Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nav.

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, lasot te diskusijas un laikam ejot izdomāju uzcept te tēmu, tāpat vien gribu dzirdēt viedo cosmo meiču viedokļus un padomus. Problēma tāda, ka līdz šim to par problēmu pat neuzskatīju, bet nu man ir 25 un arvien vairāk draudzenes,kursa biedrenes utt. precas, domā par ģimeni, ja ne to tad noteikti ir attiecībās. līdz šim īpaši par to nedomāju,jo jutos laimīga un brīva, taču arvien biežāk sāku domāt kāpēc es visu laiku esmu viena (īslaicīgus sakarus es neskaitu) ?! Ir ļoti daudz draugu, neesmu kautrīga mājās sēdētāja un arī neglīta neesmu, jā par saviem 7 liekajiem kg nepriecājos, bet tas arī nav mega daudz, lai sēdētu kaktā un kompleksotu, skrienu un vingroju, kko daru lietas labā. Un tas noteikti nav tas galvenais, jo ir paziņu lokā meitenes ar daudz lielāku svaru, bet vairākas laimīgi precējušās utt. Nav man uzstādītas arī grandiozas prasības pret to otru cilvēku. Varbūt ka pie vainas ir mans bērnišķīgums, vai kas cits?! Nezinu, bet gribētu saprast!? Laikam vēlos pafilozofēt par tēmu, kāpēc kādai manā skatījumā daudz parastākai būtnei vnm ir čalis blakus, bet es principā visu laiku esmu viena. :/
02.07.2014 11:29 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Nu nevar tā būt. Neticu es šitiem pelnrušķītes stāstiem vai vai, esmu tik forša, bet esmu viena. Kā tā? Noteikti problēma ir TEVĪ, tikai pati to nesaredzi. Pajautā kādas godīgākas draudzenes viedokli, kura nebaidās visu teikt kā ir. Te jau arī pierādās tas fakts, ka ne cilvēka svarā ir problēma.
02.07.2014 11:33 |

10 gadi
Reitings 6278
Reģ: 01.04.2009
Neesi varbūt gadījusies, tā teikt, īstajā laikā un vietā.
02.07.2014 11:34 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Ne tikai izskatā ir tā sāls . Es arī neesmu modele, bet par vīriešu uzmanību nekad neesmu sūdzējusies. Cik man vīrieši ir teikuši, patīk, ka esmu aktīva ( es varu slēpot, slidot, spēlēt futbolu, basketbolu un citas lietas, no kā daudzas meitenes izvairās ), esmu ar savu viedokli par visām tēmām, esmu ļoti komunikabla. Nu kaut kas jau piesaista tos vīriešus, katram jau savs. Katrai sievietei ir kaut kas, ar ko piesaistīt. Bet jā, dažām tas izdodas vairāk, citām mazāk. Cik es esmu novērojusi, daudzas sievietes ir ļoti neaktīvas, garlaicīgas, neinteresantas, tikai māk uzvilkt īsus svārkus un stulbi smaidīt. Var jau būt, ka kādu var ar to noturēt, bet parasti vīrieši meklē ilgākām attiecībām arī draugu , ar ko var runāt par visu, arī par mašīnām, to, kas notiek pasaulē un citām tēmām. Ar ko var izsportoties kopīgi, un darīt daudzas citas lietas, kas ne visām meitenēm iet pie sirds.
02.07.2014 11:37 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ja jāizvēlas starp pautiņu nēsātāju (nejaukt ar vīrieti) un vienatni, tad priekšroku dodu vienatnei. Losenes vienmēr ir aizņemtas, jo samierinās ar pirmo, kurš viņas grib.
02.07.2014 11:38 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Man pašai arī tagad apkārt visi precas un dzimst bērni, 2 bijušajām klases biedrendēm ir jau pat 2 bērni...

Viegli jau teikt, bet es domāju, ka gan jau tu arī satiksi savu īsto, tik jāpaciešas... Gan jau teiksi, cik var ciesties ...bet nu.
Gan jau ir kāds, kas pret tevi uzrāda kādas simpātijas, tu tik neeai pamanijusi :)

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tavos gados nu jau tā kā būtu jādomā par ģimeni, bērniņu, kāzām. Tas, ka esi viena ir vairāki iemesli.
1. 7 kg liekais svars ir daudz. Sporto, nomet svaru, kop sevi. Uz vīriešiem ir liela konkurence un tavos gados labākie jau sen ir aizņemti, nāksies samierināties ar savu neprinci.
2. Smags raksturs, putni galvā.
3. Nesabiedriskums, noslēgtība.
4. Iespējams, uzskati sevi par glītāku nekā patiesībā esi.

