Manuprāt, arī ar dreskodiem jābūt uzmanīgiem. Vismaz, es, ja saņemtu ielūgumu, kurā norādīts tāds dreskods, kura izpildei man nāktos iztērēt milzīgu naudas summu, es tās kāzas neapmeklētu. Neuzskatu, ka man kā viesim tikai tērpam, ko uzvilktu tikai uz 1 pasākumu, būtu jātērē liela nauda. Es runāju nevis par krāsu dreskodiem(tie ir ok), bet tieši kaut kādiem: retro, senie laiki utt.
Man vel ir doma, ka ja man tas kazas tik mazinjas- visam sievietem iegadaties kleitas, lai ir vienadas, ir tadas, kur apaksha gara un augshy var sasiet dazhadi.
Tu viņām pati tās kleitas pirksi vai kaut kādā veidā spiedīsi viņas pašas pirkt? Jāņem vērā, ka ne visām sievietēm piestāv visas krāsas un visi modeļi. Piemēram, ja man spiestu pirkt dzeltenu, garu kleitu tikai tam vienam pasākumam - es atteiktos un informētu, ka uz kāzām nebūšu, jo zinu, ka dzeltenā krāsa man izskatās briesmīgi un man negribas pirkt kleitu, kuru es pēc tam nekad vairs nevilkšu(tas tomēr ir arī naudas jautājums, ne visas ir bagātnieces, kas var pirkt kleitas pa labi un pa kreisi).
Turklāt, vai esi padomājusi, ka viena kleita uz dažādu augumu tipu sievietēm izskatās dažādi? Kas piestāv garkājainai modelei, diez vai labi izskatīsies īsai un mazliet apaļai sievietei. Visām sievietēm tomēr gribas izskatīties skaisti, tāpēc...likt vilkt visām vienādas kleitas, lai gan varbūt daļai vispār nesmuki izskatās...man neliekas laba doma.