Es nevienā vietā neesmu minējusi kubiciņus.Un arī ne to, ka tas jāpatīk visām. Teorētiski man vienalga, kāda kurai riepa. Mans komentārs bija balstīts, pat ne tieši uz tavu komentāru (lai gan tavu izmantoju kā atsauci savai frāzei) , bet gan drīzāk uz faktu, ka cilvēks aizbildinās, lai sev nesekotu līdzi (tu biji minējusi veselības problēmas).
Jā, tas gan fakts, ka tev veicies, jo es tiešām neesmu neko tādu dzirdējusi.
Un par to nespēku, un darba nogurumu- saprotu, ka daudziem ir dažādi tempermenti, dažādi pasaules uztveres modeļi, dažāds gribasspēks, bet cilvēks pēc dabas ir slinks. Un ir biežāk sastopams kāpēc ko nedarīt, nevis kāpēc kaut ko izdarīt.
Pēc pieredzes zinu divas meitenes. Viena 1,60 = 85kg otra 1,68= 95kg.... pirmā izskatās kā liels ļumīgs receklis(atvainojos, bet tā arī ir, 18 gadīgai meitenei), otrā arī ir smaga, skrien, sporto, spēle tenisu, brauc ar riteni, bet augums ir liels un tvirts. Tiešām, nevar nosaukt par tievu, bet smuku gan.
Atšķirība ir faktā kā katra uztver to, pirmajai nav nekā un viņa cenšas savu "acīm redzamo" slinkumu un nevēlēšanos noslēpt ar "man ir veselības problēmas". Otrai, kurai ir reālas problēmas ar vairogdziedzeri/vielmaiņu, cenšas darīt visu, lai ieturētu sevi formīgu, nevis palaistos Un par savām problēmām, neko nestāsta.