Sveikas!
Esmu šobrīd vīrieša meklējumos.
Ļoti daudz uzmanības apliecinājumu no jaunākiem puišiem, pašai 25 gadi, bet iepazīties un veidot attiecības grib 18 - 23 gadīgi puiši. (smuki kā končas,trenēti utt..)
Kā jums šķiet, kāda ir pieļaujamā vecuma robeža? Ja meitene vecāka, bet puisis jaunāks..
Varbūt kādai jau ir pieredze, būšu priecīga, ja padalīsaties ar info :)
Nav visi vienādi. Ir pietiekoši daudz 20+ jaunekļu, kuri ir mērķtiecīgi, atbildīgi, gudri un nopietni. Nav tā, ka visi vecie veči ir kaut kādi nobriedušie sapņu prinči ar dziļām interesēm, kamēr jaunie visi ir stulbi tusētāji.
Vismaz, manā paziņu lokā ir atbildīgi, ģimenes veidojoši 20+ gadnieki un 40 gadnieks, kurš joprojām nav spējīgs uzņemties atbildību par savām izvēlēm un izdarīto.
Atgriežoties pie tēmas - pašai pieredzes nav, bet draudzene pagājušajā gadā apprecējās ar savu vīrieti, kurš bija 3 gadus jaunāks. Tagad abi gaida ģimenes pieaugumu un vij ģimenes ligzdiņu.
Es kaut kur biju izlasījusi, ka ideālas attiecības ir tad, kad vīrietis ir par 5 gadi jaunāks. :D
Arī mamma man visām saka, ka vīrietim jābūt jaunākam. :D Bet nju, skaitlim nav robežu :)
Ir pietiekoši daudz 20+ jaunekļu, kuri ir mērķtiecīgi, atbildīgi, gudri un nopietni. Nav tā, ka visi vecie veči ir kaut kādi nobriedušie sapņu prinči ar dziļām interesēm, kamēr jaunie visi ir stulbi tusētāji.
Ņemot vērā to, ka meitenei galvenais ir, ka puiši ir "smuki kā končas, trenēti utt..", tad, domāju, personības briedums viņai "sapņu princī" nav tas būtiskākais. Tāpēc nu tiešām, neredzu problēmu. Ko citi padomās? Lielākoties - pilnīgi NEKO.
Ir bijusi pieredze ar jaunāku puisi.
Varu teikt tikai visu to labāko - bija nobriedis, mērķtiecīgs, ļoti rūpējās par mani, turklāt nebija sabojāts ar iepriekšējo attiecību pieredzēm, kas ir liels pluss.
Iesaku tev vnk pievērst uzmanību katra cilvēka personībai, jo cipariņš pasē neparāda to, kāds esi..)
Ja vecuma grupa ir 18-23, tad tev jārēķinās ar šādiem tādiem bērnišķīgiem izgājieniem. Labākajā gadījumā pa retam, sliktākajā tādu būs daudz. Zinu, jo man pašai draugs ir jaunāks :)
Veidot attieciibas ar jaunaaku puisi var tikai tad,ja juus tieshaam veelaties vienas un tas pashas lietas. Ja shobriid veelies vieglas un nenopietnas attieciibas,tad jau der jebkursh jaunaaks kandidaats,bet ja tomeer ceri sastapt savu naakamo viiru un beernu teevu,tad ir jaaizveertee attieciibu veidoshana ar jaunaaku puisi,jo,kameer shobriid juus varat buut skaisti iemiileejushies,ir iespeeja,ka peec laika,vinjs gribees izskrieties nevis veidot gjimeni ar tevi.