"Informācijas izpaušana."
Taču iemācamies, ka internets ir publiska vide.
Kas attiecas uz informācijas izpaušanas tēmu kā tādu, tad konkrētus indivīdus neiztirzāju... Tiesa, ir bijuši pāris kadri šeit, par kuriem var anekdotes stāstīt attiecībā uz viņu uztveri un prāta spējām, bet to daru nevis šeit, bet gan kādreiz reālā dzīvē stāstot kā par anonīmu personu.
Par savu skaistumu un seksīgumu pārliecinātās, jo visi draugi taču tā saka, par savu gudrību un foršumu pārliecinatās, jo visi draugi vecāki un puisis ir "27 gadus vecs sportists, jurists, kas tikai ar vienu meiteni vien vienlaikus vēl tikai mācās būt", 2 nedēļas pēc tikšanās sākuma iepazīšanās ar puiša vecākiem un viss ir super un "rozā briļļu jau nav", bet pēc tam izšķiras, par plastisko ķirurģiju kā dzīves piepildījumu, "es Tev tpt vien piedāvāšu parādities skype kamerā, kaut arī Tu savu kameru neslēdz, pusplika pagorīšos un tad teikšu, ka meklēju vienkārši parastu draugu" u.c. kadri... Un šie ir tikai tādi īsāk izklāstāmi piemēri un katrs par citu lietotāju...
Un tas ne tuvu nav viss.
Tādēļ, pirms teikt, ka es rīkojos nevīrišķīgi, varbūt ir vērts aizdomāties, cik daudz informācijas par lietotājiem man ir patiesībā un, ka, varbūt tam, ka par Lottie izpaušanos ar savu Ex draugu tomēr tiešām pieminēju pateicoties noteiktām provokācijām no viņas puses, nevis tā part vien.