viirietis nevar pardzivot

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
sveikas,

man ir tada nebijusi kjibele, mes ar draugu esam kopa jau 8 meneshus, un lielu dalju shi laika mums visu laiku ir viena problem.

vienreiz attieciibu sakuma (dzerusi) es vinam pateicu, cik man ir bijushi intiimie partneri vesturiski. (man ir 24 gadi un man nav bijushas ilgstoshas attieciibas ilgi, tikai vienas, bet tas pashas 7 meneshus)

un vinjsh uzskata, ka mans intimo partneru skaitlis ir parak liels (16 virieshi), vins taisa scenas par to un apgalvo, ka kaa tad es varu buut vinam special someone, ja man ir bijis sekss ar tiem virieshiem.
vins konstanti rokas par manu pagatni, vins ir sarunajis man dusmas visadas tadas lietas, kaa "es visiem saviem virieshiem pagatne esmu bijusi tikai mau..." utt..
vins vispar nezina neko baigi daudz par manam ieprieksejam attiecibam. bet vins konstanti atkarto tadas lietas.
vinam loti pati organizet striidus, biezhi vien tie striidi ir tadi, ka es nesaprotu kads tur pamats vispar ir tadu dramu taisit, ari mani draugi to nesaprot, vins mierigi taisa dramas ari citu cilveku prieksha.

vins par mani ir izteicies, ka es esmu citu virieshu parpalikums, tipa, ka vins esot ar mani kopa savac citu drupachas.

es, protams, vinu loti miilu un vins nav vienmer tads pret mani, bet pedeja laika loti biezhi vins taisa draamas.

man ir tada sajuta, ka pedeja laika viss shis negativais njem parsvaru, jo vins kad ir dusmigs uz manis (sacepies) vins ir loti nezheligs, vins ir nezheliigs savos darbos un vins mani noniecina.
es vinam esmu uzdevusi jautajumu, kapec tad vins vel ir sheit, vins vnm atbild tapec, ka vinam nav vienalga un, ka vinam ruupot.

es teikshu godigi, nu, es nezinu, es nedomaju, ka tas cipars ir tik liels, ja njem vera, ka es lielako dalju sava laika esmu bijusi bez attieciibam, galu gala, vins jau vispar nefigureja taja laikaa, vins ir parliecinats, ka es katru menesi guleju ar citu virieti.

ja vien jus zinatu, ka es nozheloju to, ka man sanaca vinam to pateikt.
vins toreiz taisija draamas, pirms pieciem meneshiem un tagad pieci meneshi ir pagajushi jau uz priekshu, vins teica, ka nezina ka to noriit.

vinam, protams ir problemas ari ar sevi, ljoti zems pashveretjums un taa. bet fakts ka tads... ka vinam nav mazak seksualie partneri neka man bijushi, vinam ir bijushi tieshi tik pat un mes ari esam viena vecuma.

vai kadam sheit ir viedoklis par shadu tematu?
08.07.2014 07:37 |

Reitings 57
Reģ: 17.06.2014
Ja viņam pašam būtu bijusi viena vai divas, es saprastu šādu attieksmi. Bet, par cik tā nav.. cieni sevi un neļauj saukt par mauku, šķiries no tāda.
08.07.2014 12:31 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
ou, wow... tad vēl izlasīju šo:
viņš man visu laiku atkārto, ka es esmu pieaudzis cilvēks un, ka man ir jāuzņemas atbildība par savām darbībām.

Un kādu atbildību uzņemas viņš par savām arī ~16 seksa partnerēm? :D muahahaha, katru reizi pirms seksa tagad sterilizē savu locekli? Vai noskaita lūgsnu par savu grēcīgo pagātni? :D :D lololol :D
LOHS!!!!!
Protams, cilvēkam var būt principi un morāles normas. Bet lai tad viņš pats arī pie tām pieturās un nav svētulīgs, kompleksains liekulis!!!

Jūsu dialogs ar Melone_1 6. lapā patiesībā izteic visu +++
bet sievietei nav jaadziivo bez seksa tikai taapeec, ka nevar miilestiibu atrast. man liekas katastrofaali taas, kuraam jau pie 30, viens vai 2 bijusi un veel gaida kaut kaadu princi, savus dabiskos instinktus turot ledusskapii.

P.S. Man savos 27 ir bijuši tikai 4 partneri, tak što... nav tā, ka "dievgosniņas" ir aizspriedumainas vai kā :D Vnk, tiešām piekrītu, ka man dzīve tā ar tām attiecībām iegrozījās...
08.07.2014 12:48 |

Reitings 285
Reģ: 10.01.2013
1. Tā ir Tava dzīve! Nevienam nav tiesību nosodīt ar cik Tu esi vai neesi gulējusi.

Nesaprotu, nu nesaprotu! Bieži vien paši jautā, prasa ! un NAV gatavi dzirdēt patieso atbildi, nu, tad kāpēc ir jājautā tas, ko negribi zināt patiešām? Ko tad tam otram jāmelo, bet melot tak nedrīkst - tā tak ir cieņa, atklātība.

NEJŪTIES VAINĪGA! Tava dzīve, dzīvo kā vēlies! Tad Tu par viņu nezināji? - Nezināji! Nu un viss! Tas bija tad, tagad ir tagad !'

Ieteiktu pateikt, ka šķiries, ka negribi VISU mūžu par to klausīties, ko esi izdarījusi..,ja viņam tas nav pieņemami saki, ka iesi prom vai lai viņš iet prom ( nezinu kā dzīvojat) un viss!
Tik vienkārši!

5 mēneši ir ilgs laiks, lai grauztu.!
Ja tiešām mīl, tad padomās kādas pāris dienas, aizvērs muti un dzīvos tālāk TAGAD UN AR TEVI.

Veiksmi! :*
08.07.2014 13:35 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Nav vajadzīgs nekāds saraksts, kāpēc skaitīt? Gan jau lielākā daļa to cilvēku šobrīd nav pat pieminēšanas vērti :D Aizmirsti viņus, un samazini skaitli līdz 6 ;)
Lai čalis cepās, ja viņam patīk cepties. Normāli tādas lietas neko nemainītu.
08.07.2014 13:44 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Man ir bijis tieši tāpat, bet skaitlis bija daudz mazāks. Tā ka nozīmes nav skaitlim, bet gan vīrieša kompleksiem...
08.07.2014 13:50 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Busi vismaz iemacijusies, ka virietim nav jazin par visiem taviem virieshiem! Mani visi virirshi zin, ka man ir bijusas tikai patstavigas attiecibas, laika, kad biju single, tad varbut bija kadi 3 ar kuriem kaaja paslidejusi.

Jo mazak zinas, jo labak!
08.07.2014 13:53 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Ja jūs varat spriest, ka autorei ir pārāk daudz partneru, ka viņa ir vieglas uzvedības, tad arī es varu teikt, ka man nešķiet normāli, ka ap 30 gadu vecumu ir tikai viens vienīgais partneris. Izņēmums ir tas, ja tiešām tā ir mīlestība no agras jaunības. Bet nu neliekas man, ka viss ir kārtībā, ja pirmā reize ir 25 gados, un bijis viens un vienīgais. Tīri no fizioloģijas viedokļa nesaprotu, kā var negribēt un tik ilgi ciesties?
08.07.2014 14:39 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
LOL :D
Nu gan divkoses :D Ja 24 gados ir bijuši 17 veci tas ir okey normāli, bet ar brālēnu nogrūsties tas jau pārkāpj visas morāles normas :D
08.07.2014 14:41 |

Reitings 2248
Nu gan divkoses Ja 24 gados ir bijuši 17 veci tas ir okey normāli, bet ar brālēnu nogrūsties tas jau pārkāpj visas morāles normas

Kas tas par izcili "sakarīgu" salīdzinājumu????? Nezinu, no kurienes izrauts, bet, ja tā padomā, tad tiešām drīzāk pārgulēt ar vairākiem vīriešiem, nevis vienu reizi ar savu BRĀLĒNU.
08.07.2014 14:44 |

Reitings 1651
Nu gan šauras pieres jums ir :D
raccoon ar ko tad vairāki veči ir labāki par bralēnu *kas ir attāls radinieks)
08.07.2014 14:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tīri no fizioloģijas viedokļa nesaprotu, kā var negribēt un tik ilgi ciesties?
ir cilvēki, kam ir princips.. gaidīt to īsto.. vienīgo. Ja nav darīta lieta, tad arī nav nojausma, pēc kā īsti vajag ciesties :D

Ir arī cilvēki, kas seksam piešķir īpašu, svētīgu lomu un nevēlas to darīt ar kuru katru, bet ir gatavi gaidīt tik ilgi, cik būs nepieciešams.. :)
08.07.2014 14:49 |

Reitings 1651
es biju atveerta. dziivoju aarzemees un te katrai meitenei +/- 10/30 partneri bijusi.

Tik nezin kāpēc geji ir pretīgi ar brālēnu gulēt ir antimorāli un tā varētu turpināt lai gan rietumos visai populāras nodarbes :)
ir cilvēki, kam ir princips.. gaidīt to īsto.. vienīgo. Ja nav darīta lieta, tad arī nav nojausma, pēc kā īsti vajag ciesties

Kādi principi? Dr\azties ar daudziem večiem. Un neieredzēt to ko paši nedarat :D
08.07.2014 14:53 |

Reitings 2248
Ja nav darīta lieta, tad arī nav nojausma, pēc kā īsti vajag ciesties

Tas gan.

r ko tad vairāki veči ir labāki par bralēnu

Es tiešām nesaprotu, par ko ir runa. Tādu diskusiju esmu palaidusi garām. Bet vairāki vīrieši ir labāji, jo viņi NAV radinieki. Paga, kāda guļ ar brālēnu?

Ir arī cilvēki, kas seksam piešķir īpašu, svētīgu lomu un nevēlas to darīt ar kuru katru, bet ir gatavi gaidīt tik ilgi, cik būs nepieciešams

Jūs tiešām ticat, ka tā ir? Es tiem "principiem" galīgi neticu. Nu vienīgi, ja ir šausmīgi ticīgs cilvēks vai sektants. Jo "principi" bieži vien ir vienkārši aizsegs kaut kam citam.
08.07.2014 14:55 |

Reitings 1651
Paga, kāda guļ ar brālēnu?

Vēl nē, bet grib tēma bija vakar vai aizvakar seksa sadaļā.

Bet vairāki vīrieši ir labāji, jo viņi NAV radinieki.

Tas ka viņš radinieks viņam rakstīts uz pieres vai dēļ tā viņam maziņš :D Ne tak :D

Bet svētulīgajām (visos caurumos izdrāztām, bisex un pa apli laistām) meitenēm tomēr izrādās ir baznīcas cienīga morālā stāja :D :D :D Un ne pa kam nevar pieņemt ka pasaulē tādas lietas notiek un vēl trakākas, kā arī no valsts puses nav likti nekādi šķēršļi attiecībām ar brālēnu :D

Faktiski grupņiki ir pretlikumīgi, jo kā tada pligāmija Latvijā nav atļauta, bet precēties ar brālēnu drīkst....
08.07.2014 15:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Jūs tiešām ticat, ka tā ir? Es tiem "principiem" galīgi neticu. Nu vienīgi, ja ir šausmīgi ticīgs cilvēks vai sektants. Jo "principi" bieži vien ir vienkārši aizsegs kaut kam citam.
Ticu, jo zinu dažus tādus cilvēkus.. normāli, izskatīgi.. tikai citādāka attieksme :)
08.07.2014 15:04 |

Reitings 883
Nu ko, es arii ticeeju sekss ir sveets un patiesaam, ar miiloto cilveeku tas ir daudz labaaks, nekaa ar kaut kadu sveshinieku. Bet manupraat, pec 20 sievietei saakas tiiri fiziska veemle peec seksa (citaam pat aatraak) Ap 25- 30 kjermenis vispaar ir sekusaalaa pilnbriedaa. Tas nenoziimee, ka jaaiet sevi ar katru apmierinaat, bet sevi apspiest principu deel buutu mulkjiigi. Sieviete taapat meklees partneri, bet ne katram dziive izdodas ar pirmo raavienu atrast ilglaiciigu partneri.
08.07.2014 15:05 |

Reitings 1651
+1
bet sevi apspiest principu deel buutu mulkjiigi.

Zelta vārdi varu tik piebilst, kanevajag uzspiest citiem savus principus.. Kā šeit daudzas dara :D
08.07.2014 15:09 |

Reitings 883
Veel piebildiisu, ka peec 40 sievietei vispaar saakas spradziens un taas, kuras dziivojusas pareizi, paaris partneri utt, peeksni noraujas kaa no kjeedes. Jo vienkaarsi tik ilgi sevi apspiedushas, ticot seksa sveetumam, ka smadzenes vienakarsi eksplodee, iet uz visaadiem svingeriem, grupveida un ko tik vee ne.
08.07.2014 15:11 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
melone_1, Tev ir tāda pieredze? Ja nav, tad nevajag vispārināt.

Pamatā piekrītu cormeum domai - tiem, kas nemetas gultā ar ikvienu tikko sāk niezēt, ir savi principi un tas nenozīmē, ka viņi kaut ko apspiež. Un tā ir viena cilvēka atšķirība no dzīvnieka - nepaļauties katram instinktam.
08.07.2014 16:01 |

Reitings 8
Reģ: 08.07.2014
Atsaucoties uz Melones komentāru,

mani vispār vairs nekas nepārsteidz, ko cilvēki dara, ko tik viņi nedara! Nopietni! Cik enerģijas iekšā, tik arī dara un nevienu neinteresē tas, ko par to domā citi.
Pašai man nekad nav bijis sekss 3-atā vai svingeru pārtijs, bet ir cilvēki, kas visu mūžu dzīvojas pa tādām štellēm. Man viens pazīstams čalis, ar kuru es iepazinos vēl, kad tikko 20 gadi bija palikuši, stāstīja par visām šīm štellēm, viņiem ir sava kompānija un fakts ir tāds, ka tie ir arī draugi, kā parasti draugi, kas pavada kopā laiku un dodas izklaidēties. Tā viņi visi arī izklaidējas kopā gultā. Viens ņem priekšā otra meitenes un tamlīdzīgi.

Nav jau šis tas trakākais keiss, kas ir dzirdēts, bet šis ir vienīgais, kur es pati pazīstu tos cilvēkus, kas to regulāri dara.

Līdz ar to, mani tiešām nepārsteidz ne tas, ka kāds vīrietis grib, lai viņu paņem ar straponu viņa sieviete, nedz tas, ka labākās draudzenes vai māsas guļ ar vienu un to pašu-kopā vai atsevišķi.

Fakts ir tāds, ka cilvēki, kam gribās, tie dara, kam negribas, tie nedara. Kam gribas, bet nepietiek drosmes- minstinās, bet pamēģina tik pusmūža krīzes laikā vai kādas citas morālas krīzes laikā, kad cilvēki dara visas tās liekas, ko vnm ir gribējuši, bet nav mēģinājuši.
08.07.2014 16:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits