Mīl, bet aiziet pie citas. Kapēc? Vai pieburts?

Reitings 67
Reģ: 05.05.2014
Manai draudzenei gadījās diezgan traka situācija par ko šokā ir visi draugi. Alīna jau vairak nekā 2 gadus dzīvoja kopā ar Edgaru. Viņi arī strādā kopā. Edgars Alīnu ļoti mīlēja, to redzēja visi un neviens nešaubījās par viņa jūtām. Pavisam nesen Edgars aizgāja projām un nedēļu nerādījās mājās. Darbā viņi nerunāja. Pēc nedēļas Edgars atnāca pie Alīnas, ali savāktu datoru un pateica, ka aiziet pie citas sievietes. Pats raudāja, šo sakot. Vēl pēc nedēļas atnāca pakaļ pārējām mantām un pateica pavisam dīvainas lietas, ko neviens nesaprot. Edgars teica, ka cer, ka Alīna pec pus gada vai gada viņu pieņems atpakaļ, jo tad viņa dzīvei nebūs jēgas. Kad Alīna vaicaja, kāpēc viņš tad iet projām, viņš teica, lai nejautā, jo citādi viņam paliks slikti ar sirdi. Pats raudāja un izskatījās ta, ka tiešām viņam varētu palikt slikti. Neviens nesaprot, kā tik pēkšņi viss mainījās, ņemot vērā, ka Edgars tiešām Alīnu mīlēja. Kas varēja notikt. Visi draugi ir šokā. pat tien, kas netic pieburšanām utml lietām, šķiet, ka te varētu būt iejaukti kādi melnie spēki. Jo kāpēc jāiet prom ar asarām acīm un jādod cerības, ka pēc gada atgriezīsies. Meitenes, ko jūs domājat par šo situāciju? Kādi varianti? ļoti gribu palīdzet draudzenei, bet galīgi neizprotu Edgara rīcību..
01.07.2014 09:52 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Par tām MR gan pretīgi, esmu laba vizualizētāja :D
01.07.2014 11:36 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Par tām MR gan pretīgi, esmu laba vizualizētāja

++

:D
01.07.2014 11:42 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es domāju, ka vīrietis vienkārši ir gļēvs. Asaras acīs un visādi solījumi - viņš grib izskraidīties un patur Alīnu par rezerves variantu.
01.07.2014 11:50 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Varbūt uztaisījis citai bēbi.
01.07.2014 12:26 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Es arī varu pieburt vīrieti. Īpaši, ja uzvelku īsus svārciņus un nevelku krūšturi. Varu atburt vīrieti no jebkuras sievietes, par kuru esmu skaistāka.
visu cieņu, tā smējos, bet fakts paliek fakts. :D
01.07.2014 12:31 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Šādām lietām normāli cilvēki netic.
ka visi vīrieši ir sametušies uz vienu roku un kultivē pieburšanas eksistenci, lai pašiem nav jāuzņemas atbildība.
un tādas stulbenes kā Alīna tic tādiem murgiem.
01.07.2014 12:36 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Fuj, lai kā negribētos ticēt, kaut kā ticu tai pieburšanai, tikai zinu arī to, ka sekas esot briesmīgākas par briesmīgu.
Neticu tam, ka vnk apēdot meņus, vecis skries pakaļ, bet domāju, ka tur vajag lielāku spēku, vārdus un darbību...
01.07.2014 12:48 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Pirms gada satiku pazinju, kura bija shkjirusies no sava vira, bet atkal laimigi sagajushi kopa - taa sedejam un dzeram vinu, edam sieru, lidz viina daudzums bija pietiekosh un vinja atzinas, ka pieburusi savu viru atpakalj, ka nemaz tik laimigi vinji nav, jo virs ka zombijs, zaudejis svaru utt. Bet visvairak vinjai zheel bernu savu, kursh visu laiku slimo...

Kad arstejos pie vienas sievietes, jo pec analizem biju vesela, bet organisms nepildija savas funkcijas - nonacu pie vienas sievietes, kura man pastastija, ka sievietes ir trakas!!! Ka mes nemaz nespejam iedomaties cik patiesiba daudzas nakusas pie vinjas un lugusjas piebirr virieshus! Protams, vinja ar to nenodarbojas un sutija vinjas rata, bet nu...
Protams, vienmer visu var novelt uz pieburshanam, magijam, bet te jau izklausaas, ka apaksha kaut las cits. Ko tad ta sievietw pateica - es tevi uz gadu pieburu??? Pec gada ej atpakalj pie savas otras??? Varbut vina pats grib aiziet, bet nevar normali izshkjirties??
01.07.2014 12:56 |

Reitings 58
Reģ: 27.06.2014
Varbūt izklausās slimi, bet varbūt tā sieviete ir piedraudējusi kaut ko nodarīt tev vai viņam, ja nepaliks ar šo kopā!
01.07.2014 13:03 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Domāju ka šis stasts ir Meksikānu seriāla cienīgs. Kuras galvenā varone apmēram šāda :

, bet viņas Alehandro ( Edgars ) dzīvojas pa visām iespējamajām gultām, bet vienmēr mīl tikai vienu savu vienīgo ( katrā tikšanās reizē birdina asaras, bučo, stāsta cik viņam grūti un protams cik ļoti mīl ). Šoreiz Alīnu nevis Estrelitu, Huanitu, Rūbiju.... :D
01.07.2014 13:12 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pieburts vai nē.. es, Alīnas vietā, Edgaru negribētu atpakaļ arī pēc 10 un 30 gadiem :(

