viirietis nevar pardzivot

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
sveikas,

man ir tada nebijusi kjibele, mes ar draugu esam kopa jau 8 meneshus, un lielu dalju shi laika mums visu laiku ir viena problem.

vienreiz attieciibu sakuma (dzerusi) es vinam pateicu, cik man ir bijushi intiimie partneri vesturiski. (man ir 24 gadi un man nav bijushas ilgstoshas attieciibas ilgi, tikai vienas, bet tas pashas 7 meneshus)

un vinjsh uzskata, ka mans intimo partneru skaitlis ir parak liels (16 virieshi), vins taisa scenas par to un apgalvo, ka kaa tad es varu buut vinam special someone, ja man ir bijis sekss ar tiem virieshiem.
vins konstanti rokas par manu pagatni, vins ir sarunajis man dusmas visadas tadas lietas, kaa "es visiem saviem virieshiem pagatne esmu bijusi tikai mau..." utt..
vins vispar nezina neko baigi daudz par manam ieprieksejam attiecibam. bet vins konstanti atkarto tadas lietas.
vinam loti pati organizet striidus, biezhi vien tie striidi ir tadi, ka es nesaprotu kads tur pamats vispar ir tadu dramu taisit, ari mani draugi to nesaprot, vins mierigi taisa dramas ari citu cilveku prieksha.

vins par mani ir izteicies, ka es esmu citu virieshu parpalikums, tipa, ka vins esot ar mani kopa savac citu drupachas.

es, protams, vinu loti miilu un vins nav vienmer tads pret mani, bet pedeja laika loti biezhi vins taisa draamas.

man ir tada sajuta, ka pedeja laika viss shis negativais njem parsvaru, jo vins kad ir dusmigs uz manis (sacepies) vins ir loti nezheligs, vins ir nezheliigs savos darbos un vins mani noniecina.
es vinam esmu uzdevusi jautajumu, kapec tad vins vel ir sheit, vins vnm atbild tapec, ka vinam nav vienalga un, ka vinam ruupot.

es teikshu godigi, nu, es nezinu, es nedomaju, ka tas cipars ir tik liels, ja njem vera, ka es lielako dalju sava laika esmu bijusi bez attieciibam, galu gala, vins jau vispar nefigureja taja laikaa, vins ir parliecinats, ka es katru menesi guleju ar citu virieti.

ja vien jus zinatu, ka es nozheloju to, ka man sanaca vinam to pateikt.
vins toreiz taisija draamas, pirms pieciem meneshiem un tagad pieci meneshi ir pagajushi jau uz priekshu, vins teica, ka nezina ka to noriit.

vinam, protams ir problemas ari ar sevi, ljoti zems pashveretjums un taa. bet fakts ka tads... ka vinam nav mazak seksualie partneri neka man bijushi, vinam ir bijushi tieshi tik pat un mes ari esam viena vecuma.

vai kadam sheit ir viedoklis par shadu tematu?
08.07.2014 07:37 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Nē, cosonic, tas nav fakts, bet tava dzīves pieredze, tavs priekštats, kā uz pasaules viss notiek. Un tā nav absolūtā patiesība.
08.07.2014 16:52 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Noteikti nevienu nenosodu, katrs pats izvēlas, kā dzīvot, bet vienīgais, par ko dažreiz aizdomājos ir, kur var atrast tik daudz vīriešus, kas šķiet pietiekoši pievilcīgi, saistoši un iekārojami, lai tiem gultos apakšā.
08.07.2014 16:54 |

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
labi, es vispaarinu. Nav cilveeks dziivnieks, bet nav arii absoluuta gariiga butne. varbuut paarspiilesu, bet paskatieities cik maaciitaaji pedofili un visaadi izvirtulji. Es vienkaarsi saku, ka fiziologjiski ilgstoshi sevi apspiezhot, var paraadiities anomaalijas. Tie, kas ir anomali peec dabas un pat necenshas to ierobezhot, ir cits staaasts.
Lai katrs dziivo saskanaa ar sevi. katra cilveeka seksualitaate tomeer paliek vinja pasha dariishana.
08.07.2014 16:55 |

Reitings 883
Un par to apspieshanu. Mans domu gaajiens nav uz to pusi , ka jaabut maukai un katram, kas grib, jaadod sevi.
Bet iedomaajieties briivu meiteni, kurai iepatikas viirietis, kura nedomaa, ka tapeec, ka ljaus vinam sevi apmierinaat, uzreiz buus netiira izvirtule. Vina vienkaarsi domaa arii par sevi. Un neapmierinaata sieviete ir kaa eerce.
Plus, vel vairaak neapmierinaata sieviete buus, ja uzskatiis, ka sevi kadam atdodod, uzreiz ir leeta iebrauktuve. Seksaa apmierinaajumu guust divi, nevis tikai viens.. tatad sieviete var izmantot viirieti, taapat kaa vini izmanto muus.
08.07.2014 17:04 |

Reitings 1714
Nu melone_1 tā gan:
Lai katrs dziivo saskanaa ar sevi. katra cilveeka seksualitaate tomeer paliek vinja pasha dariishana.

Bet, sākot runāt par anomālijām, Tu pati ar to nonāc pretrunās.
08.07.2014 17:10 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Šeit laikam jāsecina, ka darīt var katra tā, kā gribās, bet citiem par saviem piedzīvojumiem (vai citos gadījumos - par to trūkumu) labāk nestāstīt. Tie "citi" tāpat sapratīs pa savam (lasi-nesapratīs).

Ja būsi piecus gadus bez nopietnām attiecībam un pārgulēsi ar 5 vīriešiem pa to laiku - "izļurkāta" slampa, kurai viss ciems gājis pāri.

Ja piecos gados bez nopietnām attiecībām nepārgulēsi ne ar vienu - frigida svētule ar apspiestām vēlmēm.

Bet to, kāds "cipars" kuram jautātājam liekas liels, mazs vai normāls - uzminēt praktiski neiespējami.
08.07.2014 17:11 |

Reitings 883
kakaduu,

jo citi piedzimst neriktiigi, bet citiem aiziet ciet dziives laikaa, sevi apspiezot.
08.07.2014 17:20 |

Reitings 1714
Tur jau ir tā pretruna - Tu atzīsti tikai to seksualitāti, kas Tev pašai zināma, bet viss pārējais ir anomālijas.
08.07.2014 17:29 |

Reitings 883
Kakaduu. Pedofilija tavupraat nav anomaalija? Grupveida sekss? nevis pat es taas uzskatu par anomaalijaam, bet liela dalja sabiediedriibas, jo galu galaa dievs radiija sievieti un viirieti lai paarotos (vagiina un loceklis), taatad viss apareejais ir anomaalija. Arii geji. Jo tas ir aarpus normas. Patiik tas vaards vai ne, bet es to neizdomaaju.
08.07.2014 17:48 |

Reitings 883
Un arii es to neesmu izdomaajusi, ka visas novirzes no normas ir radushaas tiesi deel pasas cilveeces nespeejas pienemt savu seksualitaati (fiziski un gariigi) . Jo mees esam paaraak gariigas buutnes, lai lautos saviem instiktiem. Sieviete bija mauka, ja vinai gribeejas seksu. jau no seniem laikiem un jau tad visas kaa viena slimoja tiesi no seksa truukuma.
08.07.2014 17:51 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Pedofilija tavupraat nav anomaalija?

Plašs jēdziens :D Pie mums pedofilija skaitas zem 16 gadiem... pasaulē kā arī Eiropā ir valstis kur šis slieknis ir 14 gadi... Ir valstis kur stāties dzimumattiecībās drīkst sasniedzot pubertāti un ir valstis kur visam uzspļaut...
Dzīvnieku pasaulē pedo ir visai izplatīts pērtiķu starpā, bet nosacīti arī pārējiem dzīvniekiem...
08.07.2014 17:59 |

Reitings 398
Reģ: 12.05.2014
dievs radiija sievieti un viirieti

dieva nav
08.07.2014 18:00 |

Reitings 883
nabags!
pasaki to dievam! taadaa gadiijumaa daba radiija, ja tev tas saprotamaak :)
08.07.2014 18:03 |

Reitings 398
Reģ: 12.05.2014
nevar pateikt kko tam kas neeksistē.
dabai nav apziņa.
08.07.2014 18:07 |

Reitings 1714
melone_1, bet sarunā, kas izvērsusies par to, cik kuram bieži vajag un cik kurš tam padodas, sanāk, ka anomālija ir visi, kas nekniebjas kā trusīši un, iedomājies, joprojām uzskata, ka labāk, ka sekss un jūtas iet roku rokā.
08.07.2014 18:07 |

Reitings 883
Nee, to es par anomaaliju neuzskatu. Par anomaaliju tas var kluut, manupraat, ja ilgostosi seksa nav vai tas tiek apspiests. Vismaz man liekas, ka daba ir loti speeciiga un sievietes kjermenis, paliekot vecaakai, kluust arvien seksuaalaaks. Man tiesi ir cienja pre sievieteem, kas speej notureeties un sagaida savu iisto vieniigo, bet zeel taas , kas varbuut visu muuzu gaidiijas, nesagaidijuas un evel pat labu seksu nav izbaudijuas..
08.07.2014 18:11 |

Reitings 1651
dieva nav

+1
pasaki to dievam! taadaa gadiijumaa daba radiija, ja tev tas saprotamaak

Ko tur teikt :D

Tak sen skaidrs ka dzīvība radās ķīmisku reakciju rezultātā pie labvēlīga klimata ko nodrošina zemes pateicīgā atrašanās vieta no saules, mēs visi esam tikai biomehāniski roboti, kas sastāv no dabā atrodamiem ķīmijas elimentiem. Jautājums kā no vienšūņa sanāca cilvēks? Evolūcija, ģenētiskas mutācijas daudzu simtu miljonu gadu laikā.
08.07.2014 18:15 |

Reitings 1714
Un vēl nekādi nesaprotu, kāpēc tik grūti saprast - ja cilvēkam pašam izveidojusies noturīga sava vērtību sistēma, tad viņam ne uz ko sevi nav jāpiespiež.
08.07.2014 18:16 |

Reitings 883
Ko pieseejies? es nemaz dievam neticu. Man daba ir dievs un visa dziivaa radiiiba. Un vsjo. dievs pat nav ar lielu burtu rakstiits, kaada laika izksieshana! hahahahahahahah
08.07.2014 18:18 |

Reitings 1651
ja cilvēkam pašam izveidojusies noturīga sava vērtību sistēma

Jāsmejas :D Cilvēka vērtību sistēma mūsdienās ir galīgi izčakarētu un jo it kā attīstītāki kļūstam jo tālāk ejam no tā kādas pamatvajadzības mums ir vajadzīgas.
Vienīgā vērtība ko cosmo meitenes saprot ir bmw, douche gabanna stringi un nauda kabatā :D
08.07.2014 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits