viirietis nevar pardzivot

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
sveikas,

man ir tada nebijusi kjibele, mes ar draugu esam kopa jau 8 meneshus, un lielu dalju shi laika mums visu laiku ir viena problem.

vienreiz attieciibu sakuma (dzerusi) es vinam pateicu, cik man ir bijushi intiimie partneri vesturiski. (man ir 24 gadi un man nav bijushas ilgstoshas attieciibas ilgi, tikai vienas, bet tas pashas 7 meneshus)

un vinjsh uzskata, ka mans intimo partneru skaitlis ir parak liels (16 virieshi), vins taisa scenas par to un apgalvo, ka kaa tad es varu buut vinam special someone, ja man ir bijis sekss ar tiem virieshiem.
vins konstanti rokas par manu pagatni, vins ir sarunajis man dusmas visadas tadas lietas, kaa "es visiem saviem virieshiem pagatne esmu bijusi tikai mau..." utt..
vins vispar nezina neko baigi daudz par manam ieprieksejam attiecibam. bet vins konstanti atkarto tadas lietas.
vinam loti pati organizet striidus, biezhi vien tie striidi ir tadi, ka es nesaprotu kads tur pamats vispar ir tadu dramu taisit, ari mani draugi to nesaprot, vins mierigi taisa dramas ari citu cilveku prieksha.

vins par mani ir izteicies, ka es esmu citu virieshu parpalikums, tipa, ka vins esot ar mani kopa savac citu drupachas.

es, protams, vinu loti miilu un vins nav vienmer tads pret mani, bet pedeja laika loti biezhi vins taisa draamas.

man ir tada sajuta, ka pedeja laika viss shis negativais njem parsvaru, jo vins kad ir dusmigs uz manis (sacepies) vins ir loti nezheligs, vins ir nezheliigs savos darbos un vins mani noniecina.
es vinam esmu uzdevusi jautajumu, kapec tad vins vel ir sheit, vins vnm atbild tapec, ka vinam nav vienalga un, ka vinam ruupot.

es teikshu godigi, nu, es nezinu, es nedomaju, ka tas cipars ir tik liels, ja njem vera, ka es lielako dalju sava laika esmu bijusi bez attieciibam, galu gala, vins jau vispar nefigureja taja laikaa, vins ir parliecinats, ka es katru menesi guleju ar citu virieti.

ja vien jus zinatu, ka es nozheloju to, ka man sanaca vinam to pateikt.
vins toreiz taisija draamas, pirms pieciem meneshiem un tagad pieci meneshi ir pagajushi jau uz priekshu, vins teica, ka nezina ka to noriit.

vinam, protams ir problemas ari ar sevi, ljoti zems pashveretjums un taa. bet fakts ka tads... ka vinam nav mazak seksualie partneri neka man bijushi, vinam ir bijushi tieshi tik pat un mes ari esam viena vecuma.

vai kadam sheit ir viedoklis par shadu tematu?
08.07.2014 07:37 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Kakaduu. Es saprotu par veertiibu sisteemu. Ja nav jaapiespiezh, par ko ir cepiens? Jo ilgaak seksa nav, jo mazaak gribaas iisteniibaa..Bet sekss ir loti veseliigs jaunai sievietei, taapat kaa viiriesiiem. Un ja negribas fizisku kontaktu, ir citi veidi. Katrs jau atrod savu. es nevienu personiski ar saviem uzskaties neveelos apvainot. Vienkaarsi neesmu redzeejusi nevienu sievieti taa ap 30, un kurai nav pienemsim seksa jau paris gadus..ka vina starotu... lielaakoties sejaa vilshanaas.
08.07.2014 18:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Par anomaaliju tas var kluut, manupraat, ja ilgostosi seksa nav vai tas tiek apspiests. Vismaz man liekas, ka daba ir loti speeciiga un sievietes kjermenis, paliekot vecaakai, kluust arvien seksuaalaaks.

Man jau šķiet, ka sievites, kas ar to mazāk nodarbojas, necieš tik ļoti no ''niezītes'', jo ''apetīte rodas ēdot''.. :D

Un tā lielā gribēšana, manuprāt, vairāk korelē ar nodarbinātību, ikdienas stresu... ne vecumu :D :D :D
08.07.2014 18:29 |

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
Kakaduu,

jā, mana atbilde ir relatīva. Tāpat kā relatīvs ir cilvēka viedoklis. Tas ir, patiesības nav un nav arī pareizais ceļš kā darīt lietas un kā dzīvot.
Pat vissarežģītāko matemātisko uzdevumu var izrēķināt pēc vismaz 8 metodēm vienlaicīgi. Viss ir atkarīgs no izvēles-kādu metodi cilvēks izmanto tā rēķināšanā.
:)
08.07.2014 18:32 |

Reitings 883
Cormeum un kakaduu,, Juus pasas to lietu saucat par "nieziiti" , ir kaa tas buutu kaut kas aarkaarteejs un no taa jakaunas. Ir sievietes, kas izveelas dziivot seksuaalo dziivi par spiiti tam, ka nav partnera, arii savas veseliibas deel. Tas, ka sievietes seksualitaate aug ar gadiem, ir zinaatniski pieraadiits. Bet juusu viiriesiem ar jums noteikti ir paveicies!
08.07.2014 18:40 |

Reitings 16391
Juus pasas to lietu saucat par "nieziiti" , ir kaa tas buutu kaut kas aarkaarteejs un no taa jakaunas.
Man iepatikās šis apzimējums.. :D Likās smieklīgs :D Jākaunas nav.. bet lepoties arī nevajadzētu, manuprāt. :D
Bet juusu viiriesiem ar jums noteikti ir paveicies!

Paldies, viņš man to arī regulāri saka! :D :D :D
08.07.2014 18:44 |

Reitings 883
Nu re, kaa es traapiiju :)))
08.07.2014 18:45 |

Reitings 16391
Droši vien iepriekšējā dzīvē biji Eižens Finks :D :D :D
08.07.2014 18:48 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Nu un kā, cosonic, tas iet kopā ar Tavu apgalvojumu, ka tie, kas atturās, pēc 40 gadiem noraujas tā kā tā un tad izmēģina visu, kas vien iespējams?

Melone_1, galva man sāp ļoooti reti :D

Un tepat cosmo diskusijās, kas skar seksualitāti, par niezi seksuālo vēlmi sauc bieži.
08.07.2014 18:53 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Man jau šķiet, ka sievites, kas ar to mazāk nodarbojas, necieš tik ļoti no ''niezītes'', jo ''apetīte rodas ēdot''..

Un tā lielā gribēšana, manuprāt, vairāk korelē ar nodarbinātību, ikdienas stresu... ne vecumu
++++++++
08.07.2014 18:55 |

Reitings 883
Seksa truukums nerada galvassaapes bet gan ko citu :) nervozitaati, nespeeju atslaabinaaties, sliktu garastaavokli uc google pastaastiis :)
08.07.2014 18:57 |

Reitings 883
Cormeum, cik saprotu tev ir viirietis, taatad regulaars sekss. Ja peekshi vienu dienu vairs nebuus, tad redzeesi, vai dziedaasi to pashu dziesmu :)
08.07.2014 19:00 |

Reitings 6407
Seksa truukums nerada galvassaapes bet gan ko citu nervozitaati, nespeeju atslaabinaaties, sliktu garastaavokli uc google pastaastiis

Tiešām? Nu, piemēram, kad cilvēks ir aizņemts un nodarbināts visu laiku ar kaut ko, kā rezultātā viņs ir noguris. Vai viņš vēl spēj būt nervozs un domāt, b*a, tas tāpēc, ka man išuks nav!

Bezdarbniekiem rodas tikai visādas problēmas, jo nezina kā sevi nodarbināt.
08.07.2014 19:05 |

Reitings 16391
Cormeum, cik saprotu tev ir viirietis, taatad regulaars sekss. Ja peekshi vienu dienu vairs nebuus, tad redzeesi, vai dziedaasi to pashu dziesmu
ooo... nu tad es dotu pa labi un pa kreisi, lai tik neiegūtu Tevis minētās anomālijas :D :D :D
08.07.2014 19:05 |

Reitings 883
izskataas, ka jums abaam vinas atapat paraadiidies, ar vai bez taa seksa.
08.07.2014 19:17 |

Reitings 16391
izskataas, ka jums abaam vinas atapat paraadiidies, ar vai bez taa seksa.
Kāpēc parādīsies? Varbūt jau sen tādas mums ir :D :D
08.07.2014 19:20 |

Reitings 883
cormeum! Es to arii neapshaubu, lai gan buutibaa pilniigi vienalga! Citaadi jau nevar saprast, kapeec gariigi pilniigas sievietes (kam aciimredzami dziivee ir , ko dariit, nevis jaaties apkaart), seezh forumaa un cepas par to cik vinaam kartiiga starpene!
08.07.2014 19:23 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Sekss ir labs, sekss ir labs - ja to dara mam' un paps. :D:D
08.07.2014 19:24 |

Reitings 16391
cormeum! Es to arii neapshaubu, lai gan buutibaa pilniigi vienalga! Citaadi jau nevar saprast, kapeec gariigi pilniigas sievietes (kam aciimredzami dziivee ir , ko dariit, nevis jaaties apkaart), seezh forumaa un cepas par to cik vinaam kartiiga starpene!

Šeit pavīdēja viedoklis, ka sievietes, kas TO nedara bieži, ir jocīgas vai arī viņas sagaida anomālijas.. es atļāvos apgalvot pretējo.. bet.. šķiet, tas laikam Tevi satrauca.. Tā kā Tu nervozitāti piedēvēji pie seksa trūkuma... nolēmu neļaunoties :D
08.07.2014 19:31 |

Reitings 6407
Es to arii neapshaubu, lai gan buutibaa pilniigi vienalga! Citaadi jau nevar saprast, kapeec gariigi pilniigas sievietes (kam aciimredzami dziivee ir , ko dariit, nevis jaaties apkaart), seezh forumaa un cepas par to cik vinaam kartiiga starpene!

Pilnīgi vienalga? Ja būtu vienalga nekomentētu. Acīmredzot Tevi uztrauc mūs seksuālā dzīve. Šodien es esmu nogurusi, tāpēc izlaidīšu, bet man jau ir visas privilēģijas, man patīk arī sievietes! Es pa 2 frontēm un neskaud! :D

Un vispār kā Tu zini cik garīgi pilnīgas mēs esam? :D
08.07.2014 19:34 |

Reitings 883
Par jociigu neviens nenosauca. Anomalijas var paraadiities, tas nav manis izdoamats fakts. Ja loti gribaas, bet ilgsosi nav (gadiem), vai arii tiesi otraadi, jebkaada seksuaala dzina pazuud. Arii tas ir zinaatniski peetiits un pieraadiits, ka uz veseliibu labi neatsaucas. Ko veel jums pateikt? nevarat pienemt, sos faktus , pashas vainiigas.
08.07.2014 19:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits