Selfiju bildeeshana atziita par psihisku trauceejumu!:D

Reitings 583
Reģ: 28.03.2012
Juusu domas? :D:D Man vairaak psihisks trauceejums liekas taa savu jauno mantu atraadiishana publikai - viirs uzdaavina mashiinu - bam, jaaliek Instagram, viirs uzdaavina VS velju - bam, jaaliek Instagram un taa. :D Pati arii mazliet greekoju, bet labi, ka mans viirs man tur seko, un tad "iegruzii" man smadzenes atpakalj. :D
01.07.2014 11:32 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Kad meitenes savu samālēto ģīmīti selfijo, ok, tas man vēl pieņemams. Lai jau, meitenes ir meitenes, bet, kad vīrieši taisa selfijus, fočē ēdienus, tas man liekas vairāk nekā dīvaini. Vai arī vienkārši man piemērs ir mans dzīvesbiedrs, kuru es nekad mūžā nevarētu iedomāties pašam sevi fočējam. :D

Meitenes, nu pastāstiet, kurš normāls mužiks fotogrāfēs sevi spogulī, savu ēdienu, savus jaunos mokasīnus... Ahhhh.
01.07.2014 12:10 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man liekas, ka tas ir tāds par daudz skaļš apzīmējums.

Man vienmēr likusies amizanta šī Instagrama (un ne tikai) bilžu apspriešana - selfiji ir slikti, dāvanas ir ārišķīgi, ēdienu bildēt pavisam stulbi. Bet Instagram ir bilžu blogs, tā pamatdoma ir bildēs parādīt to, kas pašam ir svarīgs

Piekrītu. Instagram ir domāts bildēm un katrs tur parāda to, ko vēlas, kas liekas svarīgs, ar ko gribas padalīties. Bieži palasot te komentus liekas tā: selfijus nevar likt, ēdienu bildes arī ne, dāvanu bildes, protams, arī ne un ceļojumus vai bildes ar draugu ne tik. Tad ko reāli ''drīkst'' publicēt Instagramā, lai tas neskaitītos stulbi, uzmanību alkstoši, idiotiski utt??? :D
Es vienmēr izmantoju iespēju gluži vienkārši neskatīties to, kas mani neinteresē.

Pašai man ir kkādi selfiji, bet neaizraujos ne ar to taisīšanu, ne publicēšanu. Parasti ir kāds, kas nofočē un ja nav, tad...nu, tad nevajag :D
01.07.2014 12:11 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Man vienmēr likusies amizanta šī Instagrama (un ne tikai) bilžu apspriešana - selfiji ir slikti, dāvanas ir ārišķīgi, ēdienu bildēt pavisam stulbi. Bet Instagram ir bilžu blogs, tā pamatdoma ir bildēs parādīt to, kas pašam ir svarīgs. Ja cilvēkam patīk kā viņš izskatās, viņš liek selfijus (kā savādāk nobildēties, ja nav kas nofočē?), ja cilvēks aizraujas ar gatavošanu vai daudz apmeklē interesantas ēstuves, viņš padalās ar ēdienu bildēm, ja sieviete ir ļoti laimīga par jauno pirkumu vai saņemto dāvanu - viņa padalās ar to. Tāpat kā te forumā ir beztēmas, kur viss iepriekšminētais tiek aprakstīts vārdiem, tur ir bildes. Katram ir savs konts, un, ja kāda liktās bildes liekas bezjēdzīgas, vienmēr ir iespēja nesekot un neskatīties Bet iet, skatīties un šausmināties - kāda jēga?

+++
01.07.2014 12:12 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Viena pazīstamā liek Instagramā visādas bildes, kur, piemēram, vannas istabā apgāzusies dušas želejas pudele, virtuvē nav karstais ūdens, pagaidām trauki jāmazgā vannas istabā, tad ieliek bildi ar traukiem, kuri salikti bļodā. Labi, ka vismaz nomazgāti. Tas gan man liekas jocīgi. Bet ne tikai man vienīgajai tā liekas. Saprotu, ka ieliek bildes ar savu bērniņu, ēdiena fotogrāfijas- kā Instagrams it kā esot sākotnēji bijis domāts.

Tie selfiji man vispār liekas ļoti pārspīlēti.
Esmu taisījusi selfiju kopā ar draugu, lai būtu mums kopīga bildīte, ar vienu draudzeni mazliet iedzērām un izdomājām, ka vajag. Nesen arī ar draugu un paziņu uztaisījām, bet tikai priekš atmiņām. Nekur tas netiek publicēts un arī ne tā, lai visi izskatās perfekti. Vienu reizi nofotogrāfē un viss. Nu tā, lai tikai viss ir kadrā.
01.07.2014 12:17 |

Reitings 824
Viena pazīstamā liek Instagramā visādas bildes, kur, piemēram, vannas istabā apgāzusies dušas želejas pudele

WTF... :D :D :D Es tavā vietā kaut ko pateiktu (pierakstītu) pie tādas bildes. :D Man arī viena pazīstama liek bildes, kur alimīnija bļodā novārīti cīsiņi, saspaidīti puķkāposti un brokoļi bērnam, pilns šķīvis ar viņas pusdienām, kuras sastāv no vakardienas apceptajiem makaroniem ar olu.

Pie vienas bildes gan izteicos, viņai tādi apgrauzti, strupi nagi un šī vēl nolakojusi, protams, pāri malām, bez maz vai pus pirksts nolakots, nu tad gan pateicu, kāpēc pati sevi padara par apsmieklu... Tagad neliek vairs nagus :D
01.07.2014 12:32 |

Reitings 824
Man ļoti nepatīk, kad cilvēki sevi padara par idiotiem visu acīs. Piemēram, ja tiks restorānā nofotografēts omārs - o, forši, kaut kas neredzēts. Vai kaut vai tie paši ganbeja suši, nu ok, lai ir, bet, kad cilvēki sāk tiešām galējībās aiziet, kad tiek fotografētas kotletes, gurķi ar krējumu un tirgus cīsiņi, tas jau paliek smieklīgi un absurdi.
01.07.2014 12:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es tieši šorīt uztaisīju selfiju pret spoguli lietusmētelī :D
01.07.2014 12:40 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Mani visvairāk "fascinē" selfiju galerijas ar ūberdziļu teicienu kā galerijas nosaukumu vai aprakstu "smaidi par spīti visam", "beauty is not caused. it is", "mani mudina iet tālāk tas, ka mīlu, ko daru" ... :D :D
Vot to es toč nesaprotu! Ja vnk selfijs, tad vēl kaut kā - nu tur smuki sapucējies vai vnk grib sev jaunu bildi ielikt (protams, ja ne katru dienu :D )
01.07.2014 12:44 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Meitenes, saderam, ka pēc daudzu mūsdienu spečuku uzskatiem katrai/-am no mums ir kāds psihisks traucējums? :)
Autores pieminētais variants patiesībā ir tikai tādi ziediņi vien.
01.07.2014 12:49 |

Reitings 824
Jā, DaYa. "Caur ērkšķiem uz zvaigznēm!!!" Un bilžukā 3 meitenes, ar Martini Dry rokā, manāmi iesilušas. :D
01.07.2014 12:50 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Man gan liekas, ka psihiskas probleema ir nevis selfijotajiem, bet gan tiem, kam tas riebjas, bet turpina sekot aktivitaatem un shausminaaties. .. nu nepatiik, ir viena rokas kustiiba , un viss!
01.07.2014 12:52 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Psihisks traucējums noteikti ir arī tas, ka citu selfji vispār spēj satraukt.
01.07.2014 12:53 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
man pašai nav instagram, bet piekrītu Libras viedoklim.
man patīk skaistas bildes, skaisti apģērbu komplekti - kā tieši tas atšķiras no Pinteresta, piemēram?
skatos to, kas man patīk, ignorēju to, kas nepatīk.
01.07.2014 12:54 |

Reitings 824
NIKOLA, es domāju, ka lielākā daļa tā arī dara. :) Es, piemēram, to cīsiņu bildētāju uzreiz atsekoju un miers mājās. :) Sekoju tikai tiem, kuru bildes man patīk.
01.07.2014 12:54 |

Reitings 824
_paris, bet ko nozīmē uztrauc? Tā, ka reāli jāsatraucas, ka dāmas liek pretīgus nagus? :D Nē, taču. Vairāk jau tas ir smieklīgi, nu tādā līmenī, paskatījos, paņirdzu, aizmirsu. :) Nav jau runa, ka kāds satraucas...
01.07.2014 12:56 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Ja man arii instagramaa nesen viena jaunkundze ielika taadus nagus, ka izskatiijas ka laapstas un asinjainas kutikulas :D es tikai pasmejos, bet neiespringu uz to..ka saka katram savi skaistuma standarti :D.. Ja katru dienu liktu, tad gan jau saaktu trauceet
01.07.2014 12:58 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Satrauc tādā nozīmē, ka jādefinē tas noteikti kā traucējums vai jādiskutē par to pārmetošā plaknē.

Es piekrītu, man arī ir tā bijis, ka attiecīgā fotogrāfija liek pasmaidīt vai šķiet muļķīga, bet kaut kā nav vairs nekādu pastiprinātu emociju pret to. Ja bilde patīk, viss forši, nepatīk - atsekojam, noslēpjam, neskatāmies - un bez liekas lirikas - kāpēc, kas, ko.
Bet starp nagiem un estētiski baudāmām bildēm noteikti ir starpība gan.
01.07.2014 13:15 |

Reitings 38
Reģ: 04.03.2013
Man nav nekādu iebildumu pret selfijiem, kuros esi tu un tavi draugi, kā arī, kas iemūžina kādu pasākumu/notikumu, taču tie selfiji, kuri tiek taisīti un likti publiskai apskatei teju katru dienu, kuros tu esi viens, istabā pie spoguļa utml., tur nu gan jāsāk domāt par uzmanības deficīta klātbūtni..
01.07.2014 13:30 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
var jau teikt visu ko, bet manās acīs tā ir lielīšanās, un jebkāda lielīšanās (materiāla) man nešķiet pievilcīga ;)
01.07.2014 13:32 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Mani visvairāk "fascinē" selfiju galerijas ar ūberdziļu teicienu kā galerijas nosaukumu vai aprakstu "smaidi par spīti visam", "beauty is not caused. it is", "mani mudina iet tālāk tas, ka mīlu, ko daru" ...

O jā. :D :D
01.07.2014 13:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits