Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Bioilgviļņi?

 
Reitings 90
Reģ: 24.07.2010
Sveikas!

Vai kādai ir pieredze ar bioilgviļņiem? Jā, varat man nestāstīt, ka no bio tur nav ne smakas, pats nosaukums jau nedaudz smieklīgs, bet esmu dzirdējusi, ka tomēr ir saudzīgi nekā parastie ilgviļņi.

Mani mati pēc struktūras ir ārkārtīgi kupli un diezgan sausi, kādreiz čirkojās paši, bet tad ieliku keratīnu, kas noturējās kādu pusgadu, bet tagad vairs nečirkojas, ir vienkārši pūka un nesaprotama forma. Gribās atpakaļ lokas, taču bail, ka ilgviļņu rezultātā iznāks vēl sausāki. Es lasīju, ka it kā bioilgviļņi tieši matu piepilda - vai tā ir?
30.06.2014 18:03 |
 
Reitings 663
Reģ: 29.01.2009
Man bijuši vienu reizi bioilgviņi. Nu matus bojā mazāk salīdzinot ar parastajiem Man bijuši abi veidi. Pēdējos liku parastos un mati sabojāti ne pa knapam un tagad cīnos ar sekām. Pēc bio bija it kā labi, mati ne tik sausi. Bet ilgvīņus vairs savu mūžu nelikšu. Tomēr bojā tos matus. Bet ja tomēr 100% jāliek , tad labāk bio. Tikai nezinu vai tā bija tikai man, bet bio kaut kā mazāku laiku stāvēja matos, sprogas bija īsāku laiku.

Bet ja mati jau tā sausi, tad man liekas labāk vispār no ilgvīņiem atturēties. Bet tas tā. :)
30.06.2014 18:11 |
 
Reitings 90
Reģ: 24.07.2010
Nu jā, loģiski, ka sausu matu īpašniecēm it kā nevajadzētu domāt par ilgviļņiem, bet es lasīju, ka tie bioilgviļņi tieši piepilda matu, izskatoties dzīvīgs utt., tāpēc gribās zināt, cik no tā patiesība, cik - kārtējais mārketings. :)
Un cik ilgu laiku tev stāvēja bio?
Un kā bija ar veidošanu - tu vienkārši izmazgāji, ieliki putas vai ko citu un viss, vai arī bija daudz un dikti jāņemās? Jo mana lielāka moka ir tieši laiks, ko prasa matu veidošana.
30.06.2014 18:23 |
 
Reitings 663
Reģ: 29.01.2009
Nu man neizskatījās dzīvāki , palika sausi vienalga. Bet pēc parastajiem ļoti sabojājās un atkopšana ilgāka kaut kā protams. Bio mazāk to matu bojāja. Ja Tev jau ir sausi, tad iespējams, ka ar bio vēl daudz sausāki nepaliks, bet ilgvīļņi tomēr paliek ilgvīļņi un sausi būs.

Man stāvēja kādus 4 mēnešus. Parastie ilgāk stāvēja. Bio jau tas sastāvs nav tik stipri ķīmisks un tāpēc laikam ir švakāki tie bio.

Vienkārši izmazgāju, putas un izfēnoju un viss. Var arī pašiem ļaut ižūt, tad būs arī labas sprogas. kad negribēju sprogainus, tad izmazgāju un tikai ar fēnu, bija vienkārši kupli bez izteiktām sprogām. Bet pret kastuma līdzekli obligāti fēnojot un eļļas un maskas regulāri.
30.06.2014 18:41 |
 
Reitings 90
Reģ: 24.07.2010
Pining - paldies par atbildēm! Varbūt vēl kādai ir pieredze? It kā atsauksmes par bioilgviļņiem ir dažādas, taču keratīnu un taisnus galīgi negribās..
30.06.2014 21:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits