Vispar, ja CSDD testu nevar nolikt ar pirmo reizi, tad nakamo nemaz nemeginat. Vadit auto nav tas pats kas cept olas.
Tu uztraucies par kaut kadu Gulbeni? Man liekas, ka x1 tur esmu bijusi - tur tak tik kaads 1 luksofors un 1 iela. Ko darisi Riga
piemēram, eksāmens netiek nokārtots, ja lietus laikā uz trotuāra/apmales tiek ūdens, kad tu brauc, īsti nezinu kā pareizāk to nosauktRedzu, ka tu tiesibas nekad neesi kartojusi.
pirmo reizi īpaši gāž iekšā,Bet kā gāž iekšā? Piedod gāzi uz dzelzcela parbrauktuves, lai zem barjeras pabrauktu? Pavelk stuuri, lai graavii iebrauktu? Comon, man neviens pazistamais bez redzamiem parkapumiem (kurus pats izraisijis) nav ticis misitiski iegazts. ta ka vaina ir pasa brauceja.
Varbūt sinepe braukās tikai pa Madonu uz veikalu un atpakaļTas nemaina to, ka vinjai ir tiesibas ari atbraukt uz Rigu, Jurmalu, Liepaju, Ventspili, kur ir vairak par 1 luksaforu un izraisit negadijumu. Man liekas, ka Madona ari nemaz nav tik maza, lai tur varetu bez bedu braukat.
nevar piedomāt pārkāpumus, kuru nav.Piekrītu!
iet pie instruktora, izrunā kļūdas, vēl pabraukā mācību stundāsAgree. Pie nosaciiuma, kaadas ir taas kluudas. Ja labojamas (aizmirst paskatities spogulii), tad var meeginat. Ja rupjas - neapstajas pie sarkanas gaismas, tad skaidrs, ka daudz un loti veel jaamaacaas.
misshinepaga, vai tad káds péc 10 nodarbíbám mácoties braukt tieshám uzmet aci átrumklokjim? tieshám? uz tahometru varbút sanáktu uzmest aci, ja brauc ar citu mashínu, bet pie savas jau pierod tá, ka pat spidometrá nav jáskatás, par to, ka japiedomá kurá mirklí spiest sajúgu man vispár vádru trúkst :D atradi ar ko paspídét, tá brauc visi, ne tikai tu :D
Nepiedalos nekādos driftos vai sporta sacīkstēs, bet braucot man nav nepieciešams skatīties ne uz ātrumkloķi ne uz tahometru, ne prātā domāt kad nu sajūgs jāspiež bremzējot Visu savu uzmanību veltu ceļam un ceļa zīmēm
Kas vienam ir labi, tas otram ir slikti, ja vienam bedres jāapbrauc, tad otram jābrauc cauri, ja vienam braucu pa ātru, tad otram par lēnu (braucot ar to pašu ātrumu), ja vienam braucu pa tālu no malas, tad otram pa tuvu (kaut gan attālums vienāds), un tādu situāciju ir daudz un dažādu.
esmu no Madonas un likšu eksāmenu Gulbenē. Tur arī ir tāda iespēja.