Kā saprast šādu izturēšanos?

Reitings 334
Reģ: 17.04.2013
Pusgadu strādaju kopā ar vīrieti, kuram ir sieva un bērns, viņam patīk ar mani flirtēt u.tt!!
Regulāri viņš mani ved mājās, ved mani pēc darba paēst, flirtē nepārtraukti! Bet viņš ne reizi nav mēģinājis mani noskūpstīt vai pavedināt, arī dažreiz sēžam pie manas mājas viņa mašīnā un pļāpājam!! Kā saprast šādu uzmanību???
08.07.2014 00:23 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Tad kādēļ lai viņš mīlēt viņu???
Uz ko gan tu ceri? Viņš apprecēs tevi, tev piedzims bērns, tu mazliet palaidīsies visās rūpēs un raizēs, beigās viņš aizskries vēl pie kādas, kura forumā rakstīs - kādēļ gan lai viņš mīlētu tādu nokoptu sievieti??? Un šoreiz piekrāptā sieva būsi TU.
Tev kādreiz ir bijušas ilgstošas, nopietnas attiecības?
08.07.2014 18:54 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Meitenes- jūs man pārmetat, kad viņam ir sieva utt! Bet mūsu sarunās viņš man stāstīja par viņu/ kad viņš viņu vairs nemīl un ir kopā tikai bērna dēļ, stāstīja to ka viņa ir ļoti kompleksaina sieviete, kura pēdējos gados sevi nekopj un nemīl! Tad kādēļ lai viņš mīlēt viņu???

Tu tiešām domā, ka vecis, kurš meklē sev mīļāko, pateiks viņai taisnību - sievu pamest netaisos, gribu tikai citu caurumu?

Man šitā pazīstamajai bija - viņas mīļākajam arī bija neglīta sieva, ar kuru viņš jau gadiem kopā neguļot. Un tad atklājās, ka sieva drīz dzemdēs viņu kopīgo bērnu. Ak, šīs neglītās un negribētās sievas.
08.07.2014 18:55 |

Reitings 95
Reģ: 27.05.2014
Tipisks čalis, kurš grib sēdēt uz 2 krēsliem vienlaicīgi. Plus vēl dabūt šmaugu "svaigu gaļu". Un laikam jau visos laikos būs sievietes, kuras ticēs, ka vīrietis to otru vairs nemīl un vienojošs ir tikai bērns. Un meitenei liekas, ka viņa ir uz situācijas viļņa - jo var tak tās otras vīru dabūt :D

Tik pašpārliecinātai un tukšai būtnei pat nav jēgas kaut ko stāstīt - galvā neņems.

Ir tikai viens vārds - karma.
08.07.2014 18:57 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
NOPIETNI IR TIK STULBAS SIEVIETES? Tos tekstus K A T R A mīļākā ir dzirdējusi.
08.07.2014 19:01 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Jā, jā. Nemīl viņš savu sievu, grib šķirties, bet bērna žēl vai vel nez kas. Tādus gadījumus zinu un neviens nav sagājis ar tām, kurām tos pekstiņus stāstījis. Papriecāsies ar tevi, bet tad tēlos, ka tu nemaz neeksistē. Nevajag sapņot par to, kas nenotiks. Tev labāk paliks, ka viens ar tevi paspēlēsies un pēctam liks tev justies nožēlojami, jo tev lielā ļubestība, bet viņs pat nesveicināsies vairāk.
08.07.2014 19:39 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Tu viņam neinteresē,ja interesētu sen jau tevi būtu izdarbinājis,tāpēc atslābsti un aizmirsti. :D
08.07.2014 19:42 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vīrietim ir simpātijas, bet tai pašā laikā pienākums pret ģimeni. Uzsākt romānu ar darba koleiģi tā jau bieži labi nebeidzās, kur nu ja vel viens ir precēts.
Laimīgs vai nelaimīgs, bet nevajadzētu tev neko darīt, ja viņš gribēs tad pats uzsāks ko. Bet principā es tavā vietā, ja pat simpātnijas ir tomēr turētos pa gabalu, vismaz kamēr viņš izšķiras, ja viņš to vispār darītu.

