zinu vairākus gadījumus,kad viņa ir mēģinājusi vai nocēlusi puišus
zinu vairākus gadījumus,kad viņa ir mēģinājusi vai nocēlusi puišusUn tev skauž vai ne? Jo uz tevi veči neskatās, bet vinai atliek tik pasvilpt kad skrien:D
Man arī ir pazīstama viena sieviete, kura regulāri tiek krāpta, draudzenes viņai to ir teikušas, viņa no viņām novēršas, jo domā, ka viņas melo un grib tikai izjaukt attiecības. Tur vienkārši ir bezjēga kaut ko teikt!Vecis visu stasta par vinu, un zinu to ka iedzer un nemas bez prežiem. Tad dusma uz to naivo zosi. Pat ja saku lieto prezervativus kad vecis bus beidzot maja, netic... nu ir tak zoss.
Tāpēc saprotu Kubieti
ne, jau tik ļoti runa iet par attiecību stabilitāti, bet,kad sieviete izvēlas nocelt aizņemtu puisi neviss izvēlas mēģināt dibināt attiecības ar brīvu..
Es tomēr uzskatu, ka pagale viena nedeg. Ja puisis nedotu iemeslu un būtu kategoriski sevi nostādījis, šaubos vai kāda baigi uzbāztos.
Man šķiet, ja kāda sieviete atsaka vīrietim ar vārdiem :atvaino, man ir cits, vīrieši lielākoties to respektē, bet ja vīrietis to pasaka sievietei, tad lielākā daļa tomēr nemet mierā, cenšas iestāstīt ar ko viņa ir pārāka par to otru, un kādu liktenīgu kļūdu vīrietis pieļauj.