man ar vienmer likaas,ka italietes ir skaistas sievietes, bet, dzivojot videe, kur daudz itaalji, domas mainijaas... arii esmu bijusi Itaalijaa neskaitaamas reizes, un reti redzeju tiesham skaistu itaalieti... akttirses/slavenibas..jaa,ir... bet dzivee-reti reti reti...Ikdienas dzīvē piekrītu. Krievietes un latvietes ikdiena ir ļoti skaistas. Amerikānietes dokumentalajas filmas, sižetos un etc. dzive neviena nav skaista redzeta. Drīžak nekoptas. Tas pats labi redzams ari bolivudas filmās. Visas indietes ļoti skaistas, ikdiena drausmigi nesmukas.
Kuras slavenas sievietes patik jusu viriesiem ?Es tak pareizi izlasīju? Kuras patīk, it nekāda sakara ar jūsmošanu man ta liekas. :)
Ne bijušie, ne esošais nekad nav likuši manīt, ka viņiem būtu pastiprināta interese par kādu konkrētu slavenību. Reizēm filmā vai kaut kādā mūzikas klipā piemin, ka "šitā ir seksīga" bet neesmu ievērojusi, ka kāda īpaši izceltos.

Kuras patīk, it nekāda sakara ar jūsmošanu man ta liekas.
... Jo Skarleta Johansone or tipisks latviesu viriesu ( visparigi runajot, protams) gaumes atspogulojums: maza, apaliga blondine ar lielam krutim un parastu , blondu sejinu.
Nu bet ja ari patik kada zvaigzne, tas jau nepadara vinu ipasaku par miloto sievieti.