Manas iedomas vai tomēr kaut kas nav kārtībā??

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Labdien, skaistās cosmo dāmas!
Man ir neliela problēma, vai varbūt arī nav.
Tātad, man ik pa laikam(varētu teikt, ka pat bieži) uznāk galvassāpes un līdz ar to arī iekaisuma temperatūra ~37. Eju pie ārstiem, vienmēr saka, ka parasta saaukstēšanās. Jāiedzer Ibumetin vai Paracetamol. Tas arī viss. Pāriet, līdz nākošajai reizei, atkal tas pats.
Un tagad , pavisam nesen man atkal sāka sāpēt galva, protams arī temperatūra, bet tā visā citā ziņā labi jūtos. Pamanīju arī, ka sāk tirpt pakauša daļa, ja ilgā pa dienu pavārtos pa gultu. Un vēl, man ir tāda sajūta, kad pataustu galvas labo pusi, sajūta, ka tā ir lielāka, kā kreisā puse. Tāds kā liels pampums. Bet , kad lūdzu draugam pataustīt, viņš saka, ka tās ir iedomas un viņš neko nejūt. Es tam mēģinu noticēt, bet, kad pataustu, man tāpat liekas, ka tā puse ir lielāka, uzpampušāka. Kā jums liekas, kas tas varētu būt, ja vispār kaut kas ir?
Varbūt esmu veltīgi satraukusies, bet tomēr esmu!
08.07.2014 12:48 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Man pirms daudziem gadiem arī nāca nenormālas galvas sāpju lēkmes virsū, nu tā, ka likās, viss, pēdējā stundiņa klāt. Atklāja problēmas ar nierēm. Bet nu galva man netirpa, vienkārši sāpēja. Noteikti pajautā ārstei nosūtījumu pie neirologa.
08.07.2014 13:19 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
izklausas pec saspringtas sprandas kuras del ir apgrutinata galvas asinsrite. man ari ir si problema. palidz peldesana un vingrosana plus ortopediskais spilvens, uz parastajiem jau gadiem negulu un nemaz nevaru pagulet.
08.07.2014 14:16 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
izklausas pec saspringtas sprandas kuras del ir apgrutinata galvas asinsrite.

+ vai arī migrēna.

Vai nu tev tikai liekas vai varbūt tik tiešām tā ir tūska dēl kā tā galvas viena puse liekas lielāka nekā otra. Lai nu kā pie ģimenes ārsta vari aiziet.
08.07.2014 19:13 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Hipohondrija, kas var pāriet senestopātijā un tālu nebūs arī šizofrēnijs. 37,0•C iekaisuma temperatūra? Nu kur Jūs to visu salasaties? Aizej pie ārsta-varbūt nervu problēmas, kāda distonija vai kaut kas līdzīgs.
08.07.2014 19:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!