sveikas
esmu izmisuma. tiesha varda nozime.
esmu kopa ar savu draugu jau pusgadu bet mums galigi nesakrit sexa zina :( nekad ieprieksh nav bijushas tadas problemas,tapec nezinu ko darit. esmu meginajusi runat,bet vins uzreiz apvainojas un saka-gribi teikt ka tevi neapmierina musu sex?
sakuma domaju ka varbut velak viss mainisies,kad iepazisim viens otru vairak,bet nekaa.....
visu laiku ir vienas tas pashas pozas,vins loti loti reti piedava kko pamainit un ja pamaina tad ir tas pashas vecas,nekas jauns.tapat ari viss vnm notiek gandriz pat garlaicigi,nav tada aizrautiga skupstishanas vai nedaudz kaut kads mezonigums. nekaa :( un kad pasaku ka esmu mazliet nekiitra,tad uztaisa nopietnu seju un saka-njaa,pamaniju.
man vins loti loti patik un es patiesham gribu but ar vinu,jo visada citada zina vins ir super,loti mani mil un nesa uz rokam. bet ar to vien jau nepietiek,ari intimai dzivei ir liela nozime attiecibas. tapec tagad nezinu vairs ko iesakt.
aa un ari tas ka vins nav nekads mazais puika. vinam ir 35 (man 25),tatad virietis ar pieredzi...vismaz ta vajadzetu but.
ir vel kadai ta bijis un ka rikojaties?
paldies :*