Kad mīļotais atgriežas pie bijušās

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Mierinājuma vārdi, uzmaundrinājums, kaut kas... es pat nezinu, ko vēlos no jums... Ir tik nenormāli smagi, un nav kur izlikt to sāpi...

Vīrietis, ko mīlu, mani pameta un atgriezās pie bijušās.

Kā pārdzīvot, ko darīt? Zeme zem kājām sabrukusi :(
11.07.2014 09:48 |

Reitings 279
Bet no kurienes jums tāda pārliecība, ka kaut kāds mistiks viņš, īstais nāks. Vai tā nav ilūzija? Līdzšinējā pieredze par to neliecina :(
11.07.2014 15:40 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Anete, nē, nav ilūzija, šis nu tiešām nebija tavs īstais, tikai laika kavēklis, puteklis uz tava grāmatplaukta.
Es pati esmu gājusi līdzīgam posmam cauri un arī bija totāls bezceris- domāju, ka mans īstais un vienīgais,hā, kā tad. Tagad drebulis uznāk par to iedomājoties vien, bet tā bija laba mācība.
11.07.2014 15:45 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man arī savulaik līdzīga situācija, tikai ar puisi pavadītais laika posms bija neliels un nekā diži nopietna jau tur nebija. Bet vienalga bija ļoti sāpīgi, jo tieši ap to laiku man pēkšņi parādījās vēlēšanās pēc nopietnām attiecībām. Un es kaut kā metos tur uzreiz ar sirdi un dvēseli iekšā, bet nu... beidzās kā beidzās.
Viņi, starp citu, pēc tam vēl vairākas reizes izšķīrās un sagāja atkal kopā. Ļoti iespējams, ka tas turpinās vēl tagad, pēc četriem gadiem.

Anete, tev vispār ne par ko nav sev jāpārmet, kā Bantei to gribētos. Vienkārši diviem cilvēkiem bija nenokārtotas attiecības un tu patrāpījies tam pa vidu. Kādu brīdi būs sāpīgi, kā jau pēc katrām attiecībām, bet tas pāries.
11.07.2014 15:53 |

Reitings 279
Liekas, ka arī visa vasara izbojāta, jo bija tik daudz kas saplānots kopā
11.07.2014 16:13 |

Reitings 106
Reģ: 31.08.2010
Anete!

Es ļoti labi saprotu, kā Tu jūties, jo man pašai tā ir bijis pat 2 reizes. Sajūta ļoti pretīga, protams, un nāk galvā visādas šī tipa domas - "ar ko es esmu sliktāka par viņu", "ko es darīju nepareizi". Bet tā tam acīmredzot vienkārši bija jānotiek, jo tagad esmu kopā vīrieti, kuru ļoti mīlu un paldies tiem diviem, kas notinās pie savām ex!

Par vasaras plāniem nedomā, ka izbojāti! Izbaudi viena un ar draugiem, tikai nedomā sēdēt mājās un neko nedarīt bez viņa! ;)

Turies!
11.07.2014 16:22 |

Reitings 17
Reģ: 11.07.2014
Iespertu mūlī.
11.07.2014 16:23 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Uzraksti PM ubagam vai nabagam. Abi ir forši džeki - palīdzēs ātri tikt uz kājām.
11.07.2014 16:36 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Mistisks "īstais" nenāks. Bet tas nenozīmē, ka visi puiši to vien darīs, kā muks no tevis pie bijušajām. Parasti jau puišiem pietiek prāta uz viena un ta paša grābekļa otrreiz nekāpt.

Tev vienkārši ar so konkrēto puisi nepaveicās. Viņš nebija pret tevi godīgs, bija ar tevi kopā, lai gan mīlēja citu. Un izturējās tā, ka tu pat nenojauti, ka viņa sirds nav pie tevis. labs aktieris, ko citu. Bet visi tādi nav. Tāpēc tev meitenes arī saka, ka ir arī sirdī brīvi puiši pasaulē, kas var ņemt un iemīlēties tieši TEVĪ. Ar viesm TAVIEM plusiem un mīnusiem.
11.07.2014 16:44 |

Reitings 106
Reģ: 31.08.2010
Nav jau teikts, ka puisis ir bijis baigais aktieris un jūtas pret tēmas autori tēlojis. Jūtas taču mainās. Varbūt arī ex piekladzināja pilnas ausis. Diez vai viņš būtu ar Tevi kopā veselu gadu, ja neko pret Tevi nejustu.
11.07.2014 17:28 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
jonasa, var arī ilgāk kopā sabūt, ilgojoties pēc cita cilvēka un cenšoties sevi apmānīt.
11.07.2014 17:32 |

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010

Nevajag jau nu pārspīlēt...ar savu mīlestību uz brīdi biju pašķīrusies, abi vienkārši nepratām izrunāties un apvainojāmies viens uz otru, var teikt, ka nesapratāmies. Abi kādu laiku bijām kopā ar citiem cilvēkiem, kuri mums ātri vien izrādījās absolūti nepiemēroti. Par savu tā laika vīrieti nezinu, bet tā otra meitene vienmēr baidījās un juta, ka viņš atgriezīsies pie manis. Atgriezās jau arī. Esam atkal kopā, nu jau vairākus gadus, laimīgi. Un iemācījušies to, ko nevarējām saprast toreiz, savos padsmit gados. Ja kāds domā, ka manu vīrieti "palietoja" un atdeva, lai domā vesels. Patiesībā jau "palietoti" tika tie cilvēki, kurus mēs pametām, sava veida plāksteri.

delusion ,

šitai Tev obligāti te bija jāieraksta, lai celtu savu pašapziņu? Varēji to tekstu pietaupīt, autorei tiešām ir smagi un visu cienu tām sievietēm, kas tik solidāri izsaka mierinajuma vārdus un jūt līzi autorei. Anete, no sirds ceru, ka Tev izdosies pēc iespējas ātrāk atgūties no šīs nodevības, un ka viss labākais Tev ir tikai vel priekšā... :)
12.07.2014 11:22 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
delusion, izskatās, ka nespēj tikt pāri tam, ka tavs draugs bija kopā ar citu sievieti. :D
12.07.2014 11:39 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Un tā bijusī tiešām ņēma atpakaļ? Tur jābūt ļoti dīvainai un sevi necienošai sievietei. Un mīlestība nav attaisnojums tam, lai ļautu vīrietim tā cūkoties.

Kā tieši cūkoties? Jūs tiešām nesaprotat, ka jūtas var mainīties vai tieši otrādi - nekad nepazust pret bijušo mīlestību? Es nerunāju konkrēti par šo gadījumu, bet bieži vien, tie, kas atgriežas, jūt, ka viens otram ir īstie. Pirmā mīlestība un kas tik vēl ne. Man pazīstams pāris nesen izšķīrās, jo vīrietis aizgāja pie savas jaunību dienu mīlestības. Jā, nesmuki izdarīja, atstāja divus bērnus, bet rūpējas par tiem tāpat. Ļoti starojošs un apmierināts ar dzīvi, agrāk tāds nebija. Nesaku, ka atbalstu skraidīšanu, bet, ja reiz cilvēks aiziet, tad tam ir kāds iemesls. Sirds un prāts ne vienmēr spēj sadarboties, dažreiz tam trūkst loģiska izskaidrojuma.

Autore - izsāpi, izraudies un dzīvo tālāk. Neiespringsti, īstais varbūt neatnāks šogad, bet atnāks tad, kad būsi tam gatava. Galvenais, nedomāt, ka visi tā darīs. Nodarbini sevi ar kādām aktivitātēm, hobijiem. Varbūt ierocies darbā, koncentrējies un darba lietām tā, lai nav laika domāt par puisi. Palūdz palīdzību draudzenēm, uzrīkojat meiteņu vakaru vai vienkārši palūdz plecu un kā izraudāties.
12.07.2014 13:07 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
šitai Tev obligāti te bija jāieraksta, lai celtu savu pašapziņu? Varēji to tekstu pietaupīt, autorei tiešām ir smagi un visu cienu tām sievietēm, kas tik solidāri izsaka mierinajuma vārdus un jūt līzi autorei.

Lai gan tas nav domāts man, bet man ir bijusi tāda pati situācija kā delusion. Neredzu jēgu celt autores pašapziņu, noliekot sievieti, pie kuras aizgāja viņas puisis. Nav jāmāca nīst kāds un justies pārākam, ja ir nodarīts pāri. Meitenei ir jāsaprot, ka tāda ir dzīve. Un, lai cik drūmās krāsās tagad viss liktos, ir jāturpina dzīvot. Lai arī kādi plāni ir bijuši viņai ar to puisi, ir jāmāk skatīties uz priekšu nevis atpakaļ. Sieviešu, īpaši jaunu meiteņu, lielākā problēma ir tā, ka viņas, kad ir sākušās attiecības, visu savu laiku un dzīvi pakārto vīrietim, tad nu arī lūk problēma - ja puisis aiziet, tu paliec par neko, jo tev vairāk nekā dzīvē nav. Tā ir problēma, kas ir jārisina, nevis jānoliek cita sieviete. Ieteiktu vienkārši trast hobijus, draugus un lēnām mēģinat visu aizmirst, nevis krāt sevī naidu par to, ka viņš aizgāja pie savas bijušās. Ir jātiek tam pāri, bet neredzu, ka autore to vel gribētu darīt, jo cer, ka viņš atgriezīsies...
12.07.2014 13:19 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es nekādi nespēju vainot Tavu nu jau bijušā drauga izvēli. Viss nudien nenotiek kā pasakās. Gadās, ka cilvēki iet un atgriežas. Tu nekad "neiekāpsi" cita prātā, kur nu vēl sajūtās. Acīmredzot viņam bija dziļas jūtas pret to sievieti, bet tas nenozīmē ka pret Tevi nejuta neko.
Es pirms gada izšķīros ar savu draugu, un neviens man nespēj piespiest nejust neko vēl tagad, pat tad kad esmu satikusies ar citiem, un varbūt gribējusi veidot attiecības ar tiem. Kādreiz kāds nosēžas tik dziļi ka neko padarīt.
Turklāt ja mēs neizjustu grūtības, kā mēs zinātu kas ir labi, kas ir viegli. Un neviens netaptu gudrs, jo sūra pieredze maina skatu, liek apjaust lietas, vērtības, kas reizēm zūd pie labas dzīves. Acīmredzot Tev ir cita misija, uztver to tā, ceļi krustojas un šķiras, ar to viss nav beidzies, priekšā vēl daudz kam kāpt pāri, ko izdzīvot, ko uzzināt, kas sāpinās un cels :)
12.07.2014 13:22 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Kā jau cosmo, ja puisis pameta, vai vēl labāk, aizgāja pie citas, tad viņš ir pēdējais kretīns un pelnījis visu to sliktāko.
Dzīvē notiek visādi, jūtas mainās, viss mainās, situācijas ir tik dažādas, par smuku rīcību to nenosauksi, bet tā dzīvē notiek, arī pavadot kādu laiku atsevišķi, divi cilvēki var nonākt pie secinājuma, ko pirmstam neapjauta. Tur tak var būt simtiem iemeslu kāpēc tā un ne savādāk. Un ne vienmēr kāds ir sliktais.
Un nav viņs vienīgais vīrietis uz zemes, ar laiku satiksi citu un to sapratīsi. Īstie var būt arī vairāki. :D
12.07.2014 14:38 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Kā jau cosmo, ja puisis pameta, vai vēl labāk, aizgāja pie citas, tad viņš ir pēdējais kretīns un pelnījis visu to sliktāko.
Dzīvē notiek visādi, jūtas mainās, viss mainās, situācijas ir tik dažādas, par smuku rīcību to nenosauksi, bet tā dzīvē notiek, arī pavadot kādu laiku atsevišķi, divi cilvēki var nonākt pie secinājuma, ko pirmstam neapjauta. Tur tak var būt simtiem iemeslu kāpēc tā un ne savādāk. Un ne vienmēr kāds ir sliktais.

+++++

Man pašai vēl salīdzinoši nesen bija situācija, kad atstāju draugu un atgriezos pie bijušā vīra. Un ne jau tāpēc, ka savu draugu nemīlēju vai ka viņš man nebija pietiekami svarīgs, bet vienkārši tās jūtas, kas man joprojām bija pret bijušo, stāvēja tam visam pāri...Man bija neizsakāmi smagi, ka man viņš jāsapina, bet dzīvē tā notiek...ne visu var saprast uzreiz un ne visos galamērķos var nonākt pa taisnāko ceļu.
Anete, nepārdzīvo pārāk. Gan jau beigās izrādīsies, ka viss, kas tagad notiek, ir uz labu. :)
12.07.2014 14:53 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Es neuzskatu, ka tavs bijušais uzreiz ir slikts cilvēks, tikai tāpēc, ka atriezās pie bijušās.
Tu viņam biji svarīga, bet ar to nepietika. Dzīvē gadās visādi.. Ir tādas jūtas, kuras nepagaist pat pēc gadiem, pat tad, ja katrs ja katrs ir aizgājis savu ceļu.. Sirdij nepavēlēsi..

"Feelings that come back are feelings that never left."
12.07.2014 15:02 |

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010
L

Mans komentārs tika attiecināts tieši uz šo teikumu
:
Patiesībā jau "palietoti" tika tie cilvēki, kurus mēs pametām, sava veida plāksteri.

Nav runa taču par to, ka jānoliek sieviete pie kuras puisis aizigāja, runa ir par to, ka kāda h*ja pēc jāiemet acīs šāda veida diskusijā tas, ka cilvēks, ar ko viņas čalis viņu breakupa laikā bija kopā bija plāksteris, ko tikai palietoja tas vienkārši reāli bija lieki... tādi vārdi sāp cilvēkam, kurš ir šādas diskusijas autors.
12.07.2014 17:09 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Sultans niknais, un par to, pie kuras atgriezās var rakstīt visādas cūcības, kas vien ienāk prātā, vai ne? Ka viņas vīrieti palietoja un atdeva, ka esot pazemojoši pieņemt atpakaļ, ka viņi nebūs laimīgi? Baigi jauki sevi mierināt, noniecinot citus, lai gan uz situāciju būtu jāskatās no vairākiem skatpunktiem un NEVIENS te nav sliktais. Tā notiek.
Ja gribas tikai uzmundrinājumu, lai iet pie psihologa un saņem pliķēšanu pa plecu - forumos jārēķinās ar dažādiem viedokļiem. Pardon, mani arī aizskāra dažu komentētāju uzskati par šo situāciju, jo līdzīgā pati esmu bijusi.
12.07.2014 17:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)