Sastāvdaļas
400 g seleriju sakņu
250 g ābolu
320 g tomātu
3 g diļļu
5 g citrona
15 g majonēzes
10 g krējuma
Pagatavošana:
seleriju saknes nomazgā, nomizo, sarīvē un aprasina ar citrona sulu. No skāba krējuma
un majonēzes, sasmalcinātiem zaļumiem, sāls gatavo mērci un sajauc ar rīvētiem āboliem un selerijas sakni.
No receptes.lv :)
Maya, kàti un saknes nav viens un tas pats. Es kātus pievienoju kā piedevu salātiem (dažādiem), domāju, ka liekot kā pamatsastāvdaļu-nesanāks visai labi.
Maya, kàti un saknes nav viens un tas pats. Es kātus pievienoju kā piedevu salātiem (dažādiem), domāju, ka liekot kā pamatsastāvdaļu-nesanāks visai labi.
Ok :) Zināšu.
Es atceros, ka kafejnīca tie seleriju puslociņi(vai kā viņus nosaukt - kāti) mazos daudzumos bija pievienoti tomātu, gurķu un krējuma salātiem. Viņi labu garšu deva :)