29 gadi par vecu?

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Sveikas Cosmietes, ceru ka jums visām viss labi. :)

Tad nu šī nav mana problēma, bet drauga problēma, es nāku pie jums pēc padoma jo pašai nekas īsti nenāk galvā kā izpalīdzēt un virzīt visu uz priekšu.

Tad nu draugs bija izlēmis ka grib vel vienu profesionālo izglītību, diemžēl izrādas ka viņš ir par vecu lai Kuldīgā iegūtu šo izglītību, ja nemaldos tad tas ir tehnikumā, bet konkrēti nezināšu par kuru iestādi iet runa.

Viņš tiešām no visas sirds vēlējās to galdniecības papīru kas viņam tomēr sniegtu lielākas iespējas jomā kas viņam pat ļoti padodas, problēma tāda ka neviens bez papīra īsti jau negrib pieņemt, kur nu vel arpus Rīgas.

No jums es vēlos padomus, ko iesākt, kā rīkoties lai iegūtu šo dokumentu ka viņš ir galdnieks? Kur vērsties? varbūt kāda zin kādus kursus Kuldīgā vai nu reāli vispār ko lai cilvēks iesāk? Diemžēl iespēja pārvākties kaut vai uz Rīgu kur iespējas ir lielākas viņš nespēj pašlaik un pašreizējā darbā viņš ar ļoti nevēlas palikt, ko arī es saprotu jo viņam tur ir smagi.

Lūdzu palīdziet ! Rosiet kādas idejas ko iesākt? Tiešām pateikšos jums ļoti par palīdzību!
11.07.2014 15:51 |

Reitings 281
Reģ: 09.10.2013
Es zinu par kuru skolu ir runa. Zinot vadību es domāju, ka varētu sarunāt, bet vajg būt neatlaidīgam un zvanīt vai iet uz vietas vēl parunāt. Pašiem mājas lapā ir rakstīts līdz 29 gadiem. Tad vēl jāvar ar 29 arī. :)
11.07.2014 16:46 |

Reitings 17203
Roarrrrr

Paldies! :) Bet nu es pieņemu ka viņi ar izvēlas pēc vecuma, un ja pilna grupa tad jaunākajiem diemžēl būs priekšroka, bet ceru ka tā nebūs.
11.07.2014 16:50 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Tehnikumā ir normāli cilvēki, vajag vienkārši iet un censties atrast kopēju valodu. Varbūt tomēr sanāk. BUTS Kuldīgā ir jēga tikai tad, ja iemaņas ir, bet vajag papīru. Cik pati tur esmu gājusi un mans draugs, bez mācībām iegūsti diplomu, ka ķipa tu esi tas un tas, bet reāli tev neko tur neiemāca. Varbūt tas nav visiem kursiem, ko viņi tur piedāvā, bet nu kaut kā liekas, ka tā ir tāda dīvaina iestāde. Bet tiešām ieteiktu iet un runāties, varbūt ir kāda iespēja puisim tikt. Pasniedzēji jau tur ir daudz maz pazīstami Kuldīgā, varbūt kaut vai ar kādu pasniedzēju aprunāties... Ja viņš parādīs, ka ļoti grib, tad es domāju, ka viņi atradīs, kā viņu paņemt programmā :)
11.07.2014 18:21 |

Reitings 17203
L.

Nu paldies. Draugs jau itkā koku labi pārzin un māk ar to apieties, viņam vienkārši vajag tādu papīru jo ir daudzas vietas kuras meklē darbiniekus kam vienkārīs ir tā izglītība, jo bez papīra negrib ņemt. Un tīri oficiāli lai viņam tas būtu. Jā viņš jau teica ka meiģinās kā vien māk, velns viņš jau tās skolas pasniedzējus pazīst dažus, jo viņš jau vienu izglītību tur ir ieguvis :D Viņam pat pasniedzējs ir teicis lai tik nāk! Bet nu re kā. Ai nu jācer uz to labāko, ka beigas viss nokārtosies, ja ne ta tad kur citur, vienkārši pašlaik šis variants būtu tas labākais.
11.07.2014 18:26 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Varbūt lai sazinās ar BUTS? Ja jau tikai papīru vajag, varbūt tā būtu vieglāk un ātrāk arī, ja nu gadījumā nesanāk tur tikt.
11.07.2014 18:29 |

Reitings 17203
Varbūt lai sazinās ar BUTS? Ja jau tikai papīru vajag, varbūt tā būtu vieglāk un ātrāk arī, ja nu gadījumā nesanāk tur tikt.

N
11.07.2014 18:29 |

Reitings 17203

Nē nu drusku jau vajag ar apmācību viņam, lai gan pat nezinot ļoti ātri visu apgūst un iemācas, kā ne kā viņš uzņēmumā kur strādā ir jau 8 gadus, ar koku māk apieties, tehnikas ar māk izmantot, vienkārši diemžēl tas uzņēmums ir drausmīgs un izaugsmes iespējas nekādas tāpēc ar nolēma ka vajag oficiālu dokumentu savādāk viņš 8 gadus jau apmāca iesācējus kamēr ir pats palīgsrādnieka lomā :D

Viņš rīt tik būs spējīgs noskaidrot sīkāk, bet pateikšu lai painteresējās par visu velreiz, ja nu kas.
11.07.2014 18:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits