Tātad sveiki ! :)
Es smēķēju Kiss cigaretes, kuras es pērku točkā . Bet "mana" točka pārstāja darboties ;( .
Kur ir kāda točka ( Pārdaugavā ) , kurā pārdod šīs firmas cigaretes?
Kad tad Latvijā dzīvoja zaļi? :D
P.S Pavisam agrāk lielākoties no točkām nevarēja neko labu nopirkt, kā Prima (ja kāda zin kas tas par zvēru) jeb labākajā gadījumā ļeņingrada... :D
Tik pēdējos gados točkās vairumā pārdod sieviešu smēķus un puslīdz normālas firmas cigaretes...
Tāpēc agrāk vai nu pirki veikalā normālas cigaretes, jeb pīpēji bomžu prīmu....
ērzelis, Mums te vienā točkā ir tikai premjers, nu pretīgākais , ko esmu pīpējusi. :D
Bet, ir arī cita točka , kur tirgo normālas cīgas. Tādas, kas ir pieejamas arī veikalos.
Vispār, kādas cenas jums ir točkās. ?:D
Mums - 1.70 par paciņu. :D
Tās, kuras Kubiete ielika ir vienas no lētākajām sieviešu cigaretēm. Tā pat kā Pall Mall Slims, kuras pārdodas pa 2,50 Eur. Man liekas, ka nav nekāda atšķirība no dārgajām.
Starpcitu, vai kāda ir mēģinājusi šīs?
Stipri jūt mentolu vai labi?
Man patīk tas Winston. Esi pīpējusi winstona resnās mentola cigaretes? Šitās principā tādas pašas, laikam pat nedaudz stiprākas. Winston vispār ir vienīgās LV pieejamās mentola cigaretes, kas man patīk. :D
ervins, kur tu tik traki esi sasities, vai arī vienkārši švaki ar nerviem, ka bez maz katrā otrajā diskusijā mani piesauc? Tev tik sāpīgi grauž mana eksistence šeit, ka centies jebkādā veidā iekomentēt par Aļasku? :D Sarūgtināšu tevi, točkās neiepērkos. Bet patīkami, ka kāds tik ļoti uztraucas par mani. :D