Nesaprašanā, kas pie velna notiek.

Reitings 24
Reģ: 28.06.2014
Sveiki.
Esmu nonācis strupcelēs, jo nezinu vai mani uzskati ir nepareizi, vai tomēr draudzenes.

Esam kopā 10 mēnešus un draudzene ir stāvoklī.
Lieta tāda, ka sākoties vasarai, viņa sāk braukāt no Rīgas uz vasarnīcu.
Jo uzskata, ka mazajam tā būs labāk, svaigs gais un tā tālāk.
It kā vis saprotams, bet vasarnīcai, blakus kaimiņos dzīvo bijušais un arī tikai pa vasaru.

Viņu attiecības man tiek pasniegtas kā daudzīgas, jo esot šķīrušies pa labam. Kaut sākumā bijušais negribēja viņas vairs satikt. Bet visu laiku viņa tik apjautājās, kā viņam klajās un vai ir ticis pāri.
Tad pēdējā laikā, notiek brīnum lietas. Draudzene sāk braukāt uz vasarnīcu, kamer esmu blakām vis pa mierīgo, bijušais arī nerādās, pa retam atnāk apsveicināties. Kad aizbraucu, tad draudzene sāk rakstīt bijušajam un jautā, vai esot mājās.
Man viņa sākumā stāstīja, ka viņa neraksta viņam, ka viņa tikai atbild uz viņa vēstulēm vai sms, bet cik kaut ko atrodu, tad viņa pati visu laiku uzprasās.

Tad vēl braukšana uz vasarnīcu arī notiek intresanti, jo katru reizi ir kads iemesls kāpēc viņai jābrauc. Vakar tas bija mazā brāļa dēļ, esot viņu jāaizved. bet tai pašā dienā prasa bijušajam vai būšot.
Protams izlasot kārtējo saraksti aizsākās dusmu plūdi. Un zvanīju, lai noskaidrotu, kādā sakarā uzbāžās bijušajam.
Viņa tik apgalvoja ka esot draugi un tas esot normāli, ka tur nekas neesot. Ka es tikai cenšos , kaut ko tur saskatīt. Un ka es darot pari viņai un mazajam apvainojot viņas. Un pēc laika jau stāsta ka esot satikušsies ar bijušo, jo redz viņai tas sāpējis, ka es neuzticos viņai. Un paraudajusi šim uz pleca, ka viņš esot iejūtīgs un arī uztraucoties, lai mazais neciestu.
(Izklausās pēc tādas balādes, ka pat grūti uzrakstīt to)
Izstāstīju, ka man neapmierina viņas ļoti labā draudzība ar bijušo un it īpasi, ka viņi tiekās, kad neesmu tuvumā. Viņa tik atbildēja, ka neesot nepie kā vainīga, un ka tas ir normāli, jo esot draugi un viņš dzīvo kaimiņos.

Tagad vairs nezinu, vai vispar vēlos kaut ko turpināt ar šadu cilvēku.
Tik nesaprotu, vai es vienīgais domāju, ka tas nav normāli, ka skriet uz vasarnīcu, lai varētu satikt bijušo. Attaisnoties, ka redz tur svaigāks gais. Nu nez man tas nesķiet nopietni.
28.06.2014 10:38 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
L,- +
Nu tad beidzot
28.06.2014 11:35 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
no rīta līdz vakaram rukā, lai nodrošinātu savu meiteni, mazuli, a šī pie bijušā brauc, uz pleca paraudāt, cik viņas puisis slikts! Nu, wtf?

Nu tad, lūdzu, lai puisis paņem atvaļinājuma vai pa vakariem, vai pa brīvdienām aizved savu meiteni uz citurieni, lai sāk nodarboties ar dažādām lietām kopā, lai nopērk meitenei, piemēram, grūtnieču jogas abonementu! Lai izdara tā, ka meitenei pavadīt laiku viņu kopējā pilsētā un ar viņu ir interesantāk kā vasarnīcā ar bijušo!

Es neaizstāvu 100% meiteni, bet domāju, ka liela daļa vainas ir uz puiša (un es, piemēram, sev tādu čīkstuli negribētu, kas neko nedara, tikai čīkst pīkst un vēl visas sarakstes lasa) un tā vienkārši pamest - tas būs līmenis!
28.06.2014 11:40 |

Reitings 24
Gribēju tieši jau rakstīt, ka ne visiem ir brīvlaiks un var pakaļ izskraidīt. Vēl tikai mēnesis līdz atvaļinājumam. Tas ka Rīgā viņai dzīvoklī nav intresanti varu piekrist, bet, kad piedāvāju aizet pa biķernieka mežu pastaigāt, tad gan atteicās, jo redz negribās baigi staigāt. Bet tur redz svaigs gais un vis ko vajag atrodās blakus.

Pie tam viņas mamma pat veido šo labo attieksmi ar bijušā ģimenes vecākiem, un man tik pasak, lai nomierinos, tie tak kaimiņi.
28.06.2014 11:40 |

Reitings 312
Un ja meitene izveidotu diskusiju, kur viņa teiktu, ka lasa visas puišu sarakstes, jūs teiktu - beidz zāģēt, dura! Jūs tiešām domājat, ka ir patīkami atgriezties mājās, kur kāds visu kontrolē un nemitīgi pīkst? Patīkami ir atgriezties patīkamā atmosfērā, nevis šādā, tāpēc arī skrien citur.
28.06.2014 11:43 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Keita, Keita, Tu laikam palaidi garam, bet ta pati meitene chekoja ari vina vestules, un taisija tradi ridi, ja vinam atraksta kada sieviete.
;)
28.06.2014 11:45 |

Reitings 312
Pie tam viņas mamma pat veido šo labo attieksmi ar bijušā ģimenes vecākiem, un man tik pasak, lai nomierinos, tie tak kaimiņi.

Un ko tagad mammai būtu jāignorē kaimiņi tikai tāpēc, ka meita reiz pirms pāris gadiem satikās ar kaimiņpuisi? Tu esi pārāk greizsirdīgs!
Man personīgi tikai ar vienu bijušo ir tādas attiecības, ka nerunājam vispār, ar citiem biežāk vai retāk sarakstamies, satiekamies. Un ja viņi būtu man kaimiņos - ne sev, ne saviem radiniekiem neliegtu ar viņiem tikties.
28.06.2014 11:46 |

Reitings 24
Keita: Nu pirmkārt es vakar tikai iegāju lai apskatītos, kāpēc viņa tā aizskrēja uz vasarnīcu. Nav man hobijs viņas sarakstes vaktēt. Esmu pietiekami nodarbināts. Bet tu tik to zāģē, vai tik tev pašai nav problemas kaut kādas.
28.06.2014 11:46 |

Reitings 312
Keita, Keita, Tu laikam palaidi garam, bet ta pati meitene chekoja ari vina vestules, un taisija tradi ridi, ja vinam atraksta kada sieviete.

Varbūt tā bija atbildes reakcija uz puiša greizsirdības scēnām (vēstuļu čekošana vai ne vēstuļu čekošana, greizsirdība tur izpaužas tūkstoš veidos, piemēram, tā, ka viņš ir pret to, lai meitenes mamma tiekas ar bijušā ģimeni - un droši vien vēl ir milzums tā, ko viņš mums neizstāsta)? :) Turklāt kāpēc Sandis ir tik ļoti greizsirdīgs? Vai nav tā, ka pārsvarā tik ļoti aizsvilstas par bijušajiem tieši tie, kuri paši nav pārāk uzticīgi? Varbūt viņš pats agrāk pieļāva kaut ko, kas meitenei lika čekot viņa vēstules? .. Vienkārši iesaku padomāt, ka tā ir tikai viena - Sanda - puse, kas nebūt nav pati objektīvākā. Objektīvāk būtu dzirdēt abas puses un tad varētu atklāties brīnumi.
28.06.2014 11:50 |

Reitings 312
Bet tu tik to zāģē, vai tik tev pašai nav problemas kaut kādas.

Protams, ka man ir, kuram tad nav? :D Nē, es vienkārši cenšos nepieļaut to, ka tu salasies forumā kaut kādu lošu viedokļus "pamet grūtnieci! pārbaudi, vai tas ir tavs bērns!" un īsteno.

Bet ok, vairs nerakstīšu. :)
28.06.2014 11:52 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Sakiet ko gribar, bet man visa šitā autora situācija neliekas normāla.
28.06.2014 11:53 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
viņa katrā vēstulē, ko man atraksta sieviesu parstave centās saksatīt, kaut ko aizdomīgu.
Taa parasti dara tie, kuri pasi ir neuzticiigi.

Ja meitene citas attiecibas ir partraukusi deel taa pasa kaiminja un tagad skraida uz vasarnicu, lai ar vinju tiktos, es buutu uzmaniiga. Sandi, tu saki, ka bernam vajadzetu but tavam. Uzticies, bet tomer parbaudi. Nav zinams vai vinja pie kaiminja nepiestaigaja tev nemaz nezinot (kamer nepiekeri, ka sarakstas). Neizskatas, ka jus kopa busiet laimigi, ja vinja shaadi speciaali atrod iemeslus, lai skrietu uz vasarniicu un mekletu kontaktu ar bijuso.
28.06.2014 11:54 |

Reitings 24
Keita: Tev fantāzija strādā. bet jēgas nekādas tev, ko skaidrot, jo visur ir otrā puse un visur ir brīnumi. Beidz tos seriālus skaīties.
28.06.2014 11:55 |

