Cilvēkiem ar stingriem uzskatiem ir arī stingra nostāja. Neesmu manījusi paziņu lokā tādus, kas nevēlētos bērnus, bet izmantotu nedrošu kontracepciju. Visi, kas izvēlas pārtraukto dz.aktu, saprot, ka tas bērns var gadīties. Jaunu cilvēku ap 18 manā zināmo lokā nav, tāpēc nemācēšu komentēt, varu tikai piebilst no savas pieredzes, ka ļoti strikti pret šo jautājumu esmu attiekusies jau no pašiem jaunības dullajiem gadiem. Bērni gadās tiem, kam vai nu liekas, ka viss būs labi, viss būs forši; tiem, kas to bērnu jau grib 20 gados; tiem, kuriem uzskati ir mainīgi (atkarībā, cik piekāpīgs vai prasīgs partneris trāpās pretī :D). Pārējie jau mēģina plānot tad, kad bišķīt nostājas uz kājām. Man nav nekas piebilstams par biežu partneru maiņu, ja cilvēkam ir kādi 16-20 gadi, es vairāk domāju, ka tieši tās jaunās meitenes ir ļoti viegli ietekmējamas, pierunājamas. Kāpēc cilvēks negrib piedomāt pie sekām, nav ne jausmas, it kā jau nav bērnudārza līmenis vairāk. Varbūt visbiežāk nospēlē "tas jau ar mani nenotiks". Jaūno cilvēku naivums, katrā ziņā.