WC papīram vienmēr ir jābūt noliktam tā, lai papīrs rullētos no augšas nevis no apakšas. Ja ir savādāk- nolieku pa savam. Dažreiz, kad esmu pat ciemos, ja ieraugu, ka ir savādāk, nolieku pa savam. Zinu, nepieklājīgi, bet tā nu tas ir. Zinu arī, ka daudzi tam nepievērš uzmanību.
* Mājās lielo tīrīšanu nekad netaisu, ja ir vēl kāds. Tikai vienatnē. Izslaucīt grīdu un nomazgāt traukus varu, bet tādu lielāku tīrīšanu - tikai vienatnē.
* Nevaru aizmigt viena mājās. Vienmēr liekas, ka kāds ielauzīsies. Pret šo labi palīdz filmas bez īpaša satura - Stīla un tādas.
Kubiet, tava linku likšana neatpaliek no dažu higēnas normu neievērošanas.Labak likt miljardiem linkus nevis dzivoties ka cūka:D
Par to mazgāšanos ieteiktu gan biežāk mazgāties Higiēna ir sajūtama un nav nepieciešams pat ļoti jūtīgs deguns. Man bija nepatīkama situācija darbā, kad kādreizējais priekšnieks ieteica man neņemt darbā sievieti, kurai tobrīd veicu apmācības. Sieviete pilnīgi normāla, bet viņš teica, ka visu laiku jūt, kā viņa smird pēc sviedriem. Toreiz nodomāju, kāds kauns man būtu bijis, ja, piemēram, es būtu bijusi viņas vietā. Tas taču ir tik pazemojoši, ka vīrietis jūt, ka sieviete reāli smird.+ tieši tā, un tādu dāmu nav mazums, dikti tizla situacija ka sieviete smako...nu ir jūtams ja dušā neiet katru dienu...ir...
Tāpat ka neretin jūt ka cilveks dzivo mājā ar malkas apkuri.. nu to jūt tak. Un ja vasara vel tam visam uzpūš smaržas...oj bože kakoj kašmar.
kāda vaina mājai ar malkas apkuri?
Nekāda, bet dažiem ir tāda īpatna smaka.
man esot īpatnēja, nepatīkama smarža, jo dzīvoju mājā ar malkas apkuri.atkal izraujam no konteksta, es teicu ta nav visiem, bet daudziem kas dzīvojot tados apstākļos slikti sevi kopj. Un ja vēl ir mitrums vaio pelejums ari jūtama ta smaka..
Higiēna ir sajūtama un nav nepieciešams pat ļoti jūtīgs deguns.
Neesmu tik netiira un nestraadaaju tik netiiru darbu, ka gultas velja jaamaina ik peec 3 dienaam un dushaa jaaiet 2x dienaa. Lasot ko taadu, liekas, ka tu, Kubiete, sviisti nenormaali un visu laiku netiirumos rokies, ka shitaa noshmulee visu.Iedomajies tas pat ir ar Emanuelli un citam. Te daudz nav tadu sušķu ka tu:D
Eju dushaa vai vanna labi ja reizi nedeeljaa, ziemaa pat reizi divaas nedeeljaas. Nepatiik uudens uz kjermenja kaa taads... Katru dienu mazgaaju tikai kaajas, paduses, pakalju.citēju tevi. :D
- Gultas velju mainu reizi divaas nedeeljaas (Kubiete, vari shausminaaties!!!).
- Traukus netiirus varu atstaat izlietnee arii liidz riitam.
- Reti kad kaut ko dezinficeeju vai uztraucos par sterilitaati.