Cereeshu uz palidzibu sheit. Esmu pilniibaa apjukusi, nojukusi un samulsusi. Naudas man nav tuukstoshiem, bet nu kaut ko jau pateereet izskatam nedaudz varu. Mana probleema -aizeju uz veikalu nopirkt dreebes, bet nesaprotu, kaadas kraasas man piestaav, kaadi silueti (visu laiku izveelos vienu un to pashu stilu, piem., zhaketi, un veelams, tumshaas kraasas ar ko nekluudiishos), gaume man ir laba, bet ko tieshi ko MAN pirkt un kaa sakombineet, pilniiga nulle.. Luudzu, vai kaada vareetu mani apgaismot par to, kaa kombineet dreebes, kraasas, kaa saprast, kas piestaav manai aadai, kaadu matu kraasu izveleeties, vai man piestaav zelts vai sudrabs, kaadu meikapu , esmu pilniibaa akla uz shiim lietaam par sevi.. gribas pashai savu stilu, bet visu laiku seezhu savaa ierastajaa bedree ar 3 apgeerbu komplektiem, jo riskeet tik loti bail. Skatos uz citiem, cilveeki kaa cilveeki, pielauj kluudas geerbjoties, bet pati juutoos taa it kaa ja pielautu tadas pashas kluudas, visi par mani smietos uz ielas.