Nav jau tā ka tev vajadzētu visu laiku tagad viņam teikt nē uz mājās vesšanu un neiet kopā pustdienās, bet vienkārši pamazām attālināties vajag, pēc darba teikt ka mājās tu nebrauksi ka tev vel ir ko darīt utt, biežāk izlaist arī kopīgo puzdienošanu un tad paskatīties ko viņš iesāks.

No otras puses, viņam konkrēti var paprasīt vai viņš pret tevi tik jauki izturās dēļ labas sirds vai dēļ simpātijām. Un tad nu vairāk parunāt par to, varbūt pat ieminēties ka neko nevēlies iesākt kamēr viņam ir sieva.
08.07.2014 20:00 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Bieži vien cilvēki jauc pieklājību ar flirtu.
08.07.2014 20:07 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Bieži vien cilvēki jauc pieklājību ar flirtu.
Es domāju, ka šis nav tas gadījums.
08.07.2014 20:14 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
Un kā tad beidzās? Noskūpstiji un "pārbaudīji" viņu šovakar?
08.07.2014 20:32 |

Reitings 7
Reģ: 08.07.2014
Visas gudri "norej", bet vai saprotat to,ka meitene ir samīlējusies vīrietī,tādēļ arī tā rīkojas. Protams,ka nepareizi ka vispār tiekas ar precētu vīrieti,bet uzskatu,ka tā ir katra darīšana! Gribētu zināt vai pašas būtu tik pareizas un netiktos,ja būtu nepratīgi iemīlējušās. Mīļās,tad visi principi un normas zūd.

Ko varu autorei ieteikt- paņemt konkrēti pajautā tam vecim,ko viņš no tevis grib.
08.07.2014 20:47 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Vai tiešām pašai ir tik grūti mājās aizbraukt?
08.07.2014 20:50 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Nu bet tak pati vainīga, ka samīlējās. Ar veselo saprātu apveltīti cilvēki māk savas jūtas apslāpēt, vēl jo vairāk - neaiziet tik tālu, lai būtu jāiemīlas precētos.
Mīļā, un principi visi zūd tikai sievietēm uz viena burta.
08.07.2014 20:57 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Gribētu zināt vai pašas būtu tik pareizas un netiktos,ja būtu nepratīgi iemīlējušās. Mīļās,tad visi principi un normas zūd.

Biju iemīlējusies, viņš izrādīja interesi, bet es noraidīju. Viņš man stāstīja tieši to pašu pasaciņu - vairs viņu nemīl, bet nešķirās jo blablabla (man šķiet ka visi vīrieši, kuri grib krāpt, tā saka, jo kaut kā taču tā nabaga miļākā jāiežēlina :D ). Nezinu, man nekādi principi nezuda un es nekad neuzskatīšu, ka ir ok jaukt laulību - ja vīrietis iemīlējies un par visām varītēm grib pie jaunās meitenes - lai šķirās no sievas un ir kopā ar jauno, tā mēdz gadīties. Bet mīļākā nekad nebūtu, es tomēr sevi pārāk cienu, lai būtu ''otrā'' sieviete.
08.07.2014 21:02 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
man šis viss kaut kā sāk ost pēc provokācijas :D
08.07.2014 21:10 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Starp citu, atceros, ka biju 16 gados samilejusies 23 gadiga puisi, kad man palika 18, tad mes ta ka satikamies, ta ka nee... Un es vinju pirms 3 gadiem satiku!! Zinaju, ka ir precejies, aicinaja uz romantisku vakaru baltic beach viesnica, jo sailgojies pec manis, es saku- kad izshkjirsies, tad ari runasim un vinam ar sekss ar sievu neesot bijis- un nezinu, ka tas sievas, kuram nav sekss ar viriem tiek pie berniem? Vinjai jau 3.bebis tulit dzims!!!
08.07.2014 21:14 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Elīna, saku no pieredzes, ka normas nezūd, ja esi normāla sieviete. Tikos ar puisi, pēctam izšķīrāmies, jo nebiju nobriedusi attiecībām, kādas gribēja viņš. Pēc kāda pusotra gada atrakstīja, ka ir noilgojies, grib būt ar mani. Uzzināju, ka viņam ir jau sieva, kas gaida mazo no viņa. Lai arī cik labs viņš bija, lutināja mani un sekss bija ideāls,kad bijām kopā, man roka necēlās jaukties citas ğimenes dzīvē. Tā kā nevajag teikt, ka visas, kas autori noliek, pašas lektu precētam vīrietim virsū.
08.07.2014 21:35 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
1. Tu esi cūka! Atvaino, bet kaut tevi piemeklētu tieši tāda pati situācija - tavu mīļoto vīru iekārotu cita un viņš pa visām varītēm mēģinātu sabīdīt (tev nezinot!) utt.! Diez vai tad tu tā runātu,kā te esi izlīmējusies forumā! :p
2. tik rūti pašai aizbraukt uz mājām?
3. Čalis ir dirsējs - "nemīlu sievu jau sen", "apnikusi" utt. ir pilnīga diršana! Attopies! :D
08.07.2014 21:44 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Meitenes- jūs man pārmetat, kad viņam ir sieva utt! Bet mūsu sarunās viņš man stāstīja par viņu/ kad viņš viņu vairs nemīl un ir kopā tikai bērna dēļ, stāstīja to ka viņa ir ļoti kompleksaina sieviete, kura pēdējos gados sevi nekopj un nemīl! Tad kādēļ lai viņš mīlēt viņu???

Bet kāda tev vispār var būt daļa gar viņu? Kāda starpība, tā ir sieva un kāpēc lai tu spriestu vai tāda ir pelnījusi, lai viņu mīlētu? Tieši viņa ir sieva, bet tu tikai kolēģe, ar kuru paflirtē, kāda tev daļa gar viņu? Tas ir pirmkārt. Otrkārt, tā ir KLASIKA. Kā jau te teica- šādus tekstus ir dzirdējusi KATRA mīļākā! Iepriekšējā darba vietā bija viens, kas visām daudz maz simpātiskām ofisa dāmām stāstīja identisku stāstu par to, kā sieva nežēlīgi kontrolē viņu, uzsāk strīdus, nemīl viņu, kāds viņš nabadziņš. Man ieskaitot viņš to dziesmu dziedāja, reakcijas gan nebija ( no manas puses), bet daudzas uzpirkās un tika izmantotas vienreizējai lietošanai. Mēs pat ar vienu kolēģi salīdzinājām sms, kuras bija ļoti līdzīgas- salkanās žēlabas un cerības, ka nākammēnes jau varēs ievākties atsevišķā dzīvoklī no tās raganas (pārvācās viņš visu pusotru gadu, ko tur nostrādāju :D )
08.07.2014 21:52 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Gribētu zināt vai pašas būtu tik pareizas un netiktos,ja būtu nepratīgi iemīlējušās. Mīļās,tad visi principi un normas zūd.

Ir pašai bijusi gandrīz identiska situācija, jeibogu! Sen sen atpakaļ, vīrietis bija aptuveni 10 gadus vecāks (20 man un 30 viņam aptuveni). No skatiena vien likās, ka zeme pazudīs gan zem, gan starp kājām (tēlaini izsakoties) :-D beet kad viņš man sāka stāstīt bēdu stāstu par sievu, kas ir nolaidusies un attiecībām, kas jūk ārā, es teicu, lai paņem un nopērk sievai puķes, sarunā kādu, kas pieskata bērnu un aizved sievu kaut kur (vairs neatceros kur). Jā, viņš man patika, drīzāk gan tā bija iekāre, bet tas nebija iemesls, lai es brauktu ar viņu kaut kur paslepus sūkties ceļmalā aiz savas mājas vai vēl sain ko darītu.
Ir taču jāsaprot tā robeža, kur tu pati sāc sevi pazemot.
08.07.2014 22:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits