Nesaprašanā, kas pie velna notiek.

Reitings 24
Reģ: 28.06.2014
Sveiki.
Esmu nonācis strupcelēs, jo nezinu vai mani uzskati ir nepareizi, vai tomēr draudzenes.

Esam kopā 10 mēnešus un draudzene ir stāvoklī.
Lieta tāda, ka sākoties vasarai, viņa sāk braukāt no Rīgas uz vasarnīcu.
Jo uzskata, ka mazajam tā būs labāk, svaigs gais un tā tālāk.
It kā vis saprotams, bet vasarnīcai, blakus kaimiņos dzīvo bijušais un arī tikai pa vasaru.

Viņu attiecības man tiek pasniegtas kā daudzīgas, jo esot šķīrušies pa labam. Kaut sākumā bijušais negribēja viņas vairs satikt. Bet visu laiku viņa tik apjautājās, kā viņam klajās un vai ir ticis pāri.
Tad pēdējā laikā, notiek brīnum lietas. Draudzene sāk braukāt uz vasarnīcu, kamer esmu blakām vis pa mierīgo, bijušais arī nerādās, pa retam atnāk apsveicināties. Kad aizbraucu, tad draudzene sāk rakstīt bijušajam un jautā, vai esot mājās.
Man viņa sākumā stāstīja, ka viņa neraksta viņam, ka viņa tikai atbild uz viņa vēstulēm vai sms, bet cik kaut ko atrodu, tad viņa pati visu laiku uzprasās.

Tad vēl braukšana uz vasarnīcu arī notiek intresanti, jo katru reizi ir kads iemesls kāpēc viņai jābrauc. Vakar tas bija mazā brāļa dēļ, esot viņu jāaizved. bet tai pašā dienā prasa bijušajam vai būšot.
Protams izlasot kārtējo saraksti aizsākās dusmu plūdi. Un zvanīju, lai noskaidrotu, kādā sakarā uzbāžās bijušajam.
Viņa tik apgalvoja ka esot draugi un tas esot normāli, ka tur nekas neesot. Ka es tikai cenšos , kaut ko tur saskatīt. Un ka es darot pari viņai un mazajam apvainojot viņas. Un pēc laika jau stāsta ka esot satikušsies ar bijušo, jo redz viņai tas sāpējis, ka es neuzticos viņai. Un paraudajusi šim uz pleca, ka viņš esot iejūtīgs un arī uztraucoties, lai mazais neciestu.
(Izklausās pēc tādas balādes, ka pat grūti uzrakstīt to)
Izstāstīju, ka man neapmierina viņas ļoti labā draudzība ar bijušo un it īpasi, ka viņi tiekās, kad neesmu tuvumā. Viņa tik atbildēja, ka neesot nepie kā vainīga, un ka tas ir normāli, jo esot draugi un viņš dzīvo kaimiņos.

Tagad vairs nezinu, vai vispar vēlos kaut ko turpināt ar šadu cilvēku.
Tik nesaprotu, vai es vienīgais domāju, ka tas nav normāli, ka skriet uz vasarnīcu, lai varētu satikt bijušo. Attaisnoties, ka redz tur svaigāks gais. Nu nez man tas nesķiet nopietni.
28.06.2014 10:38 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Te pus Cosmo ceļ skandālus par puišu labākajām draudzenēm, kas viņiem bijušas gadiem pirms meitenes, taču kad uzrodas stāsts par dāmu, kas mistiski vēlas draudzēties ar savu ex, tad no meitenes puses jau tur nekā tāda nav, tikai draudzība. Kā tad - noticēju uzreiz. Un tad vēl tādi tekstiņi uz nerviem :"Tu sāpini mani un bērnu!" . Nu, kas tas ir? Autoram jau nemaz nesāp, ne? Kopš kura laika grūtniecība nozīmē visatļautību?

+++
es arī pārbaudītu par to bērnu!
28.06.2014 12:26 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Atvainojos, bet , kur jābūt tik stulbam cilvēkam, lai uztvertu to kā normālu situāciju ? Meitene ir stāvoklī, tā vietā , lai viņa pavadītu laiku ar savu bērna tēvu, viņa braukā uz kaut kādu vasarnīcu, lai ķipa at'pūstos. Bet bērna tēvs, visu laiku uzrok sms , kurās viņa pati uzprasās , vai bijušais ir mājās utt. Tač skaidri redzams, ka viņai vēl vajag bijušo. Autora draudzene ir cūka, tas arī viss.
28.06.2014 12:27 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Sinepe, ļoti ceru, ka kad būsi stāvoklī, tevi arī nosauks par cūku. :)
28.06.2014 12:32 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Keita, es esmu bijusi stāvoklī, zinu gan to, kas ir hormonu vētras, gan garastāvokļu maiņas, gan viss pārējais nav svešs. Taču kaut kā neskrēju pie citiem vīriešiem. Ja likās, ka no vīra uzmanības par maz, teicu viņam to. Ja viņš tiešām nekā nevarēja izbrīvēt laiku, zvanīju mammai. Iztiku kaut kā. Un ne es viena tāda, kas kaut kā galā tika bez svešiem večiem.
Cūka ir un paliek cūka, vienalga, vai viņa ir stāvoklī vai nav.
28.06.2014 12:36 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Keita, kāds sakars ar būšanu stāvoklī? Viņas rīcība ir cūcīga.
28.06.2014 12:36 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Alexxa, ++
28.06.2014 12:42 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Nav dūmu bez uguns. Man no malas, izlasot šo diskusiju, rodas doma, ka abi ir gados jauni cilvēki, jo meitenei točna vējš svilpo galvā. Un pierādīts fakts ir tas, ka sievietes krāpj tikpat bieži kā vīrieši. Ja ar bijušo attiecības ir ilgušas 3 gadus, tad izšķīrušies, tagad ar Sandi kopā tikai 10 mēnešus. Grūtniecība droši vien ilgst arī pāris mēn. Meitenei Sandis bija plāksteris, ar kuru aizmirst draudzīgo bijušo. Tad palika stāvoklī, pieļauju, ka tik īsās attiecībās tas nebija plānots bērniņš. Tad skuķis sāka domāt, vai vēlas būt sasaistīta ar plāksteri, ja acīmredzami vēl interesē bijušais, hormonu iespaidā droši vien likās, ka palaiž ko garām. Atrada izdevību un aizcilpoja uz vasarnīcu. Svarīgākais fakts ir tas, ka meitene slēpj savas satikšanās ar bijušo un meklē ieganstu, lai tiktos ar viņu vienatnē! Viņa jau dod iemeslu Sandim nebūt akli ticīgam. Jā, ok, bērns visticamāk ir Sanda, bet nekas jau neliedz to pārbaudīt. Un visas šitās runas par "tu man neuzticies, pats vainīgs" ir vienkārši vainas maskēšana pieķeršanas gadījumā. Iesaku autoram nebūt muļķim un zondēt tālāk. Citādi apprecēsies un pēc pāris gadiem tik par ragiem uzzināsi. Pareizi Aija teica - uzticies, bet pārbaudi.
28.06.2014 12:55 |

Reitings 3548
Ā, un šitas "tu dari pāri mums ar bērnu" ir tīra manipulācija un stāvokļa izmantošana. Neuzķeries uz to!
28.06.2014 12:58 |

Reitings 34
Reģ: 27.09.2013
Keita, tu esi stipri aprobežota! Sieviete, kas ir stāvoklī nav uzreiz nekāda māte terēza, ka visa viņas uzvedība un izdarības ir pieļaujamas, jo hormoni u.tt Nevajag uzreiz uzsvērt, ka tikai un vienīgi puisim ir jābūt tam, kuram jāglābj attiecības, ja tajās kaut kas nav kārtībā, arī meitenei ir kaut kas jādara, nevis jāskrien pie bijušā. Attiecības veido divi cilvēki, nevis viens. Meitene ir riebīga un punkts un tas nav normāli skriet pie bijušā.
28.06.2014 12:59 |

Reitings 312
BlackOrchid, kurš no mums ir aprobežots šajā situācijā, ja lasīt neproti tu? Reku, es rakstīju:
Sāciet strādāt pie savām attiecībām!
Es neaizstāvu 100% meiteni, bet domāju, ka liela daļa vainas ir uz puiša

Turklāt, jā, ja es būtu vīrietis un mana bērna māti internetā sauktu par cūku, riebīgu utt. - es tomēr kaut ko atbildētu viņas aizstāvībā.. Šī attieksme "es neesmu vainīga, pie visa vainīga viņa un tiesājiet viņu" nav normāla. ;)
28.06.2014 13:21 |

Reitings 312
es neesmu vainīga
es neesmu vainīgs (attiecinot uz Sandi)
28.06.2014 13:21 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Divi cilveki ir sakusi veidot savu jauno gimeni un sieviete mekle draudzibu pie bijusha??? Nu atvainojos, bet tas nav normali! Domaju, ka japieliek pie vietas vinja!!! Un tas, ka stavokli nav nekads attaisnojums, es ar esmu stavokli, bet draudzibas pie virieshiem nemekleeju!! Un esmu arzemes, kur vispar esmu viena - bez gimenes un draugiem.
Ja vinai gimeni ar autoru nevajag, tad nebus pirma maminja, kura audzinas mazuli vienu un tevs pildis savus pienakumus!
28.06.2014 13:28 |

Reitings 24
Viņas izskaidrojums:
Mans teksts:
"Pasaki man kā ir patiesībā, kpc tu tieciesun sazinies ar Ē...?
Kāpēc tu uz vasarnīcu brauc pat neapjautajoties, vai esmu ar mieru? "

Atbilde:
"Uz vasarnīcu braucu, jo man tur patīk. Miers, svaigs gaiss, laba atmosfēra. Daudz labāk tagad mazajam nekā Rīgā. Tiekos reti, bet tpc ka tas cilvēks man daudz nozīmē. No ta man nav jākaunās un jāslepj. Bet ne tā kā tu to uztver. Vienkārši daudz, kam iets cauri un nav man naida pret viņu, lai ignoretu, vai būtu iemesla naidoties. Ar viņu ir šad tad par, ko parunāt, saprotam vins otru. Un tas arī viss. Mūsu jūtas sen jau ir apdzisušas. Ir tikai labas atmiņas. Sliktās arī pazudušas.Kāpēc taisīt negatīvi, ja vis var palikt pozitīvi? Ja nav nekādu sleptui jūtu nav jāignorē. Nu jau saprotu, ka varu stāstīt simts reizes, bet tu to uztver savādāk. Tu to neesi piedzīvojis, ka pret bijuso ir vesas jūtas, bet pozitīva attieksme. Nevainoju tevi, Bet varētu iztureties ar cieņu. Ē... gribētu ar tevi iepazīties, lai mby tā nēpārliecība pagaistu un tu apmeram vismaz saprastu. Ja arī tad tu nespesi saprast kko domāsim savādāk. Ģimene man protams ir svarīgāka. Bet tu varestu vismaz mēģināt saprast. Esi ar mieru?"
28.06.2014 13:33 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Nu un ko tu atbildēji?
28.06.2014 13:36 |

Reitings 24
būbija: tgd tieši domāju atbildi.
28.06.2014 13:37 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Tad aizbrauc un iepaziisties.
28.06.2014 13:40 |

Reitings 3548
Atbilde jau skaista. Varētu jau piekrist, bet tad kāpēc tu vēl neesi iepazīstināts ar bijušo, kāpēc reāli dzīvē netiekaties trijatā? Kāpēc jāslēpj sarakstes? Kāpēc ir pirmajai jāuzprasās bijušajam, un jāmānās, ka bijušais pirmais rakstījis? Kāpēc jāizgudro dažādas atmazkas, lai aizskrietu uz vasarnīcu BEZ tevis? Pārāk daudz tie "kāpēc". Piedodiet, esmu skeptiķe.
28.06.2014 13:41 |

Reitings 24
Aija: Es jau esmu viņu saticis, ne vienu vien reizi, vnk viņa grib, la mes izrunājamies. Nu to arī darīšu, bet rīt, jo pienākums neatļauj šodien kaut kur doties, precīzāk darbs.
28.06.2014 13:42 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Nezinu... es varu saprast sievietes un viiriesa vnk draudziibu, bet shajaa gadiijumaa meitene kaa traka skrien uz to vasarniicu, pati suuta SMS un aizbildinas, ka beernam arpus Riigas buus labaak. Man neizskataas, ka shajaa gadiijumaa buus tikai vinekaarsa draudziiba un patiesiibaa meitenei joprojam ir kaadas juutas pret EX. Tas, ka viniem kopiga pagatne, kopa daudz kas piedzivots utt., nav iemesls, lai shaadi skrietu pakal bijusajam. Man ari ar daudz cilvekiem ir kopiga pagatne, utt., bet es tachu kaa traka musha katru miilju mirkli nemekleeju ar vinjiem kontaktu.
28.06.2014 14:01 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Kopš kura laika grūtniecība nozīmē visatļautību?

Tieši tā!!!
28.06.2014 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits