26.maijā man izvilka ērci. Koduma vietā nav ne nieze,ne apsārtums,nekā.
Pāris dienas sāp galva, temperatūra 37-37,1. Būtu vērts uztraukties un iet nodot analīzes? =/
negribu biedēt, bet gadījumā, ja ir laima slimība, ne tikai ērces koduma vieta, bet jebkura cita vieta uz ādas, var palikt sarkana, papēti sevi. arī sākuma var būt mazliet paaugstināta temperatūra. tas tā.. informācijai un drošībai, bet visticamāk, jau viss kārtībā.
Kaut kur lasīju, ka lielākā daļa cilvēku encefalītu izslimo kā parastu saaukstēšanos ar temperatūru līdz 38grādiem. Es tavā vietā uzmanītos un pie temp. paaugstināšanās skrietu pie ārsta ASAP.
Man arī teica,ka var dzert tikai C vitamīnu lielos daudzumos. Es to arī darīju. Pēc ērces izvilkšanas viss bija ok,vienigi temperatura 37,4. Pēc tam viss bija ok. Gan jau paskraidiju pusplika,vejains laiks un saaukstesanas klat.
Ja tev vienkarsi butu paaugstinata temp. ikdienas situaacija tad varetu domat, ka vienkarsa apaukstesanas.
Ja tas mazais uzsistais plekitis uz kajas butu manits ikdienas situacija, varetu domat, ka vienkarsi esi sasitusi. Bet ta ka ir bijusi erce, tomer vajag uztvert nopietnak :)
Pāris gadus atpakaļ man uz kājām bija izsitumi, sāpēja galva. Uztaisīju asins analīzes uz laima slimību, it kā viss ok... nesen atklājās,ka toreiz biju inficējusies ar laima slimību, bet ģimenes ārste to palaida garām. Tagad cīnos ar sekām. Iesaku nodot asins analīzes.
Atrodot simtiem iemeslu, kādēļ ir temperatūra, kāda bija tava motivācija, veidot šo diskusiju?
Saprātīgs cilvēks, jau sen būtu griezties pie ārsta, nevis forumā spriedelēt - Ir vai nav encefalīts.