Henriete, Tu vari viņai būt morālais atbalsts šobrīd.. varbūt nemaz nav jācenšas analizēt, kāpēc tas ir noticis, bet gan jāpieņem fakts, ka puisis meiteni ir pametis...
01.07.2014 13:18 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Var pieburt. Tā ir tā pati enerģijas sūtīšana un domu materializēšana, tikai to joprojām sauc par pieburšanu, jo agrākos laikos cilvēki nebija vēl tik attīstīti un zinoši un neizprata, kas tas par procesu īsti ir. Tāpat kā bērnam pirmajā klasē nemāca augstāko matemātiku. Bet tāpat arī jebkura enerģija, doma var būt spēcīgāka. Un Edgars (ja tiešām ir pieburts) var ar savu mīlestību un tiešām neatlaidīgu darbu ar sevi to pieburšanu pārvarēt. Es gan neņemos spriest tieši par šo gadījumu, jo nav nekas daudz saprotams šajā situācijā.
Manā dzīvē ir gadījums, kad vīrietis bija pieburts. Negribās to ļoti cilāt, bet īsumā tā meitene tā arī pateica, ka nebūs viņš laimīgs ar kādu citu. Viņa ir tam pusim bijusī, visa ģimene piekopj maģiju. Pirms mēs ar puisi iepazināmies, viņi uzturēja regulārus kontaktus, kad bija vienā pilsētā. Un kad mēs iepazināmies, ar viņu viņš pārrāva jebkādus kontaktus. Un tad sākās neveiksmes viena pēc otras. Iekļuva vairākās avārijās, metās uz sejas milzīgas pumpas, kurām ārsts nevarēja īsti atrast cēloni. Aizgāja pie zīlnieces, tā aizsūtīja pie mācītāja. Baznīcā bija kaut kāds attīrīšanas rituāls vai kas, es nezinu (man visu līdz galam vnk nestāsta, viņa mamma negrib mani lieki uztraukt). Un pēc tā vairs nekas aizdomīgs nav noticis. Tā bijusī vēl sūtīja sms, skatījās draugos kādu laiku, bet viss ok un labi, ka tā.
01.07.2014 13:27 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nevar pieburt, ja negrib, lai piebur. Var viens cilvēks sūīt savu domu kosmosā, jā, bet ja tas otrs cilvēks (Edgars) kaut neapzināti ir uzlicis sev vairogu, ka viņam pietiek ar viņa paša Aļonu, tad nekādas pieburšanas tur nestrādās.
Šis ir meksikāņu stāsts par līšanu svešās biksiņās un viss.
01.07.2014 13:32 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Izklausās, ka katra ceturtā Latviete burās. :D
01.07.2014 13:35 |

Reitings 974
Reģ: 08.05.2014
Oh, Jesus, *latviete
01.07.2014 13:35 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Šādām lietām normāli cilvēki netic. +

ka visi vīrieši ir sametušies uz vienu roku un kultivē pieburšanas eksistenci, lai pašiem nav jāuzņemas atbildība.
+++ Tāpat ka izplata urbānos mītus ka LV viriesu ir mazak, statistika gan nežēlīgi parāda pretĒo:D
01.07.2014 14:24 |

Reitings 139
Reģ: 18.11.2013
kaapec ir dzirdeets, ka piebur viiriesus paarsvaraa, nevis otraadi? Katrs viirietis tiecas pec sievietes, kas vinu miil un grib un ja kaada loti grib vinu un vins to juut.. tad var aiziet, pat iisti negribot, jo viiriesi ir vaaji!!!
Es nezinu..ticeet sim vai..Kaut kaads stulbums.. Kaa var gribeet buut ar cilveeku, kura miilestiiba nenaak no briivas gribas.. Slimaas sievietes. Visas, kas sito dara, vajadzeetu ievietot psihenee.
Un tragjiskas sekas ir taapec, ka neviens tajaa situaacijaa nav laimiigs. Sieviete var iekseeji justies vainiiga, viirietis - neapmierinaats un visi saak slimot utt.
Ieguut varu paar cita likteni (ja tic siem murgiem) es pieljauju vareetu buut viens no naaves greekiem!!
01.07.2014 15:02 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
KĀDA JĒGa no atteicībām , ja tajās otrs nav laimigīs ?

Kāda jēga pieburt ,ja zini , ka domā par citu ?

Kāda jēga ,vispār ko tādu darīt , un būtu kopā ar tādu , kurš nemaz negrib ar tevi būt kopā ?
01.07.2014 16:06 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Kāda jēga ,vispār ko tādu darīt , un būtu kopā ar tādu , kurš nemaz negrib ar tevi būt kopā ?

Egoistiem no tā liela jēga.
03.07.2014 16:45 |

Reitings 211
Reģ: 23.01.2014
Manas domas ir tādas-
Tā viņam ir pirmā mīlestība.. tā lielākā, ja ne pirmā.. Dažreiz ar pirmo reizi nekas nesanāk, bet vienmēr tas paliek uz mūžu. Nekad sev nepiedotu, ja nemēģinātu atkal. Var gadīties , ka mīl 2 sievietes. Bet ne visu laiku, viena būs īstā.
Man arī tāda ir , iespējams ar kuru mēģinātu vēlreiz, ja nebūtu attiecībās bērnu, lielas atbildības.
Un varbūt var saprast cilvēku. Tas ir smagi! Nekādas pieburšanas un visādas blēņas! Tad jau simpātijas arī ir burvestība.

Tās ir manas domas īsumā. Citu variantu kāpēc tā neredzu!

Ja nu vienīgi konkrēts skraidītājs.
03.07.2014 19:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits