Drošivien jums attiecībās ar meiteni ir tā biji, ka sieviete kaut ko nepareizi izdara un tu viņu tā teikt "nosodi", piemēram:
A: Es tev sapēršu ja tu slikti uzvedīsies
B: Es tevi sodīšu ja tu tā izdarīsi
Ja tev ir prasme ievest šādus teicienus seksuālā gultnē tad tas ir lieliski :) Bieži vien sodīšana roku rokā iet ar sapēršanu... un kurai tad sievietei nepatīk kad viņu saper seksa laikā? Vot tā lielāko daļu sievietēm patīk, proti, tās kuras ir vairāk pieredzējušas (22 gadi un vairāk)
Bet vai esat aizdomājušies kā sodīt sievietes interesantāk? :) Man iz dzīves viens spontāns gadījums bija, ka ar draudzeni runājos un pēkšņi viņa kaut ko izdara kas man nepatīk un es uzreiz sarunu vedu mazliet intīmākās gultnēs un saku, ka nosodīšu viņu, par cik klasiskā nosodīšana parasti bija sapēršana es izdomāju nosodīt savādāk. Mans sodīšanas veids bija sodīt, ka vairs nekad nepēršu viņu vairs. Un par cik meitenei patīk kad viņu ieper seksa laikā, tad apgrieztā psiholoģija nostrādāja uz viņu un viņa teica, ka tā nedīgst sodīt, jo viņai ļoti patīk kad viņu ieper:)
Protams kontekstam ir jābūt intīmam lai šādu lietu izspēlētu. Varbūt jums ir bijis kāds līdzīgs gadījums iz dzīves saistībā ar nosodīšanu?? :)