.07.2014
Dabūju utis. Pati nezinu no kurienes :( sapirkos pa 30 euro aptiekā dažādus līdzekļus bet nekas nepalīdz. Utis it kā tagad nerāpo, bet gnīdas palikušas ļoti lielā daudzumā. Ar rokām vienu izvilku, paspiedu un nokrakšķēja, tātad vēl dzīvas :( Tagad sēžu ar etiķi iesmērētu matos. Varbūt ir kādas alternatīvas kā izārstēt šos riebekļus ? Tiešām būs jābrauc uz cenuklubu un jāpērk petroleja ?
13.07.2014 16:40 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Tipa ja tev stress, tad utis Limbažos to saož un čāpo pie stresainās Lienes Rīgā?
Vai ja vēsā mierā meditē bērnu dārzā, tad blakussēdošā Jāņa utis met tev līkumu?

Nu netak. Bet nu no ģimenes ārstiem esmu arī pērles dzirdējusi, droši vien tāpēc, ka viņi padomju laikos mācījušies.

Atceros, ka lietoju aptieku šampūnus, un - pats galvenais - stundām pati sev ķemmēju matus ar mazo ķemmīti. Tās tiešām bija ilgas stundas, bet man bija vienalga, jo jebkas ir labāks par kukaiņiem matos. Man vēl tagad, pēc gandrīz 10 gadiem, nepatīk mājās dīvānā sēdēt, jo sīkie vēl iet bērnu dārzā. :D
14.07.2014 01:15 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Aptiekās nopērkami līdzekļi cīņai ar pedikulozi (utainību), kas nogalina ne tikai pieaugušos parazītus, bet arī to oliņas (gnīdas).

Un jāķemmē tās oliņas ārā. Ja krāso matus, tad būtu labi tieši tagad nokrāsot. Un kā jau te teica, tās var saķert no tevis mājinieki, tā ka viņi arī ir jāpārbauda un jādezinficē tavas ķemmes, spilvendrāna utt.
14.07.2014 22:40 |

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Sinepe par to stresu pilnīg piekrītu, te viņas var būt un te atkal nav, pati tam cauri esmu izgājus
14.07.2014 22:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits