Kā jūs bērnībā domājāt?

Reitings 433
Reģ: 10.09.2010
Man likās, ka visas filmas rāda tiešraidē un tad kad bija reklāma, tad viņiem teica, kas jādara tālak.:D
Domu tak sapratat?
08.07.2014 11:59 |

Reitings 379
Reģ: 02.06.2014
Mums ar māsīcām bija reāli labs gadījums. Mēs sīkas galīgi tā ap 8 gadiem skatījāmies šausmeni baigi vēlu naktī. Sabijāmies kārtīgi un vēl ārā negaiss bija. Tā nu tur zibeņoja utt., un mums likās, ka mēs kaut ko dzirdam, nu baigi aizdomīgie trokšņi un sabijāmies vēl vairāk. Tad sekoja visbriesmīgākais, vajag uz tualeti :D Tualete ir mājā, bet ir durvis arī uz āru, respektīi var ieiet gan no iekšas, gan āras. Nu un pašas saprotat, tak ārā kaut kur vampīrs ap māju slapstās, ienāks pa tām ārdurvīm kamēr čurā uz poda un iekodīs :D Gājām visas trīs reizē un pa ceļam vēl virtuvē paķērām nazi :D Iesūtījām pie durvīm stāvēt to ar nazi, joprojām atceros to "ej tu durvis sargāt, tev ir nazis!". Tā mēs visas ātri ātri visu izdarījām, skrējām atpakaļ gultās un drebinājāmies visu nakti :D
08.07.2014 18:22 |

Reitings 142
Reģ: 01.06.2014
Un, kad kādos 8 gados atklāju, ka salavecis neeksistē, neteicu par to vecākiem, jo baidījos, ka man vairs nekad neviens nedāvinās dāvanas Ziemassvētkos :D
08.07.2014 18:24 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Prātā atausa gadījums par vienu šausmu filmu - tur bija tāds kaku briesmonis, kas nāca ārā no poda. Tad nu man kādu laiku bija bail iet uz tualeti, jo domāju, ka reāli ir tāds briesmonis.
08.07.2014 18:40 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
man arī likās ka podā kāds dzīvo un bija bail sēsties uz poda :D
08.07.2014 18:55 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Neko daudz neatceros. Vienīgi, atceros, ka kaut kad, es tad vēl skolā nemaz negāju, bija periods, kad domāju, ka Rīga un Latvija ir viens un tas pats. Viena un tā pati vieta, tikai kaut kādu iemeslu dēļ tiek saukta 2 dažādos nosaukumos :D
08.07.2014 19:06 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
sasmējos, izlasot visu diskusiju. Kā redz, lielākoties, visi bērni uzskata, ka viņu vecāki nav viņu īstie vecāki, un ka pašiem piemīt maģiskas spējas :)
08.07.2014 19:07 |

Reitings 96
Reģ: 24.06.2014
Bērnībā ticēju, ka nevar kājas un rokas no segas bāzt laukā, jo tad kāds no gultas apakšas izlīdīs un nokodīs. :D Es vēljoprojām par to dažkārt iedomājos. :D
08.07.2014 19:08 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es arī domāju, ka pārdevējas veikalos visu var ņemt par brīvu. Ticēju arī tam, ka lelles ir dzīvas, tāpēc visas savas mantiņas ļoti mīlēju - ģērbu, uz nakti liku gulēt, teicu labus vārdus, jo biju pārliecināta, ka viņas visu jūt un saprot.
Vēl atceros, ka mani oma mācīja - ja zem galda šūpo kājas, zāģē malku velniņam. Jo vairāk būšot piezāģēts, jo lielākas izredzes nokļūt ellē. Šausmīgi no tā baidījos un katru reizi īpaši piedomāju, ka tikai nepakustināt kājas zem galda.
08.07.2014 19:13 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Domāju, ka Lembergs ir profesija un ka mēs dzīvojam Zemes vidū, respektīvi - Zemes kodolā. Prasīju mammai kā lidmašīnas spēj no tā izkļūt. :D Tāpat arī biju pārliecināta, ka zvaigznes ir lidmašīnas, tikai piloti izkāpuši laukā uzsmēķēt.
08.07.2014 19:13 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Katra zvaigznīte ir kāds mirušais.

Es arī tā domāju. Un jo spožāka zvaigznīte, jo nesenāk cilvēks nomiris. Meklēju debesīs arī saviem mirušajiem radiniekiem atbilstošas zvaigznītes, izdomāju, kura kuram ir.
08.07.2014 19:14 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Un vēl es ticēju rūķiem. Tas bija vesels periods manā dzīvē. Man bija rūķu enciklopēdija, mēs ar māsīcu pētījām kartes un taisījām veselas ekspedīcijas rūķu atrašanai, jo pēc enciklopēdijā norādītās kartes, mūsu laukos rūķiem vajadzēja būt.
08.07.2014 19:17 |

Reitings 381
Reģ: 26.09.2013
Bērnībā domāju: cik forši būtu iebāst roku televīzorā un izvilkt visu kas man kārojas :D

Likās, ka būti forši palēkāt pa mākoņiem, jo viņi taču ir tik mīksti. Vēl, kad darījām kādus ndarbus, dažreiz piedomāju, kaut tik ziemassvētku vecīša rūķi šito neredzētu.

es bērnībā, skatoties skumjas filmas, sevi mierināju, ka tas ir tikai tāds teātrītis un viss ir iestudēts.

Vēl domāju, ka ūdenstornis ir līdz augšai pilns ar ūdeni :D

-Domāju, ka Pokemoni ir īsti, tad nu riktīgi gribēju sev pokebumbu.

-Domāju, ka man ir maģiskas spējas, kuru spēku es vēl neapzinos.

Es lauzīju galvu par to, kā varēja nofilmēt vēsturiskās filmas, ja tolaik vēl nebija kameru :D

domāju, ka papardes zieds ir maza, balta puķīte.

Es zināju, ka Ziemassvētku vecītis nebija īsts, bet sirds dziļumos ticēju, ka viņš ir īsts, bet neviens to nezina.

Es domāju, ka bērni dzimst tikai precētiem pāriem

Katra zvaigznīte ir kāds mirušais.
08.07.2014 19:21 |

Reitings 254
Reģ: 18.06.2013
Ja apēdīšu arbūza sēkliņu man vēderā izaugs liels arbūzs.

Ja šķobīšu un grozīšu acis,tad man viņas vienā brīdī ieklemēsies un paliks tādas uz visu mūžu.

Pēc filmas ''Dvīņu sazvērestība'' (laikam tā sauca filmu) noskatīšanās domāju,ka Lindsijai Lohanai ir dvīņu māsa.

Ticēju zobu fejai,ziemassvētku vecītim

Reizēm pie mazākas skrambas domāju,ka miršu. :D
08.07.2014 19:33 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Ja šķobīšu un grozīšu acis,tad man viņas vienā brīdī ieklemēsies un paliks tādas uz visu mūžu.

:D es baidījos ar abām acīm vienlaicīgi skatīties uz savu degunu. Man likās, ja paskatīšos kaut vienreiz, uzreiz sākšu šķielēt un būs jānēsā brilles :)
08.07.2014 19:36 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es biju ļoti maza un vēl nesapratu luksofora nozīmi un jēgu. Man teica, ka, ja brauks pie sarkanās gaismas, tad iekļūs avārijā un nositīsies. Un man likās, ka notiek tā: es neklausu luksoforam, braucu pie sarkanās un liktenis (vai dievs, vienalga, es nebiju no ticīgas ģimenes) mani soda, un es nomirstu no paša fakta, ka neizrādīju cieņu luksoforam vai kaut kā tā. T.i. nesaskatīju likumsakarību ar citām mašīnām, domāju, ka tas nav saistīts ar citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
08.07.2014 19:46 |

10 gadi
Reitings 1672
Reģ: 16.01.2013
Es seriāla "Amulets" iespaidā domāju, ka man ir superspējas pārvietot priekšmetus un apstādināt laiku!

Harija potera dēļ ticēju, ka esmu apslēpts burvis, ka drīz Hagrids mani apciemos un aicinās uz Cūkkārpu mācīties! :D Vispār es joprojām šad un tad gaidu savas superspējas, kā nav tā nav :D

Kad pa TV sāka rādīt reklāmas par mob. telefonu nomaksu, es pilnā pārliecībā ticēju, ka dodoties uz veikalu ar savu 1 Ls varēšu iegādāties nopirkt jaunu telefonu.

Arī ūdenstornis manā bērnībā bija līdz augšai pilns ar ūdeni, bija bail, ka viņš var sabrukst un visu noplūdināt tāpēc mūždien gāju viņam ar milzu līkumu garām!
08.07.2014 20:26 |

Reitings 38
Reģ: 20.02.2014

Pēc filmas ''Dvīņu sazvērestība'' (laikam tā sauca filmu) noskatīšanās domāju,ka Lindsijai Lohanai ir dvīņu māsa.

A viņa tēloja abas lomas, ja? :D
08.07.2014 21:42 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Ticēju, ka:
- neliels lietus (smidzina nevis līst aumaļām) rodas no tā, ka kosmonauti čurā un tas viss krīt lejā;
- vēju rada koki;
- ir koki vai augi, kuros aug makaroni (analoģija ar rīsiem un griķiem); :D
- 11 gadu vecumā pie manis atlidos pūce un es mācīšos Cūkkārpā;
- ilgi ticēju, ka mans kaķis ir apburta princese, kurai ragana uzlikusi lāstu, tāpēc izturējos pret viņu kā pret princesi, jo ticēju, ka kaut kad viņa mani aizvedīs uz savu pili (šo man brālis iestāstīja);:D
- bērnus mammas apēd un tad viņi piedzimst; :D
- vecmāmiņa stāstīja, ka mājā nedrīkst svilpot, tad velns atnāks, svēti tam ticēju.

Gan jau bija vēl citas lietas, neatceros tikai. Man bija dzīva fantāzija.
08.07.2014 21:57 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Kad pa TV sāka rādīt reklāmas par mob. telefonu nomaksu, es pilnā pārliecībā ticēju, ka dodoties uz veikalu ar savu 1 Ls varēšu iegādāties nopirkt jaunu telefonu.

Bet tā jau arī bija. Tagad telefoni ir uz nomaksu - samaksā pirmo iemaksu un katru mēnesi vēl noteiktu summu, lai izpirktu. Teiksim, pirms 10 gadiem bija tikai tā 1. iemaksa (kādam 1 lats, kādam visi 200), un viss, telefons tavs, ņem un lieto. Draudzenes sīkā māsa sev 1. klasē nopirka telefonu pa latu, pēdējos gados tas pat bija ar priekšapmaksas karti. Viņai veikalā neļautu ņemt pieslēgumu, bet ZZ atļāva, protams.
09.07.2014 00:22 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Draudzenes sīkā māsa sev 1. klasē nopirka telefonu pa latu, pēdējos gados tas pat bija ar priekšapmaksas karti.

Tā nebija tā īpašā pirmklasnieku ZZ akcija, kas norisinājās kādus 2 gadus pēc kārtas?
09.07.2014 09:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits