Lai arī katru dienu nepublicēju savu selfiju, man kaut kā šķiet, ka tos ienīst tagad ir jaunākais modes kliedziens.. nolikt cilvēkus, kas aktīvi/pārlieku aktīvi izmanto sociālos tīklus, izmanto tajos pieejamās funkcijas u.t.t., jo tagad arvien vairāk cilvēku urkšķ un burkšķ par to, cik svarīgi ir protestēt un nepostot savus selfijus, ēdienu bildes utt.... tas ir kārtējais protests pret populāro..tāpat kā iepriekš bija pret, piemēram, mazajiem klēpja sunīšiem..kā saka - haters gonna hate un ir cilvēki, kam patīk un kas spēj nod* visu pēc kārtas.
Es kaut kā mēģinu neanalizēt un neliegt citiem dzīvot savu dzīvi..ja kādam tas tiešām palīdz uzlabot pašvērtējumu un justies labāk - KĀPĒC PIE VELNA LAI TO NEDARĪTU? :D Jo kādai cosmo čiksei nepatīk? Ticiet man, arī daudzas lietas, ko Jūs darāt kādam nepatīk un tracina...so...?
Cilvēki ir sākuši pārlieku iesaistīties citu dzīvēs un nez kāpēc domā, ka var diktēt to, kas ir/nav forši un visiem tā būtu/nebūtu jādara... tiešām tracinoši..pati strādāju ar sociālajiem medijiem un visu laiku esmu online FB'ā un man reāli cilvēki raksta un bosī virsū, ka man visa dzīve esot FB - SERIOUSLY? tas ir mans darbs :D