Sāpīgi

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Sveikas!
Man jau diezgan pasen ir sasāpējusi problēma.
Lieta tāda, ka man kā diezgan nesabiedriskai meitenei ir tikai 1 tāda īsta draudzene, vismaz līdz šim man tā likās.
Draudzējamies jau ~8 gadus, vienmēr viss bija lieliski, strīdi nebija nekad, mācījāmies kopā, tikāmies bieži, pēc skolas beigām, tikāmies aizvien retāk, jo bija dirzgan maz brīvā laika, un visas tikšanās bija ar manu iniciatīvu, viņa principā nekad neierosināja tikties, ja nu vienīgi reizi pa reizei uzrakstīja, ka ilgojas.
Pēdējā laikā vispār sāka ļoti dīvaini uzvesties, mums bija norunāta tikšanās pie manis, gribējām braukt uz jūru un tā tālāk, viņa pazvanīja un pateica, ka netiks, jo radinieks no ārzemēm atbrauks, nu okey, nelikās nekas traks norunājām uz nākošo dienu, bet pēc tam atkal pazvanīja un pateica, ka tiks tikai vakarpusē jo viņai darba pārrunas esot, nu labi, galvenais bija lai viņa vispār atbrauc, pēc tam pienāca tikšanās diena un no viņas ne miņas, ne ziņas, zvanīju viņai, neatbildēja, rakstīju, arī neatbildēja, nu uz to arī aizvēru acis, likās nu okey varbūt kredīts beidzās vai kas, kaut gan aizvainojums bija dirzgan liels, tagad jau nedēļu nedod nekādu ziņu par sevi, rakstīju arī feisbukā, kad pamanīju jaunas bildes, sēž onlainā, bet uz manām ziņām neatbild.
Tāds aizvainojums manī, neuzskatu, ka īsta draudzene tā rīkotos. Kaut gan vienmēr pati apgalvoja, ka esmu viņas vislabākā draudzene. Ceru,ka saprotiet, ka viss šis nav tikai no šī gadījuma, bet gan vispārībā, viņas vienaldzība un šādi gājieni kopumā.
Kā jūs domājiet, kas tā par tādu attieksmi varētu būt? Un vai draudzībā tāda vispār ir pieļaujama?
P.s- Atvainojos pat kļūdām, jo rakstu no telefona un steigā.
11.07.2014 21:30 |

Reitings 794
Kubiete

Jā, tieši tāpēc arī ir sāpīga tāda attieksme no viņas. Jau uzrakstīju viņai gan FB gan īzziņas vairākas, pagaidām bez rezultātiem. Laikam vienkārši vajag izrunāties.

Aija

Varbūt kādreiz kaut ko tik tiešām esmu aizšāvusi greizi un viņa tagad attālinās. Bet viņa man nekad neko nav teikusi. Puiši tiešām nav vainīgi, kā jau rakstīju, strīdu mums vispār nebija. Varbūt vienīgi es viņu mēģināju vest pie prāta sakarā ar skolas lietām, jo viņai bija veselības problēmas un pēc tam viņa vienkārši aizgāja no skolas, varbūt tas viņu kaut kā iespaidojis. Dažreiz manīju arī kaut kādu mazu skaudību no viņas puses- skolas lietās un materiālajā ziņā. Laikam draudzība no viņas puses tiešām nebija tik stipra, jo savu vainu es īsti neapzinos
11.07.2014 22:09 |

Reitings 794
GentleTouch

Paldies! To arī domāju darīt, jo noteikti nevēlos pazaudēt draudzeni, vienkārši pagaidīšu kādu laiciņu. :)
11.07.2014 22:11 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
pamegini izrunaties.Kuku un pasaki ka nac uz teju:) Veiksmi:) Moš jums kāda trešā pa vidu ir iejaukusies?
11.07.2014 22:12 |

Reitings 27552
kūcņu pie tējas:)
11.07.2014 22:13 |

Reitings 794
Kubiete

Nekad neesmu bijusi pie viņas, vienmēr aicināju viņu es pie sevis. Jā, ir arī trešā meitene, ar kuru viņa vairāk kontaktējas, jo tā dzīvo viņai kaimiņos. Bet draudzējas viņas daudz mazāk nekā mēs ar viņu.
11.07.2014 22:15 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Varbūt tava draudzene ir līdzīga manējai, nu jau vairs ne draudzenei - nespēj izvēlēties starp draugiem?! Viņai esi tikai tu, vai ir vēl kompānijas? Mana draudzene nespēja izvēlēties, kura tad viņai ir tuvāka. Bija visādi meli, varējām pat mēnešiem nerunāt, lai gan vienā skolā mācījāmies. Smieklīgākais ir tas, ka es viņai to pat piedevu, domāju, nu piestrādāsim pie draudzības, varbūt mana vaina kaut kur, jo viņa tiešām bija lieliska draudzene (man tā patika domāt). Cik ātri visu izrunājām, viss it kā bija labi, tā atkal sākās meli un citu draugu prioritātes. Man tas bija šausmīgi grūts laiks, jo mana labākā draudzene tusējās ar viņu vienā kompānijā (skan dīvaini, bet tur vēl stāsts apakšā). Pazaudēju lielisko draudzeni un ar labāko arī attiecības kļuvušas vēsākas. Nē, mēs esam draudzenes, bet nu ne tādas kā iepriekš.
Izrunāties Tu, protams, vari, bet sagaidi arī to, ka tam var nebūt absolūti nekādas jēgas. Tā notiek, ka laiks izšķiro cilvēkus, kuri ir mums blakus.
11.07.2014 22:23 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Man arī tavā vecumā bija 2 ļoooti labas draudzenes, bijām nešķiramas. Bet dzīve aizveda mūs pa dažādiem ceļiem, viena draudzene tāpat kā tavējā iekrita akā, neatbildēja uz sms un vēstulēm draugos, aizbrauca uz ārzemēm. Otra apprecējās un arī pārtrauca visus sakarus. Palika trešā draudzene, ar kuru kopā bērnus auklējam un esam nešķiramas arī kopš 4.klases. Sapratu vienu - īstie cilvēki paliks tavā dzīvē par spīti jebkādam grūtībām. Ja viņi aiziet, tātad nebija tā draudzība tik stipra.
11.07.2014 22:25 |

Reitings 27552
Nekad neesmu bijusi pie viņas, vienmēr aicināju viņu es pie sevis.
Tas gan dīvaini. Mums vexcaki pat ar visu to ka dažādi saociālie slāņi pazīstami bija, ciemojāmies ari...Divaini,.
11.07.2014 22:33 |

Reitings 794
Jā, varētu būt ka nespēj sadalīt prioritātes un citas draudzenes, kā arī piekrītu tam, ka laiks visu saliks pa plauktiņiem. :)
Pie viņas nekad nebiju, jo viņa neaicināja un arī tāpēc, ka viņa teica, ka viņai ir liela ģimene un pie viņas tik un tā pat mierīgi parunāt nevarētu, tā kā tas bija ierasts.
11.07.2014 22:39 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Saprotu kā tu jūties, ar draudzenēm vispār ir tāda interesanta lieta...man labi pazīstama ir viena meitene, ko pat īsti nesaucu par draudzeni, bet viņa man burtiski katru dienu raksta, aicina kaut kur iet, braukt utt...bieži vien ir citi plāni/vienkārši negribas, tad atsaku, taču, ja atbildu, ka tiešām varētu satikties, viņa visbiežāk uzraksta "nedaudz vēlāk, man tgd kkas ātri jāizdara" un guess what? vēlāk viņa uzraksta, ka tomēr netiek..šausmīgi kaitina, nesaprotu, kāpēc vispār jāpiedāvā, ja pati nevar/negrib :D
Vispār tavā situācijā kā naglai uz galvas ir teiciens "Dont make someone a priority if they only make you an option"
Un ieteikums - ja izjūti vajadzību pēc draudzēšanās, atrodi citus draugus vai vismaz kādu ar ko papļāpāt virtuāli...
11.07.2014 23:53 |

Reitings 794
Paldies jums meitenes!
Viss gan jau būs labi, ja ne tagad ,tad vēlāk, ar laiku. :)
11.07.2014 23:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits