Nesaprašanā, kas pie velna notiek.

Reitings 24
Reģ: 28.06.2014
Sveiki.
Esmu nonācis strupcelēs, jo nezinu vai mani uzskati ir nepareizi, vai tomēr draudzenes.

Esam kopā 10 mēnešus un draudzene ir stāvoklī.
Lieta tāda, ka sākoties vasarai, viņa sāk braukāt no Rīgas uz vasarnīcu.
Jo uzskata, ka mazajam tā būs labāk, svaigs gais un tā tālāk.
It kā vis saprotams, bet vasarnīcai, blakus kaimiņos dzīvo bijušais un arī tikai pa vasaru.

Viņu attiecības man tiek pasniegtas kā daudzīgas, jo esot šķīrušies pa labam. Kaut sākumā bijušais negribēja viņas vairs satikt. Bet visu laiku viņa tik apjautājās, kā viņam klajās un vai ir ticis pāri.
Tad pēdējā laikā, notiek brīnum lietas. Draudzene sāk braukāt uz vasarnīcu, kamer esmu blakām vis pa mierīgo, bijušais arī nerādās, pa retam atnāk apsveicināties. Kad aizbraucu, tad draudzene sāk rakstīt bijušajam un jautā, vai esot mājās.
Man viņa sākumā stāstīja, ka viņa neraksta viņam, ka viņa tikai atbild uz viņa vēstulēm vai sms, bet cik kaut ko atrodu, tad viņa pati visu laiku uzprasās.

Tad vēl braukšana uz vasarnīcu arī notiek intresanti, jo katru reizi ir kads iemesls kāpēc viņai jābrauc. Vakar tas bija mazā brāļa dēļ, esot viņu jāaizved. bet tai pašā dienā prasa bijušajam vai būšot.
Protams izlasot kārtējo saraksti aizsākās dusmu plūdi. Un zvanīju, lai noskaidrotu, kādā sakarā uzbāžās bijušajam.
Viņa tik apgalvoja ka esot draugi un tas esot normāli, ka tur nekas neesot. Ka es tikai cenšos , kaut ko tur saskatīt. Un ka es darot pari viņai un mazajam apvainojot viņas. Un pēc laika jau stāsta ka esot satikušsies ar bijušo, jo redz viņai tas sāpējis, ka es neuzticos viņai. Un paraudajusi šim uz pleca, ka viņš esot iejūtīgs un arī uztraucoties, lai mazais neciestu.
(Izklausās pēc tādas balādes, ka pat grūti uzrakstīt to)
Izstāstīju, ka man neapmierina viņas ļoti labā draudzība ar bijušo un it īpasi, ka viņi tiekās, kad neesmu tuvumā. Viņa tik atbildēja, ka neesot nepie kā vainīga, un ka tas ir normāli, jo esot draugi un viņš dzīvo kaimiņos.

Tagad vairs nezinu, vai vispar vēlos kaut ko turpināt ar šadu cilvēku.
Tik nesaprotu, vai es vienīgais domāju, ka tas nav normāli, ka skriet uz vasarnīcu, lai varētu satikt bijušo. Attaisnoties, ka redz tur svaigāks gais. Nu nez man tas nesķiet nopietni.
28.06.2014 10:38 |

Reitings 24
Nela: Tas ir labs jautājums. Viņas atbilde ir aptuveni tāda: "Gribu lai saprti, ka starp mums ir tikai draudzīga attieksme un lai nebūtu problemas ar bijušo kādreiz satikties un parunāties."
28.06.2014 14:44 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Nē, Sandi, parādi, ka esi vīrietis un nekausies tos viņas murgus, acu aizmālēšana. Vai nu Tu vai bijušais. Tas taču nevienam no jums nenāk par labu, nedomāju, ka visu atlikušo laiku vēlēsies šaubīties par viņas uzticību. Vai arī otrs variants, atrodi arī sev kādu jauku meiteni ar ko parunāt. :)
BET kas man liekas visnepieņemamākais šajā visā ir tas, ka viņa skrien pie sava BIJUŠĀ, lai stāstītu, cik slikts ir viņas TAGADĒJAIS draugs!
28.06.2014 14:50 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Sandi, klausi, ka tev saka, ka tev maalee acis ciet, ka mazam kucenam!
Nav tai skukjei izpratne par attiecibam un ginenes dzivi! Es daudz ko esmu upurejusi, lai mans virietis justos laimigs- jaa pat ar dazam "draudzenem" mazak kontaktejos un vins ar daziem draugiem, jo abiem tas nepatik! Un nav myms laika pieradit - vajag tos draugus vai nee, taa ir izlemts musu attiecibAs un viss. Tagad mums ir jauni draugi un viss ir forshi!

Apsolies katru vakaru vest vinju uz jurmalu pastaigat ??
28.06.2014 14:50 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
ervins Pēc dabas likumiem sieviete drīkst bāst batonus un tā arī viņas uzkata ka drīkst. Tas redzams visapkārt. Bet laikam tāpēc daba vīrietim dāvājusi loģiku. Tas lai batonus atšifrētu. Neloģiskie uzturējuši svešus bērnus un viņu neloģiskais gēns zaudēja evolūcijas cīņu. Nekas nav bez iemesla.
28.06.2014 14:55 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Es nesteigtos meiteni par cūku saukt, jo šeit mēs redzam tikai vienas puses viedokli par notiekošo.

Ieteikumi par bildināšanu un precēšanos man liekas īpaši muļķīgi - izskatās, ka šajā gadījumā puisi un meiteni vairāk kopā saista bērns, nevis funkcionālas attiecības, tādēļ nez vai gredzens pirkstā kaut ko mainīs.
28.06.2014 15:00 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Iemācījos citēt. :D
Šis ir Cosmo foruma moto (himna)

Visu sieviešu foruma moto ir: pamet viņu!!!

Tu esi ļoti neiecietīga un nesaprotoša sieviete.

Vienkārši neesmu lupatiņa.

Es daudz ko esmu upurejusi, lai mans virietis justos laimigs-

Vai tu nebiji tā, kuru vīrs sita un pēc tam jūs palikāt kopā? Ļoti atvainojos, ja sajaucu ar kādu citu, bet ja nē, tad liekas kaut kā savādi klausīties šādas sievietes ieteikumos. Man tādas upura attiecības nebūtu pieņemamas, varbūt Sanda meitenei arī nē.
28.06.2014 15:03 |

Reitings 58
Reģ: 27.06.2014
izskatās, ka šajā gadījumā puisi un meiteni vairāk kopā saista bērns

Stulbs jautājums, bet bebiku gribējāt vai gadījās??
28.06.2014 15:04 |

Reitings 24
Nela, Zii:
Jāgaida rītdiena, pateikšu visu kā pienākās. Vienkārši arī parādīšu, ka neesmu monstrs un atstāšu bijušo dzīvu. Un varbūt pat izveidosim dialogu.
28.06.2014 15:05 |

Reitings 2209
Sandis Kādēļ tie balodīši izšķīrās, ja viņiem kopā tik labi?
28.06.2014 15:11 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Keita - nu ja, esmu sanemusi pljauku no vira - un? Esmu stipra, ka esmu ar vinju kopa parvarejusi visu! Lepna par sevi! Jo parsvara visas sievietes, ka virs neatsuta sms, vai iedzer par daudz - shkjiras!
Bet ta bija musu abu velme- saglabat attiecibas! Un iemeslus, kadelj sanjemu pljauku - labak
Nemineshu- jo tikshu apesta bez sals! Ne jau no viriesha dabuju par skaistam acim!!!

Sheit ir savadaks gadijums- sieviete egoiste, nerekjinas ar savu partneri! Izmanto bernu, lai tiktu svaiga gaisa. Ljoti skaisti!
28.06.2014 15:15 |

Reitings 678
Viņa tevi nemīl, tas točna. Ja viņa tevi mīlētu, neskatoties uz to, ka viņa ir stāvoklī, viņa tevi sagaidītu mājās, viņa gribētu pēc iespējas vairāk laika pavadīt ar tevi, da kaut vai uz to mežu aiziet. Cik nesmuki no meitenes puses, par to bērnu tiešām pārbaudi un liec vienkārši izvēlēties jā vai nē.
28.06.2014 15:15 |

Reitings 24
ARMANDS: Bija tā ka viņi bija kopā, nevisai laimīgi, tad uzrados es un pēc hokeja spēles devāmies mazliet izklaideties un tā nu beigās sagājām kopā. Cik prasīju, kas viņu abu starpā bija tāds lai šķirtos. Viņa atbildēja, ka tas čalis neprata viņas pasargāt, viņa jutusies nedroša ar viņu. Viņš visu laiku runājis par kopā dzīvosanu,bet neko lietas labā nedarīja. Nepastāvīgs. Nenodrošināts.
28.06.2014 15:17 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Grūtniecība nav attaisnojums cūciskai rīcībai. Nav!!! Un tā ir cūcība - satikties ar bijušo, zinot, ka esošajam draugam (un te jau pat viss ir nopietnāk, jo viņš nav tikai draugs, bet bērna tēvs) ir iebildumi.
Ko darīt? Izrunāties! Pasaki, ka Tevi tas neapmierina, ja viņa grib šo komunikāciju, tad Tu neredzi iespēju veiksmīgām attiecībām un kopdzīvei.

Par to paternitātes pārbaudīšanu - es nekad nekam tādam nepiekristu. Ja mans vīrs kaut ko tādu ierosinātu, mūsu attiecības tajā pašā mirklī būtu beigušās. Jo es nedzīvotu kopā ar cilvēku, kurš var apšaubīt manu uzticību.
28.06.2014 15:26 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Bildinās, apprecēs un tas gredzens meiteni no skraidīšanas atturēs? Vēl vairāk problēmu būs to murgu izbeigt.
neveiklā, meklēt sabiedrību citur, ja ir uzmanības trūkums, ir normāli. Man arī tāds bija. Bet tam ir mamma, draudzenes, kolēģi. Ne jau pie ex skriet, ar ko nesen izšķīrusies un uzskatīt to par normālu parādību. Tur kauna sajūta vispār eksistē? Tā ir necieņa un viss.

Uzturēt normālas attiecības ar ex nenozīmē skraidīt ar viņiem tikties. Manuprāt ir gana, ja spēj mierīgi uztvert viens otra klātbūtni pasākumos.
Un kāpēc tad ātrāk neiepazīstināja? Sagaidīja ultimātu un tikai tad piedāvāja iepazīties? Tur nav tikai tīra draudzība, nu nav. Un es ticu, ka starp vīrieti un sievieti tāda var būt. Man pašai ir vairāki vīriešu kārtas draugi un mans vīrietis par visiem viņiem ir informēts - nekas netiek slēpts. Bet te - paklusām sarakstās, slēpj un kad vairs noslēpt nevar, tad domā, kā izgrozīties.
Pie autora aizskrēja stabilas dzīves meklējumos, nu nav tur normālu attiecību.
Jebkura normāla sieviete, ja tur tiešām nekā tāda nebūtu, necenstos zobiem nagiem turēties pie ex, bet tomēr piedomātu, kā jūtas viņas vīrietis - gaidāmā bērna tēvs. Te dāmai galvenais ir ex. Tas jau pa gabalu ir redzams. Kas tur vēl nav skaidrs? Vai nu pārstāj skraidīt, vai šķiršanās un finansu risināšana.
28.06.2014 15:28 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Alexxa, tas vairāk bija domāts, kā - meitene sapratīs, ka puisis vēlas nopietni nodibināt ģimeni ar laulībām utt. Protams, ka ja gribēs, tad viņa tāpat aizskries.
28.06.2014 15:31 |

Reitings 7408
Annie, ja nav bijis iemesls šaubām, tad es arī attiecības izbeigtu, bet te dāma slepus pie ex skraida. SLEPUS. Kā lai zin, kas tur ir bijis? Cieņas no dāmas puses nav ne kripatas.. Tikai loģiski, ka uzticības arī nav.
28.06.2014 15:32 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tikai dēļ mīļākā diezin vai liktu tik daudz uz spēles. Drīzāk vņa cer, ka izdosies atkal saiet kopā ar bijušo.
28.06.2014 15:33 |

Reitings 2209
Sandis Man nav gadījies, ka sieviete mani atrod kā tadu principiāli savādāku. Vienmēr šokējios, nojauzdams, ka esmu bijušo kopīja.
28.06.2014 15:33 |

Reitings 7408
Mjauu, par puiša nolūkiem te tāpat šaubu nav. Taču meitene meklē stabilu vietiņu, autors pats tā raksta. Nedomāju, ka ir jēga piedāvāt gredzenu tādai, kas pati nevar izlemt, ko vēlas. Būs tikai puisim vēl sāpīgāk - sieva būdama vicos apkārt, bet juridiski noformētas attiecības ir grūtāk izbeigt. Ja viņa jau tagad atļaujas šādus gājienus, bail domāt, kas vēl būs pēc kāzām, kad zinās, ka tik vienkārši puisis no viņas vaļā vairs netiks.. Jau tagad izmanto to, ka bērns kopīgs.
28.06.2014 15:36 |

Reitings 58
Reģ: 27.06.2014
Keita - nu ja, esmu sanemusi pljauku no vira - un? Esmu stipra, ka esmu ar vinju kopa parvarejusi visu! Lepna par sevi!

Piekritu, jo ne jau pirms pirmā strīda ir jāšķirās, nevienās attiecībās viss nebūs gludi, viss jāslipē un pašam jābūvē!
28.06.2014 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits