Man šķiet, Tu pamatīgi pārspīlē un pārkāp robežas. Tev nebija tiesību lasīt viņa sarakstes. Bet es saprotu sievietes nespēju sevi saņemt rokās, tādēļ spriežu pēc stāsta turpinājuma, ka Tev ir pamatīgas problēmas ar uzticēšanos. Nu un, ka pirmā īsziņa ir kādam citam? Tas nav attiecību rādītājs. Es vispār tās agrās rīta sarakstīšanās, saraksīšanās visas dienas garumā - nesaprotu. Un diez vai kādreiz sapratīšu. Ir vajadzība sazvanās, vajag - satiekas. Bet iespējams, tā ir tikai man, ka riebj visu laiku dzīt sviestu deldējot taustiņus telefonā.
Otrkārt, vīrietis, kurš savu bijušo zākātu par mauku kļūtu arī par manu bijušo. Tas nav vīrietis.
Treškārt, ja viņš ir tik agresīvs sarunās par viņu, iespējams, viņam ir pret meiteni jūtas, kuras cenšas apspiest. Un, lai Tu neceltu kārtējo scēnu, viņš vienkārši uzspēlēti cenšas parādīt, ka citu viņam nevajag (varbū vajag, bet neredz nākotni utt.).
Visbeidzot mans ieteikums - pārtraukt attiecības un savest kārtībā savu pašapziņu. Kamēr nejūties gana stipra un pašpietiekama jaunas attiecības neveido. Un iemācies saprast, ka attiecības ir dialogs nevis medības, kur bise rokās ir tikai Tev.