Par īsajiem matiem neko daudz neteikšu, jo man nepiestāvēja(bija zēngalviņa), bet esmu redzējusi daudzas, kam piestāv. Viena draudzene studiju laikā nogrieza līdz pleciem īsus - izskatījās labāk kā ar garajiem. Tā arī palika pie īsā griezuma un vairs pie garajiem neatgriezās.
Pašai man ir vidēji gari, jo kad bija tādi līdz dibenam, tad man nebija nekāds wash& go. Bija pinkas, grūti izķemmēt, grūti savākt(īpaši vasarā, kad karsts un ātri sataukojās). Ieveidot uz svētkiem vispār murgs - nekas neturējās par ar lakas tonnām.
Tas ir ļoti, ļoti individuāli.
Man patīk tā autores izvēle. Ja viņai piestāvēs, tad vispār super. Man arī ļoti patīk Samatas Tīnas melnie, īsie mati. Daudz labāk izskatās nekā sarkanie un garie. Ja grieztu īsus, tad gribētu kā viņai, bet man liekas, ka man nepiestāvētu, tāpēc neriskēju. Es labak ar krāsām izpaužos, nekā ar īsumu :D
Piekrītu domai, ka - kad tad vēl izmēģināt dažādas frizūras un stilus, ja ne tagad. Ja ir drosme, tad tikai uz priekšu :) Un autorei vēl iesaku neiespringt uz apkārtējo domām - vienmēr atradīsies kāds, kam nepatiks. Galvenais, ka pati esi apmierināta :)