Kur jūs rodat enerģiju paspēt visu?

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010
Jautājums strādājošām sievietēm. Kur jūs smeļaties enerģiju strādājot 8 h dienā vēl regulāri, vairākas reizes nedēļā iet uz sporta zāli, skaistumkopšanas saloniem u.t.t , nezaudējot dzīvesprieku un spēku?
Ja es eju uz treniņiem pēc darba (citā laikā nemaz netieku), es vispār nespēju nākamajā dienā pamosties, man nav spēka nekam. Man pēdējā laikā pat nav spēka normāli māju izkopt, pagatavot ēst, kur nu vēl sporta zāle vai jebkāda veida aktivitātes, kas no manis izspiež pēdējo ''sulu''. Jūtos pārlaimīga, ka, no darba pārnākot, es spēju ieiet dušā un izmazgāt zobus, ats ir viss-es iekrītu gultā un aizmiegu.
Kā? Kā jūs varat, kur ir tas noslēpums, tas enerģijas avots, kas palīdz būt veiksmīgām karjerā, izskatīties lieliski, apmeklēt sporta zāli, izklaidēties, mīlēties, apmeklēt salonus un būt super duper aktīvām, atraktīvām-perfektām sievietēm?
05.07.2014 17:33 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Sintija_sk, man allaž bijis krasi pretēji kā Tev :D Man pēc sportošanas ne gluži nogurums, bet gan tāds - "nu bļāviens, kāpēc es to daru (sportoju)? Kā man tas tracina..."
06.07.2014 10:26 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Katram savs! :D
06.07.2014 10:42 |

Reitings 37
Reģ: 21.04.2014
Tev ir iestājusies rutīna un pārgurums. Ļoti skaties kā citi tevi vērtēs un esi izvirzījusi pārāk augstas prasības sev. Padomā ko tu VARI un GRIBI. Un padomā vai tev vajag puisi, kuram jāpmaksā rēķini un kurš tevi morāli kritizē. Varbūt pamēģini kļūt pašpietiekamāka?
06.07.2014 11:07 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
1. Svarīgs ir uzturs - kvalitatīvs ēdiens, kas dod enerģiju, možumu. Nedod smaguma sajūtu un vainas apziņu.
2. Personīgi es uz saloniem neeju, pati sevi kopju.
3. Ja Tev pēc sporta nākamajā dienā ir grūti pamosties, tad kaut ko dari nepareizi. Ideāls treniņš ir tāds, pēc kura Tev ir sajūta, ka pusi no tā varētu mierīgi atkārtot. Tas nav īsti ok nodzīt sevi līdz nespējai pakustēties.
4. Verot vaļā diskusiju, tieši nodomāju - jo vairāk dara, jo vairāk izdara.
06.07.2014 11:23 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Varu nedaudz padalīties ar savu ikdienu.

Mani pienākumi: pilna laika augstskola, darbs, vīrs(ēdiena gatavošana utt.), 6 istabu mājas vākšana + remonts, šobrīd, dārzs, sporta aktivitātes, pašpārvaldes pienākumi augstskolā, brīvprātīgais darbs dzīvnieku patversmē, hobiji, slimas vecmāmiņas apkopšana un es pati.

Vai ir viegli-noteikti nē. It sevišķi tagad, kad mēs vēl domājam par bērniņu, šim visam klāt.
Un tici man , tev liekas, ka visas, visu paspēj, bet tā nav, kāda joma vienmēr kaut uz pus nedēļu, bet nofeilo. Tā ir. Ja esi bijusi perfektā treniņā, labi mācies, tad noteikti vakariņas salaidīsi dēlī. :D Vismaz man tā ir.

kas palīdz un motivē?
1. Apziņa, ka tu to vari, jo kurš gan cits to varēs , ja ne tu? Un arī kāpēc tu to, ko esi izvēlējusies, dari?
2. Laba laika sabalansēšana, kamēr skan ierakstītā lekcija,mācoties ieskaitei, cep kūku draudzeņu pasākumam. Kop sevi mājās, starplaikos. Izmanto katras 10 liekās minūtes.
3. sabalansē savu ūdens un ēdiena un vitamīna daudzumu organismā. Protams, ka es grēkoju ar saldējuma radziņu un free, bet ja piespiedīsi sevi neēst junk foodus, iegūsi ātrāk skaistu augumu un mazāk laika būs jāpavada sporta zālē.
4. Miegs, reāli varbūt tev ir par maz miega? Jo miegs, pie kvalitatīvas dienas ritma ir ļoti nepieciešams.
06.07.2014 11:50 |

