Man ir atvaļinājuma nerežīms - tā arī neaizmigu šonakt!!! Vnk nevaru aizmigt un viss!!! Pus6 atmetu vias cerības aizmigt un aizgāju skriet krosiņu!!!! Man kā pārliecinātam vakara skrējējam no rīta skriet bija ļoti interesanti- ielas krietni tukšākas kā vakaros! Tas priecē!!! Bet tomēr nē, kaut kā ne visai sajūtas- man skriešana tomēr ir feinas dienas beigas, ne sākums!! Lai gan- ja neesmu pa nakti ne cik gulējusi, tad varbūt man vēl ir vakardiena?!:D
Ārā ir šausmīgi sutīgi, izgājām ar suni, es atnācu visa nosvīdusi, neskatoties uz kokvilnas apģērbu, vēe!
Plānā apdarīt darba lietas, atteikt osteopātu, sāpe mani beidzot palaida un laikam jau nebūs jēgas tāpat kā no visiem iepriekšējiem speciālistiem un jaunu aizkaru iegāde - tā mani priecē visvairāk! :)
becky, uzcep kādu rakstiņu, man darbā garlaicība!!
nevar jau pīkstēt, saradīsies vesela kaudze ar darbiem, atkal nebūs labi :D
varētu palasīt grāmatu par vīniem, kuru paņēmu, bet bail, ka miegs uznāks..
Labrīt!
Mani pārņēmuši laimes hormoni. Vīrs vakar pa lietu aizvilka uz mežu sēnes lasīt. Tik laba relaksācija, svaigs gaiss un groziņā gailenītes sēņu mērcei. Pēc divām stundām pastaigas klūpot un krītot, tad 1.5h virtuvē un nenormāli garšīgām vakariņām atslēdzos jau pirms 10-tiem paparžu gultā. Un pa brīnumu šodien tiešām nesāp mugura! Muguras sāpes pazudušas pēc apm. 2 nedēļu mocībām! Tagad mani nomoka tikai viena doma - iet pēc kafijas vai nē :D
Gita, manā gadījumā tas būs mazas mazpilsētas mazais veikaliņš, speciāli braukšu, apstaigāju Rīgu, vai nu ieslēdzas žmoga, vai nu nekā TĀDA nav! A te izskatās būs gan lēti, gan skaisti! :)
joprojām uz un starp kastēm dzīvoju .. nekas nav mainījies. Plānā ir aizvest suni pie friziera un padarboties ap terases stādiem.. šodien atvedīs manu glauno santehniku. Liekas dārgākā telpa visā mājā kļūs par vannasistabu ... briesmīgi.