Reitings 24
Keita: par to ev nevajadzētu satraukties, tā pat škiršanās būs tikai tādā gadījumā, ja nevarēsim nonākt pie kopsauceja un bijušais būs svarīgāks. Rīt pēc darbu aizbraukšu ar abiem izrunāties.
28.06.2014 11:59 |

Reitings 312
Keita: Tev fantāzija strādā. bet jēgas nekādas tev, ko skaidrot, jo visur ir otrā puse un visur ir brīnumi. Beidz tos seriālus skaīties.
Nu pag, kuram te seriāli - tam, kurš izdomā, ka bērns ir svešs vai man, kura uzskata, ka meitenei vienkārši pietrūkst tavas uzmanības, lietderīgas nodarbes un apnikusi nelabvēlīgā attieksme mājās? Manuprāt, mana versija ir daudz piezemētāka un realitātei pietuvināta. :)
28.06.2014 11:59 |

Reitings 24
Keita: Es teicu, ka bērns ir sveš?
28.06.2014 12:05 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Redziet- SIEVIETES!

Ja uzrakstītu meitene (kā jau te nesen diskusijā bija), kuras čalim būtu draudzene- viņi noteikti guļ! Tu pamet viņu! Nav tādas draudzības starp sievieti un vīrieti!

Tagad uzraksta čalis- nu nē, viņi jau tiešām pa draugam, tu esi tik slikts, fuj!

Bieži vien nesaprotu sieviešu loģiku.

Es uzskatu tā- jā, starp sievietēm un vīriešiem (kas nav otrās pusītes) var būt draudzīgas attiecības, arī es reizi pāris mēnešos savācos ar saviem paziņām (tiesa, kompānijā ir arī meitenes) un pasēžam. Un tieši tāpat ir manam draugam. Ja būtu šitāda braukāšana uz vasarnīcu pie bijušās/bijušā- ADIOS, AMIGOS!
28.06.2014 12:14 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Gribēju teikt- jā, var būt draudzība, bet ne pārspīlēta un ļoti regulāra :D Arī man liktos dīvaini tagad, esot attiecībās, sēdēt un sarakstīties ar čaļiem.
28.06.2014 12:15 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Un par pārbaudīšanu, vai tavs bērns - vispār labāk paklusēšu..

Kā tad, ka fuj, jo stāvoklī jau sieviete var palikt tikai no tā, ar kuru zem viena jumta dzīvo, no pārējiem nekādi. Un ja ir tāda skraidīšana pie bijušā, cik tur vajag.
Kādēļ čalim jāpaliek par muļķi un svešs bērns jāaudzina/jāuztur? Tikai tāpēc, ka meitene viņam saka, ka bērns viņa? Un pati apkārt skraida. Es arī pārbaudītu. Meitene pati ir devusi šaubām iemeslu.

Kas attiecas uz to, ka sarakstes pārbauda - gan jau ka ir iemesls arī tam. Retais no zila gaisa rakāsies sarakstēs un tur kaut ko meklēs. Nedomāju, ka mans vīrietis justos dikti omulīgi, ja es viņam paziņotu, ka vēlos uzturēt draudzīgas attiecības ar savu ex, pie tam to darīt, kad viņa nav klāt.

Te pus Cosmo ceļ skandālus par puišu labākajām draudzenēm, kas viņiem bijušas gadiem pirms meitenes, taču kad uzrodas stāsts par dāmu, kas mistiski vēlas draudzēties ar savu ex, tad no meitenes puses jau tur nekā tāda nav, tikai draudzība. Kā tad - noticēju uzreiz. Un tad vēl tādi tekstiņi uz nerviem :"Tu sāpini mani un bērnu!" . Nu, kas tas ir? Autoram jau nemaz nesāp, ne? Kopš kura laika grūtniecība nozīmē visatļautību?
28.06.2014 12:24 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Ja reiz puisis meklēja pēc palīdzības,tad arī mēs uzrakstam,ko PUISIM vajadzētu darīt un ko VIŅŠ dara nepareizi. Jo kāda jēga teikt,ko tā sliktā meiča izdarījusi,ja viņa šo neredzēs? :D Puisis ies pie meitenes uz teiks : "re,ko te cosmo man teica! Tu esi vainīga,tava attieksme ir pretīga!" ? :D

Protams,ka meitene arī vainīga. Bet attiecības veido DIVI,tātad abi ir pie vainas,ja kaut kas notiek. Jo ja, piemēram,puisis būtu zelta gabaliņš,tad vai ta meitene skrietu pie bijušā?
28.06.2014 12:25 |

Reitings 568
Reģ: 17.06.2014
Pārdod vasarnīcu un nopērc citu kaut kur tālāk no viņas bijušā. :)
28.06.2014 12:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits