Uzmundrinājums.

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Sveikas šajā karstajā dienā!

Nu tad gribu Jums pačīkstēt, jo zinu, ka Jūs esat tās foršās un jaukās, kas bieži dod labus padomus un uzmumdrinat, ja ir iestājies kaut kāds dzīves panīkums..

Lieta sekojoša, man vienīgajai liekas, ka es savu dzīvi izniekoju???

Nu, piemēram, skolas laikā uz skolu eju, viss ok, taču vienmēr ir bijis tā ka gribas nobastot, nebūs ko darīt, bet tāpat nobastosi, viss laikam sākās ar to, ka tiešām gāju prom no stundām, jo bija pie ārsta jāskrien, līdz ar to no teicmnieces esmu kļuvusi par viduvējību. :(

Ikdienas dzīve-

Tagad vasarā, vienkārši sēžu mājās, visu dienu vai nu pie pc, vai kārtoju māju, pucēju, domāju sev kaut kādas stulbas diētas, režīmus, kurus tāpat nevaru ievērot, jo redz trūkst motivācijas.
Puisis visu dienu ir darbā ,es bumbulēju mājās..Tagad tik atradu darbiņu, darbs tiesām grūts, vakar bija pirmā diena un man jau apnika, nepatika tur un uzskatu, ka nav tā vērts, lai rautos par kapeikām.. iet prom negribas, jo negribu pārmetumus par to, ka nestrādāju, zinu, ka sāksies tūlīt pretrunas par to, ka kapēc vienā diskusijā minu,ka darbu gribi, bet nākamajā sūdzies..

Vakar darbā paskatījos uz sevi spogulī un sapratu, ka esmu maza apalīte ar sarkaniem vaidziņiem, bet apkārt tik daudz skaistu meiteņu, visas staroo, kaut gan es pirms divām dienām biju tā, kas staroja un dzīve bija skaista..

Es nesaprotu, kas ar mani notiek, man nav dzīvei motivācijas, mērķu??? Es zinu, ka neviens man šeit neiedos nekādas brīnumzāles, bet varbūt kaut ko no savas pieredzes var pateikt??

Šeit lasot dažas diskusijas visas sievietes liekas tik veiksmīgas, gudras, talantīgas, bet es?? -Maza resna meitenīte ar daudz,daudz mazvērtības kompleksiem, iespējam ko radījuši manī vecāki ,bērnībā saucot par resnu u.tml.
08.07.2014 14:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tad Jūs strādātu vai labāk atpūstos laukos un atrastu iekšējo es??

Es reiz aizgāju no darba meklēt "iekšējo es". Domā palika labāk? Ne vella. Tupēšana 4 sienās padarīja "iekšējo es" vēl grūtāk atrodamu.

Lai vai ko, bet no darba gan neej prom!
08.07.2014 15:17 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Tad Jūs strādātu vai labāk atpūstos laukos un atrastu iekšējo es??

Iekšējo "es" var meklēt arī no darba/no skolas brīvajā laikā ;)
Tupēšana 4 sienās padarīja "iekšējo es" vēl grūtāk atrodamu.

+++
Jo tad ir vēl mazāka motivācija (lasi - pienākums) kaut kur izkustēties, kaut ko darīt.
Toties šādā veidā, ok, strādā darbu, ar ko savu nākotni noteikti nesaistīsi. BET Tu to vari izmantot kā pieredzi, varbūt nepastarpināti pavērot, kā notiek administrācijas, uzņēmējdarbības, organizatoriskie u.c. darbi un nākotnē to varbūt izmantot tam, ko Tu gribi darīt.

Apgaismība par savu "es" jau nenāk kaut kur no augšas, bet gan: darot-->kļūdoties-->atmetot kaut ko kā sev nederīgu-->un par vienu soli nonākot tuvāk tam--kas tad patīk?!
08.07.2014 15:24 |

Reitings 1660
Naudu nevajag, vienkārši naudiņu vajadzētu kādām savām lietiņām, tur piem. kādai blūzīte u.tt. persnīgām lietām, ēst esmu paēdusi u.tt, bet tagad parunājot ar dažiem cilvēkiem viņi vienkārši pasaka, ka pa minimālo nestrādātu tur kur paralēli jāapkalpo vismaz 15 cilvēki pie kases, jānovāc galdiņi, jāloka kastes, jāmazga grīda, jāberž pods, mērcītes jāsapilda trauciņos, jāpieņem pasūtījumi, tas reāli mani noved stresā, es pagājušogad strādāju verga darbu, tas laikam mani ir satraumējis, 14h darbs, kājas lupatās, smagas kastes u.tt, bet par to nedēļā maksāja 150eiro, taagd es mēnesi darot to pašu dabūju knapi 300 ja ne mazāk

Somijā, kur tagad zirņus lasa ir cilvēki, kas nopelna 500 nedēļā, tas tā normāli un godīgi???

par to darbu, ietu prom, ja zinātu, ka varu atrast citu labāku darbu vai justu, ka tas darbs nu galīgi neatbilst man, proti, fiziski justu savās smadzenēs, ka degradējos. ;D to te man iemācīja draugs, ka vajag nevajag sevi vērtēt pārāk zemu.

kapēc man izniekot sau dzīvi, ja es ziinu, ka tas mani dzen tikai stresā?
08.07.2014 16:01 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Elīna, a ko Tu vari piedāvāt darba devējam ar savu neeksistējošo CV? :D Turpini strādāt un nečīksti daudz, citi strādā vēl vairāk, bet pieņem situāciju kāda tā ir. Uztver to kā iespēju sevi pilnveidot. Par svaru - te nav motivācijas vnk. Ja tavs puisis pateiktu, ka esi resna, tev tā būtu motivācija? Ja nē, tad padomā, ka izskatīties labāk kaila, skaista savās un puiša acīs nevis maza un resna bumbiņpakaļa. :D
08.07.2014 16:48 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Elīna, varbūt vari atrast kādu vieglāku darbu, piemēram, pārdevējas.
08.07.2014 16:52 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kapēc man izniekot sau dzīvi, ja es ziinu, ka tas mani dzen tikai stresā?

darbu tu dari, lai dzīvotu savu dzīvi, nevis izniekotu. ;)
kā jau minēju, meklē tādu darbu, kas būs vieglāks un tevi nedzīs stresā. stress nav nekas labs, nav sevi jāmoka. ;)
08.07.2014 16:54 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
a ko Tu vari piedāvāt darba devējam ar savu neeksistējošo CV?

Vergot par minimālo algu, protams, galīgi nav forši. Bet jāpiekrī arī, ka ar nepabeigtu vidusskolas izglītību un minimālu darba pieredzi atrast daudz sakarīgaku darbu nebūs viegli. Ja finanses atļauj, labak būtu nevis pelnīt minimālo blūzītei vergojot, bet gan meklēt kādu brīvprātīgo darbu, kādu prakses vietu, kur tu strādātu par velti, bet NE verga darbu un kaut ko interesantāku, nekā kastu staipīšana, podu mazgāšana un mērcīšu pildīšana. Arī priekš CV, domāju, tā būtu labāka pieredze.
08.07.2014 17:04 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Elīna, neskaiti naudu citu makos, tad būs vieglāk! Tev ir dota šāda iespēja strādāt un ne cita. Vai nu tu izmanto šo dzīves sniegto iespēju vai nē. Citiem cilvēkiem ir iespēja strādāt ārzemēs un viņi ir izvēlējušies to izmantot.

Somijā, kur tagad zirņus lasa ir cilvēki, kas nopelna 500 nedēļā, tas tā normāli un godīgi???

Jā, ir godīgi, jo viņiem ir tāda algu sistēma. Arī lasot vasarā zemenes pie mums var normāli nopelnīt, ja vien pietiekami ātri tās lasa.

Tev jau nav pagaidām nekāda izglītība (pamata izglītība neskaitās). Protams, ka cilvēks ar normālu izglītību tādu darbu par minimālo algu nestrādātu, BET tev nav pašai sevi jāuztur, jāmaksā par dzīvošanu un ārstniecības izmaksām... tā nauda paliek tikai tīri tev, kas faktiski ir vairāk kā minimālā alga patstāvīgam pieaugušajam.
08.07.2014 18:22 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Kāpēc māni sevi-pat profila bildē ir skaista sieviete nevis apaļa skolniece. Pieņem patiesību, kàda tā ir un sāc mainīties no tā punkta.
08.07.2014 19:17 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Joga ir laba lieta,lai sakārtotu sevi un savas domas.Man palīdz motivējošas grāmatas un sports - joga,skriešana,riteņbraukšana.Ja jau Tev ir puisis,Tev būtu jājūtas foršai,skaistai un visādi citādi ok. :) Laikam viņam Tev biežāk jāsaka komplimenti... :)
Katrs jau pats sev ir lielākais soģis....Es sevi audzinu ar to,ka man skola jāpabeidz...Atradu ko tādu,kas manu sirdi silda.
Sāku ar vienu lietu...Aizgāju studēt,tad ceļojums,tad prakse,tagad mīlestība..Un es paņēmu vienu lietu,kas man tīk...Un tad sanāca tāda patīkamo lietu lavīna... :)
Sāc ar vienu lietu,kas Tev patīk...Vai vismaz centies darīt ko patīkamu biežāk.
Kā jau te meitenes teica...Ir jābūt ok iekšā,lai būtu ok ārā...Kā mans tagadējais saka,tev skaista iekšiene,tāpēc es esmu ar tevi..ja Tu nebūtu skaista iekšēji,diez vai man tevi vajadzētu tikai smukās sejiņas pēc. :D
08.07.2014 19:24 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Nu, piemēram, ja Jums riebtos tas darbs, kur strādājat Jūs ietu prom, vai sakostu zobus un par zirga darbu knapi minimālo saņemtu?

Man bija identiska situācija, pirms nedēļas sāku strādāt, pirmās divas darba dienas bija līdz vēmienam pretīgas, biju jau gatava mest visam ar roku un iet prom, bet paliku, un tagad nereāli liels prieks par to. Jā, darbs nav viegls, bet mani kolēģi ir tik forši, ar ko man ikdienā kopā jāstrādā, tas nekas, ka esmu jauniņā (man ir tikai vīriešu kolektīvs, tas ir liels pluss :D ) Tagad jau paliek žēl, ka jūlija beigās jau būs jāiet prom, jo vēl pirms šī darba atradu citu augustam :) Tā lūk, pirmās dienas mēdz būt maldīgas, turies :)
08.07.2014 19:30 |

Reitings 1660
a ko Tu vari piedāvāt darba devējam ar savu neeksistējošo CV?

Bante
, mīļā sirds, neizroc faktus, kur tie nav, cv ir 3 darba vietas, kuas esmu godam nostrādājusi, ar mani vienkārši ir tā, ja es jūtu, ka nebūs, tad eju prom.. šeit es jūtu, ka nav, tad arī nebūs ;)
08.07.2014 19:49 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Elīna, tad varēji pieminēt šos faktus, pēc tava rakstītā liekas, ka tā ir vienīgā darba vieta un tā pati tevi besī laukā. Kā ar svara motivāciju? ;)
08.07.2014 20:23 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Jas es uzliktu profila bildi pēc sava iekšājā noskaņojuma tad tur būtu kāmītis piedirstā būrītī.

Ļoti sasmaidījos.

Bet par savu motivāciju, es vienmēr jau gadiem esmu iztēlojusies tēlu nākotnē, kāda vēlos izskatīties, kur strādāt, kāda būt, kādā mājā un ar kādu vīru pie sāniem. Stulbi skan, bet šis tēls, totāli motivē.
08.07.2014 23:23 |

Reitings 794
Reģ: 13.09.2012
Par darbu,ir cilvēki kuri meklē tādu darbu,kas patīk,ja tev šis darbs nepatīk tad paralēli strādājot pameklē ko citu.
Un sevi vajag iemācīties mīlēt arī tās starojošās meitenes ir ar kompleksiem un sevis kritizēšanu ,bet viņas to neizrāda,centies katru dienu mācīties sevi pieņemt un iemīlēt tikai tad tu būsi patiešām laimīga!
08.07.2014 23:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits