Izmešana no sociālajiem tīkliem

Reitings 105
Reģ: 22.12.2013
Ko jūs domājat par to, ka bijušais/ā izmet no sociālajiem tīkliem? Piemeram, twitter, facebook , dr.lv . Tas ir varbūt tāpēc, ka grib aizmirst to cilvēku un negrib, lai visu laiku atgādina par viņu vai vienkarši ir kāds cits iemesls.
01.07.2014 21:34 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es domāju, ka viņš vienkārši grib atstāt pagātni pagātnē. Izšķīrāties un viņam tagad ir cita dzīve, kurā viņš negrib tevi un viss.
Vismaz tie ir iemesli kāpēc es bijušos no visiem kontaktiem izsviedu - izšķīrāmies un kāpēc paturēt?
Man liekas, ka tur nav vajadzības meklēt kkādus zemūdens akmeņus. Tik pat labi vnk tīrīja draugu listi un atstāja tikai tos, kas nozīmīgi. Vai arī tas viņam vnk ir sāpīgi un viņš grib prom no acīm...
Anyway - ja tas ir bijušais, tad kāda nozīme?
01.07.2014 22:41 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Anyway - ja tas ir bijušais, tad kāda nozīme?
Sievietēm patīk meklēt skaidrojumus katrai vīrieša darbībai.
01.07.2014 22:47 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
un ja bijušais izdzēš no draugiem, tad noteikti viņam sāp vai vainīga ir tagadējā greizsirdīgā draudzene, jo jūs taču esat dievietes kurām vienmēr būs nozīme to vīriešu dzīvē :D:D
01.07.2014 22:50 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Vēl gan ir arī tādi, kas vienkārši tādi ir. Zinu vienu tādu vīrieti, kurš pie katra asāka vārda met ārā no draugiem, nobloķē, tad atkal atbloķē un aicina atpakaļ (ne tikai bijušās,bet arī vnk paziņas). Bērnudārza gājieni.

Kapēc uzrez bērnudārzs? Jauks vīrietis. Daudzas attiecības izjauc vienaldzība. Šis vīrietis nekad nav vienaldzīgs. Dzēš, aicina, dumojās, salīgst.
01.07.2014 22:50 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Nu, man vienreiz gadījās tāds sievišķīgais tips, kurš pēc tā saucamās šķiršanās pa galvu un pa kaklu metās mani dzēst no VISIEM iespējamajiem portāliem. Viņš, lūk, šādi ārstē sirdi un dedzina tiltus. Emocionāls.
01.07.2014 22:52 |

Reitings 2209
Vel var izdzēst, ja sieviete spamo un aicina uz visādām fermām un putnu pilsētiņām. Vēmiens :D
01.07.2014 22:53 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Vel var izdzēst, ja sieviete spamo un aicina uz visādām fermām un putnu pilsētiņām

Man pat tagadējie draugi par šo tiek izmesti! :D
01.07.2014 22:56 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Kapēc uzrez bērnudārzs? Jauks vīrietis

Kā kāpēc? Tāpēc, ka dusmas vai cita veida emocijas ir normāla parādība, ko izrādīt citā veidā, bet ja neskaitāmas reizes pārtrauc draudzību, nobloķē utt., tad es šādu cilvēku nespēju uztvert nopietni, ja tā vietā, lai normāli atrisinātu situāciju, izmanto bloķēšanu un pēc laika, izliekoties, ka neko neatceras, aicina atpakaļ. No vīrieša sagaidu mazliet lielāku nopietnību.

Tas gan īsti neattiecas uz autores rakstīto, jo gadījumā, ja vienkārši pārrautas attiecības, ir diezgan loģiski, ka var rasties vēlme realizēt teicienu "no acīm prom, no sirds ārā"
01.07.2014 22:59 |

Reitings 2209
Darla Nopietni? Es ar. Draugi draugus nespamo. Ja es ļoti gribētu spamot es krātu random spama draugus un sagrupētu attiecīgā kategorijā lai varētu viņus spamot. Interneta kultūra vel tikai attīstās.
01.07.2014 23:02 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
armands nopietni - ja man gribēsies spēles spēlēt, tad ar puišiem CoD uzraušu, bet ja kāds sejgrāmatā nevar kādā spēlītē jaunu līmeni sasniegt, tad lai atrod labi apmaksātu darbu, kas ļautu šo līmeni nopirkt! :D
01.07.2014 23:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
tāpat ik pa laikam padzēšu kaut kādas simtgadīgas paziņas ar kurām gadiem neesmu kontaktējusies un kuru dzīve man vispār neinteresē, kam man tur turēt visādus bijušos un cilvēkus ar kuriem es pat nerunāju gadiem? neredzu tur neko bērnišķīgu..

Pievienojos shitam 100%. Daziem FB ir tikai komunikaacijai. Ja vairs nekomunicee, tad kaada jeega tureet?
01.07.2014 23:10 |

Reitings 3
Reģ: 27.06.2014
Man līdzīgi, atsekoja bijušais twitterī (vienīgais soc.tīkls,kur esmu aktīva), tad kaut kad vienu nakti gribēja laikam piesekot atpakaļ, bet tad atsauca, jo man palika telefonā tikai notification. Nekur citur gan nav dzēsis. Bet vispār es sadusmojos nedaudz, jo mēs it kā sarunājām draugi palikt pēc visa beigām, bet viņš šitā te izdarījās :D
02.07.2014 21:20 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
tāpat ik pa laikam padzēšu kaut kādas simtgadīgas paziņas ar kurām gadiem neesmu kontaktējusies un kuru dzīve man vispār neinteresē, kam man tur turēt visādus bijušos un cilvēkus ar kuriem es pat nerunāju gadiem? neredzu tur neko bērnišķīgu..

Es šo sāku darīt ļoti objektīva iemesla dēļ, jo man kaut kādā sakarā sāka prasīt caur sociālajiem tīkliem vecas paziņas no dzimtās lauku pilsētas aizņemties naudu. Dažas dienas atpakaļ viena bērnības kaimiņiene pat apvainojās, ka mana uzņēmuma pakalpojumu nevar sarunāt ar 50% atlaidi, jo, redz, es taču esmu bērnības kaimiņiene :D
02.07.2014 21:26 |

Reitings 133
Reģ: 14.11.2015
Man šis temats liekas interesants, par cik vairākas reizes esmu ar to saskārusies.
Kad ar puisi bijām vēl attiecībās, bet viss gāja jau pa burbuli, izdzēsu viņu no instagram ar mērķi, lai viņam "aizietu", ka viss, ko saku ir nopietni u.tt. Viņš pēc tam pateica, ka tas ir nenormāli bērnišķīgi un, ka viņam ne silts, ne auksts no tā. :-D Pēc tam pati sapratu, ka tas varbūt bija drusciņ pa šerpu, par cik mēs bijām vēl kopā. Kad aicināju viņu atpakaļ (jo viņam ir slēgtais profils), viņš vairāk neapstiprināja :-D
BET, manuprāt, viņa izdzēšana no feisbuka ir bijis viens no maniem labākajiem lēmumiem EVER., jo šķiršanos ļoti pārdzīvoju, biju sāpināta. Tad es vēl dzīvoju Tokijā kādu laiciņu, un ikreiz, kad pa dienu iegāju feisbukā, pēc LV laika bija nakts un ja viņš bija onlainā, tas nozīmēja, ka kaut kur dzerstās apkārt. Un par cik es biju neeeenormāli sāpināta, tad izdzēsu viņu arī no turienes un tas reāli palīdzēja man kaaaut maz drusciņ nedomāt par viņu, jo neredzēju ne viņa statusu, ne bildes, absolūti neko. Jā, varbūt tagad ir kaut kāda interese ko cilvēks dara pa dzīvi, bet ne tik liela, lai aicinātu atpakaļ.
Un tad, kad mēs sagājām kopā, abi iepriekš bijām bijuši ilgās attiecībās ar citiem partneriem, konkrēti man bijušais vairs nebija draugos, bet viņa bijusī - bija, viņi bija ļoti labi draugi u.tt, bet viņš man to visu tik labi paskaidroja, ka man nebija ne mazāko šaubu, ka tur kaut kas varētu būt un NOTEIKTI NELIKU VIŅAM IZDZĒST VIŅU ĀRĀ. :-D Tas man liekas absurds, ka šitā liek darīt..
Piekritīšu šeit lasītajam, ka tas viss atkarīgs kā Jūs noslēdzat savas attiecības. Ja Jūs abi saprotat, ka viss ir beidzies un škiraties kā draugi - tad kāpēc nepalikt draugos, bet nu ja ir spalvas pa gaisu - tad varbūt vieglāk pārdzīvot izdzēšot no sociālajiem tīkliem. Katram tas sāpju/pārdzīvošanas slieksnis ir citādāks un man liekas, ka te nav pareizu vai nepareizu atbilžu.
Sanāca diezgan gara atbilde smieklīgā tematā.
26.06.2018 14:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits