Varu nedaudz padalīties ar savu ikdienu.
Mani pienākumi: pilna laika augstskola, darbs, vīrs(ēdiena gatavošana utt.), 6 istabu mājas vākšana + remonts, šobrīd, dārzs, sporta aktivitātes, pašpārvaldes pienākumi augstskolā, brīvprātīgais darbs dzīvnieku patversmē, hobiji, slimas vecmāmiņas apkopšana un es pati.
Vai ir viegli-noteikti nē. It sevišķi tagad, kad mēs vēl domājam par bērniņu, šim visam klāt.
Un tici man , tev liekas, ka visas, visu paspēj, bet tā nav, kāda joma vienmēr kaut uz pus nedēļu, bet nofeilo. Tā ir. Ja esi bijusi perfektā treniņā, labi mācies, tad noteikti vakariņas salaidīsi dēlī. :D Vismaz man tā ir.
kas palīdz un motivē?
1. Apziņa, ka tu to vari, jo kurš gan cits to varēs , ja ne tu? Un arī kāpēc tu to, ko esi izvēlējusies, dari?
2. Laba laika sabalansēšana, kamēr skan ierakstītā lekcija,mācoties ieskaitei, cep kūku draudzeņu pasākumam. Kop sevi mājās, starplaikos. Izmanto katras 10 liekās minūtes.
3. sabalansē savu ūdens un ēdiena un vitamīna daudzumu organismā. Protams, ka es grēkoju ar saldējuma radziņu un free, bet ja piespiedīsi sevi neēst junk foodus, iegūsi ātrāk skaistu augumu un mazāk laika būs jāpavada sporta zālē.
4. Miegs, reāli varbūt tev ir par maz miega? Jo miegs, pie kvalitatīvas dienas ritma ir ļoti nepieciešams.