Man arī ir pieredze ar Rīgas 1.vidusskolu. Tikai šajā skolā esmu mācījusies tālmācībā, tāpēc salīdzināt ar citām skolām nemācēšu, bet šī skola man patīk, viss vienmēr bijis skaidri saprotams, nekādas problēmas nekad nav bijušas.
Vienīgi varu teikt, ja jāizvēlas - mācīties parastā skolā vai tālmācībā, es noteikti izvēlētos parastu skolu. Tā kā man apstākļi spieda mācīties tālmācībā, nekas cits neatlika. Zināju, ka viegli nebūs, bet ir vēl grūtāk, nekā biju domājusi. Ļoti daudz laika jāpavada mācoties. Teiksim tā, ja ir 15 priekšmeti, mēnesī 30 dienas, rēķini pati, ka katram mācību priekšmetam mēnesī var atvēlēt tikai divas dienas, pieņemot, ka mācīsies arī brīvdienās. Tā kā - ir jāmācās daudz. Kontroldarbi, ja nemaldos, katrā mācību priekšmetā ir viens mēnesī - tur ir testi, uzdevumi un esejas.
Man daži ir jautājuši kādas priekšrocības ir mācoties tālmācībā - ja godīgi, es īsti nesaskatu priekšrocības...labi, tas, ka pati vari plānot laiku, bet tas nav viegli, it kā var apvienot ar darbu, bet man tas bija ļoti, ļoti grūti (varbūt tā ir mana problēma, nemācēšana laiku saplānot un vēlme pēc ļoti labāk atzīmēm).
Ja vēl ko gribas jautāt - droši raksti. :)