Reitings 265
Liels paldies Jums par padomiem, meitenes. :-)

Tev ir iestājusies rutīna un pārgurums. Ļoti skaties kā citi tevi vērtēs un esi izvirzījusi pārāk augstas prasības sev. Padomā ko tu VARI un GRIBI. Un padomā vai tev vajag puisi, kuram jāpmaksā rēķini un kurš tevi morāli kritizē. Varbūt pamēģini kļūt pašpietiekamāka?

Annakeita, es zinu, ka mans jautājums skanēs reāli stulbi -bet kā- kā kļūt pašpietiekamai? To visi kladzina riņķī apkārt un es zinu, ka tā ir atslēga uz iekšēju mieru un piepildījumu, bet kā to dabūt gatavu - I have no vlue...
06.07.2014 12:19 |

Reitings 265
Kur tu tādu zelta gabaliņu esi atradusi - maksā viņa rēķinus, un viņš piedevām tevi kritizē par augumu?!
Nepieciešama pašdisciplīna - stresu izliec sportā, nevis ēdienā.

Tajā pašā laikā tas, ka es galvenokārt finansiāli uzturu mūsu savienību, neattaisno to, ka viņam būtu jāklusē par to, ka esmu sākusi rīt kā šakālis, kļūstot arvien neglītāka stresa un pārmērīgās ēšanas dēļ.
Visam pa virsu stresu uzmauc viņa vecāki, māte, kas mani mistisku iemeslu dēļ nepacieš, kaut gan es reāli uzskatu, ka tam nav pamata, kur nu vel lai viņa ietu riņķī apkārt un savā miesta stāstītu par to, cik es esmu slikta, cik slikti ietekmējot viņas dēlu. Kaut gan viņas mīļpuika sākot satikties ar mani pārstāja dzert, iestājas augstskolā un principā, es arī mūs abus šobrīd uzturu.
06.07.2014 12:27 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Sultans niknais, būt pašpietiekamai - manā skatījumā, tas nozīmē, ka tev nevajag nevienu citu, kas "apliecina" tavu vērtību. Pēc taviem komentāriem izklausās, ka tev galvā ir priekšstats par veiksmīgu sievieti (ne līdz galam reāls), kam tu visu laiku sevi pielīdzini un jūties slikti, ja nesanāk tādai būt. Bet neviena cita jau arī nav nekāda supersieviete, kaut arī neviena savus trūkumus speciāli neizrādīs.
Neviens nav pelnījis attiecības, kurās ir nelaimīgāks, nekā būtu bez tām. Tev nevajag tik ļoti ieciklēties uz to, ka vajag vīrieti - vienalga kādu, bet vajag! Tā tu kaitē pati sev un uzliec papildus nastu, kā jau minēji par tiem rēķiniem un riebīgajiem komentāriem.
06.07.2014 12:37 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man ļoti palīdzēja veselīgs uzturs un miegs. Sāku es visu mainīt veselības problēmu dēļ, bet pēc tam pamanīju, ka tas ļoti pozitīvi ietekmē arī manu noskaņojumu, labsajūtu. Nav nekādu problēmu 18.00.atnākt no darba, uztaisīt vakariņas, piekārtot māju, izskriet savus 5 km un vēl kādu raidījumu paskatīties. Protams, ir dienas, kad negribas neko. Bet tādu ir kļuvis krietni mazāk kā kādreiz.
06.07.2014 12:39 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Nepabeidzu savu domu. Gribēju teikt, ka tev jāatrod tas dzīvesstils, kas der tev, nevis jāmēģina izspiest sevi kā citronu. Es jau pirms tam rakstīju, ka manas prioritātes pašlaik ir darbs un studijas. Drauga vecmāmiņa nesen sascēnojās, kāpēc es draugam negludinu kreklus uz darbu un kas es vispār par saimnieci. Tajā pašā laikā viņa pagājušovasar bija dikti priecīga, ka iestājos maģistrantūrā, kā arī pērk žurnālu, kurā reizi divās nedēļās publicē manu rakstu. Nu, nevar visu uzreiz, un es par to cenšos nepārdzīvot. Katram pašam jādzīvo sava dzīve tā, kā viņam ir vislabāk.
06.07.2014 12:52 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Sultān, visas tavas problēmas sakne ir attiecības ar draugu, kurās Tu nejūties laimīga un piepildīta. Tu viņam esi mātes māte un tagad izbaudi savas darbības augļus, kad neparādīji savu nostāju. Iesaku šķirties, jo tāpat izšķirsieties.
06.07.2014 12:53 |

Reitings 265
Sultān, visas tavas problēmas sakne ir attiecības ar draugu, kurās Tu nejūties laimīga un piepildīta. Tu viņam esi mātes māte un tagad izbaudi savas darbības augļus, kad neparādīji savu nostāju. Iesaku šķirties, jo tāpat izšķirsieties.

Kādu nostāju?
06.07.2014 12:53 |

Reitings 265

Vai var būt, ka viņa māte mani necieš, jo domā, ka esmu viņai atvīlusi dēliņu, ka viņam tagad ir cita mamma?
06.07.2014 12:55 |

Reitings 110
Reģ: 23.12.2010
Arī man aktuāla tēma. :)

Motivācijas un patiesas vēlmes trūkums. Kad dari, ko nevēlies darīt pienākuma, vajadzības vai citu iemeslu dēļ, tad nav piepildījuma sajūtas. Gandarījums un piepildījuma sajūta rada spēku un vēlmi darīt.
06.07.2014 12:56 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ka vīrietim ir jābūt vīrietim. Jāciena sieviete, nevis jāaizrāda par celulītu, jāstrādā un jāsēdz lielākā daļa tēriņu. Rezultātā Tu esi nodzīts darba zirgs un kā sieviete esi aizmirsusi savu vērtību.
06.07.2014 12:56 |

Reitings 110
Reģ: 23.12.2010
Sultans niknais ,

Man rodas jautājums - Ko Tev labu dod šis vīrietis, lai uzskatītu, ka dzīve bez viņa būs neiedomājama un sliktāka?

Man šķiet, ka izlasot visus Tavus komentārus viss ir vairāk kā skaidrs. Liekēdis, kurš dzīvo cepuri kuldams. Lai paceltu savu pašvērtējumu atļaujas vēl paņirgāties par Tevi, jo zina, ka Tu jau tāpat neko neizdarīsi.
Es neesmu egoiste, bet vai tā rukājot Tev nav žēl tērēt savu naudu viņa vajadzībām?
06.07.2014 13:11 |

Reitings 282
Reģ: 08.10.2013
Ar mani ir vienkārsi. Jo vairāk darāmā jo vairak spēju izdarīt.
Brīžos, kad tiešām ir besis un jādara svarīgas lietas 1.doma kas ienāk pratā ir - kas butu jau neizdarītu.
06.07.2014 13:14 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Treniņā uzreiz nevajag censties tikt līdzi tiem, kas sporta zāli apmeklē regulāri-tad Tu izsmel visas spēku rezerves.Sāc pamazām-vispirms sāc iet uz zāli 2 reizes nedēlā pa stundiņai.Kad tas ieies rutīnā. Tad pievieno kādu hobiju.Pēc tam reizi nedēļā uz kādu procedūru. Ieiesi ritmā, tad tas liksies normāli un būs gandarījums, ka vari padarīt tik daudz. Nevajag forsēt.Sākt ir visgrūtāk, pēc tam nāks vieglākais.
06.07.2014 13:33 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Bet varbūt jānomaina vide. Vai darbs, ja tas ir kā enerģijas vampīrs.
06.07.2014 13:35 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
Sultan, ar tādu domāšanu mūžam būsi zem vīrieša tupeles. Kur ellē ratā ir Tava pašcieņa?

Beidz sevi žēlot!
06.07.2014 14:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits