Tad jau sanaak, visaam meiteneem, kam TAGAD ir gruuti ar naudu, taa buus visu muuzhu?
Ko tad teikt tam mātem, kas ar bērnu uz rokam uz ielas dzīvo, ēdienu miskastēs meklē.. bet vienalga izvēlējās dzemdēt..daudzām noteikti tā ir vienīgā izvēle, jo abots nav bezmaksas pasākums.
Es nemaz nedomāju, ka babyboxā var nodot "oficiālus" bērnus (es domāju bērnus, kas ir kaut kur reģistrēti). Cik esmu lasījusi, tas ir vairāk bērniem, kuru mātes nav stājušās ne uzskaitē, nedz arī ir dzemdējušas slinmīcā.
Es domaaju, ka baby box vairaak ir domaats, lai maates nepamestu savus beernus kautkur pie vaartruumeem vai veel trakaak nomeerdeedu badaa,ja buutu galiigi kukuu. Bet apzinaati iet uz to, ka luuk, dzemdee un nes uz baby box. Tad jau labaak abortu.
BET personīgi es abortu vispār neizskatu, kā variantu 1.grūtniecībā, pēc tam mēdz būt tik daudz komplikāciju un cik nav dzirdēts, ka pēc tam bērnu tām meitenēm vispār nevar būt,
abortu vispār neizskatu, kā variantu 1.grūtniecībā, pēc tam mēdz būt tik daudz komplikāciju un cik nav dzirdēts, ka pēc tam bērnu tām meitenēm vispār nevar būt,
Bērna pūriņam ir vajadzīgi ~ 1000 eiro. Tas, kas ir šeit jaunās māmiņas, to var apliecināt.
Tām, kas saka, ka pašas normāli ir izaugušas spiedīgos apstākļos - jums vecākiem bija tik ļoti jāsatraucas par vietu bērnudārzos, bija jāsatraucas par pirmās nepieciešamības skolas preču iegādi, bija jāsatraucas par nopietnu apsmiešanu skolā jo bērnam nav jaunais iphons u.tml.?