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Jā, nemaz nekļūdaini sanāca :D ... Tā ir, ka sēž no tjeļefončika
02.07.2014 11:41 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Laikam vēlos pafilozofēt par tēmu, kāpēc kādai manā skatījumā daudz parastākai būtnei vnm ir čalis blakus, bet es principā visu laiku esmu viena. :/

Tāpēc, ka varbūt viņa, tā cita, kurai ir attiecības, nav nemaz tik ''parasta''.. tikai tev tā ''liekas'' :))!
02.07.2014 11:41 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Kad man palika 25 gadi, man arī nebija ilglaicīgu attiecību, visas draudzenes apkārt precējās, bija attiecībās. Nevarēju saprast, kas man kaiš. It kā biju izskatīga, bez liekā svara, ar labu darbu, patstāvīga, ar humora izjūtu un komunikabla. Man bija daudz draugu vīriešu, bet neviena tā īstā. Un tad man pieleca. Es pati viņus iesviedu tajā friend forever zonā, es pati baidījos iemīlēties, es gaidīju, kad man kāds sagrozīs galvu un liks man domāt savādāk. Pateicu sev - pietiek! Atvēru savu sirdi, sagatavoju sevi attiecībām, sapratu, ko es īsti gribu, un pēc nepilna pusgada satiku savu vīru.
02.07.2014 11:54 |

Reitings 202
Reģ: 19.03.2014
1) Varbūt pamēgini iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Ja es gribētu attiecības, ir taču tik daudz iespēju... nu pamēgini kaut vai internetā vai aizej ar draudzenem uz kādu bāru, klubu. Es zinu, ka par bāru un klubu tas ieteikums varbūt izklausās pec viena vakara sakara, bet nu nav jau visi tie vīrieši tādi. Ja būs klikšķis, varbūt kaut kas sanāks :)

2) Dažreiz sievietes ir vienas, jo ir pārāk izvēlīgas - tik tiešām - gaida princi pec izskata + perfektu raksturu + harizmu utt. Nemēģina cilveku nemaz iepazīt, ja viņš nav perfekts pēc izskata.

3) Nav ne jausmas ne kā tu izskaties, ne kāda esi pēc rakstura, bet pamēģini tiešām veikt pārmaiņas sevī vizuāli. Izdoma pēc kāda izskata tu tiecies un ej uz to. Paskaties uz citām sievietēm, ievēro, kuras tev liekas pievilcīgas un piefiksē kāpēc tā ir - kādas viņas ir pēc stila, kā ģērbjās, kāds matu griezums. Tas tīri pašas iedvesmai. :) Pati jutīsies daudz labāk un varbūt tā iegūsi pievilcīgu starojumu.
02.07.2014 11:56 |

Reitings 5346
Daudzas sevi vērtē augstāk nekā vajadzētu un izdomā muļķīgu attaisnojumu savai vienatnei. Daudzas nemaz nav piemērotas attiecībām, tāpēc ir vienas, par spīti visiem apstākļiem. Domā, cik perfektas ir, lai gan tādas nav. Nevēlas neko ieguldīt attiecībās, bet vēlās visu gatavu.
02.07.2014 11:57 |

Reitings 193
Foxy, varbūt kāds arī izrāda, bet ja man nesimpatizē tas kāds, vai būtu jāpievēršas viņam, tik tāpēc, lai nebūtu viena? :/
Bellakilla, negribēju sevi te par Pelnrušķīti pataisīt, pieļauju,ka problēma ir manī, bet kā lai to problēmu atrod un risina? Draugi man neko sliktu neteiks, vairāki mēģina savest kopā ar kādu it kā piemērotu paziņu, bet nu nav sanācis tāpat..
Kampanella, man ir pāris puiši labākie draugi jau gadiem, bet man jau sāk likties, ka mani vienmēr uztver kā savējo, draugu, čomu arī pārējie. Jo es esmu vairāk tāda, kura jokos, ākstīsies, pārsvarā kedas un džīnas, lai ērti plus vienmēr sastrādāšu kaut ko, lai visiem ir jautri. Ja kaut ko saku tad tieši un konkrēti kā pa pieri, esmu ievērojusi,ka daudziem tas nepatīk.

Bante, ģimeni un bērniņu nevēlos un par to vēl nedomāju, lai arī gadi varbūt ir tādi. :) un neteicu,ka esmu baigi skaistā un meklēju tagad princi.
02.07.2014 12:04 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Varbūt arī Tavs pārliekais "puiciskums" atbaida. Jā, puišiem patīk, ja turi līdzi jautrībās, bet nejau visu laiku. Pārsvarā gan viņi grib redzēt Tavu sievišķīgo pusi.
02.07.2014 12:06 |

Reitings 5346
Džī, tad tev ir jākļūst sievišķīgākai, čomu būšana, iespējams, atbaida pielūdzēju potenciālo.
02.07.2014 12:07 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Esmu pārliecināta, ka viss slēpjas raksturā. Arī es esmu domājusi, ka ir daudzas zināmas, kuras ārēji nav tās ideālās, bet nekad nav bijušas vienas. Viņas vienkārši ir ļoti jaukas, patīkami komunicēt utt.
Savukārt ir arī zināmas tādas, kuras ir ļoti skaistas, bet ir vienas bijušas visu laiku. Mani novērojumi ir tādi- vai nu viņām ir riebīgs raksturs, pārāk augstu sevi vērtē, vai nu ir pārāk viegli pieejamas. Tas ir tikai mans viedoklis. Skaistas meitenes/sievietes patīk visiem, bet vai patīk arī tas, kas nāk ārā no mutes, tas ir cits jautājums.
02.07.2014 12:07 |

Reitings 193
Lollipop, Tavs stāsts jau izklausās vairāk par mani. Drīkst Tev privāti uzrakstīt? :)

Minka paldies, ņemšu vērā tavus ieteikumus..tas ir tas,ko vajadzēja, ka kāds no malas nedaudz sapurina!
02.07.2014 12:09 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Pirmkart, tiem taviem 7kg nav nemaz nekadas vainas, tas, kuras taa saka, taam pashaam nav istas pieredzes un izpratnes par attiecibam. Neviens milestibu nemera kg!!

Mana pazinju loka ir vira radiniece, kura ir viena, bet izmisigi mekle sapnu princi- bet ka nav tas princis taa nav. Sezh majas un gaida... Un jaa- princis tev baltaa zirgaa pie dzivoklja nepiejaas un nepieklauves - es esmu klaat!! Ir jaiet ara no majam - brauc ar draudzenem ar riteniem, ejat dzert teju, ejat pastaigat pa Vecrigu. Un noteikti Tevi nav nekada vaina - vienkarsi tas istais ap sturi tevi gaida :)
02.07.2014 12:09 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Tici man, vismaz pāris no Taviem vīrieškārtas draugiem labprāt ielīstu Tavās biksītēs .. ja vien viņi nav aizņemti.
Īstenībā, vīriešiem, vismaz man, patīk tādas sievietes, kas ir vienkāršas un brīvas, bez lieka blondīnisma. Ar tādām parasti kaut ko nopietnu var saveidot .. viņas parasti neuztver kā .. negribu rupji izteikties ..
Vai otrs variants .. ja jau staigā džinsos un kedās, tad var būt ir jēga iekāpt sievišķīgākā apgērbā, lai vīrieši Tev apkārt Tevi uztver kā sievieti nevis čomu ..
02.07.2014 12:10 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nezinu, kāpēc tev tā. Tāpat es arī nezinu, kāpēc esmu no tām, kam vienmēr kāds blakus. Šīs lietas mēdz būt neizskaidrojamas.
02.07.2014 12:11 |

Reitings 193
bante, bellakilla, bet ja es tagad lauzīšu sevi un kļūšu piespiedu kārtā sievišķīgāka , vai tā vairs būšu es pati? Kā tad ar to, ka visur tik ļoti bāž acīs, ka esi tāda kāda esi.? Un kā pie velna panākt to sievišķību? Nav man tāda piemēra ģimenē nekad bijis. :(

Zii paaldies, gribētu cerēt un vēl jau ceru,ka tā būs, jo optimisms man ir nezūdošs.
02.07.2014 12:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits