Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nesaprašanā, kas pie velna notiek.

Reitings 24
Reģ: 28.06.2014
Sveiki.
Esmu nonācis strupcelēs, jo nezinu vai mani uzskati ir nepareizi, vai tomēr draudzenes.

Esam kopā 10 mēnešus un draudzene ir stāvoklī.
Lieta tāda, ka sākoties vasarai, viņa sāk braukāt no Rīgas uz vasarnīcu.
Jo uzskata, ka mazajam tā būs labāk, svaigs gais un tā tālāk.
It kā vis saprotams, bet vasarnīcai, blakus kaimiņos dzīvo bijušais un arī tikai pa vasaru.

Viņu attiecības man tiek pasniegtas kā daudzīgas, jo esot šķīrušies pa labam. Kaut sākumā bijušais negribēja viņas vairs satikt. Bet visu laiku viņa tik apjautājās, kā viņam klajās un vai ir ticis pāri.
Tad pēdējā laikā, notiek brīnum lietas. Draudzene sāk braukāt uz vasarnīcu, kamer esmu blakām vis pa mierīgo, bijušais arī nerādās, pa retam atnāk apsveicināties. Kad aizbraucu, tad draudzene sāk rakstīt bijušajam un jautā, vai esot mājās.
Man viņa sākumā stāstīja, ka viņa neraksta viņam, ka viņa tikai atbild uz viņa vēstulēm vai sms, bet cik kaut ko atrodu, tad viņa pati visu laiku uzprasās.

Tad vēl braukšana uz vasarnīcu arī notiek intresanti, jo katru reizi ir kads iemesls kāpēc viņai jābrauc. Vakar tas bija mazā brāļa dēļ, esot viņu jāaizved. bet tai pašā dienā prasa bijušajam vai būšot.
Protams izlasot kārtējo saraksti aizsākās dusmu plūdi. Un zvanīju, lai noskaidrotu, kādā sakarā uzbāžās bijušajam.
Viņa tik apgalvoja ka esot draugi un tas esot normāli, ka tur nekas neesot. Ka es tikai cenšos , kaut ko tur saskatīt. Un ka es darot pari viņai un mazajam apvainojot viņas. Un pēc laika jau stāsta ka esot satikušsies ar bijušo, jo redz viņai tas sāpējis, ka es neuzticos viņai. Un paraudajusi šim uz pleca, ka viņš esot iejūtīgs un arī uztraucoties, lai mazais neciestu.
(Izklausās pēc tādas balādes, ka pat grūti uzrakstīt to)
Izstāstīju, ka man neapmierina viņas ļoti labā draudzība ar bijušo un it īpasi, ka viņi tiekās, kad neesmu tuvumā. Viņa tik atbildēja, ka neesot nepie kā vainīga, un ka tas ir normāli, jo esot draugi un viņš dzīvo kaimiņos.

Tagad vairs nezinu, vai vispar vēlos kaut ko turpināt ar šadu cilvēku.
Tik nesaprotu, vai es vienīgais domāju, ka tas nav normāli, ka skriet uz vasarnīcu, lai varētu satikt bijušo. Attaisnoties, ka redz tur svaigāks gais. Nu nez man tas nesķiet nopietni.
28.06.2014 10:38 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ļoti iespējams,ka meitenei tas puisis tiešām ir tikai draugs,bet,manuprāt,čalis gan labprāt viņu izdarbinātu.
28.06.2014 10:45 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
skaidrs, ka tu viņai esi tikai kā plāksteris un nespēj aizmirst bijušo, un ja viņš tikai pasvilps, diemžēl, uzreiz aizskries pie viņa atpakaļ. Bumba ar laika degli.
28.06.2014 10:45 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
Tas bērns tiešām ir no tevis?
28.06.2014 10:46 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Strupcelēs. No kurienes tu esi? Kurā vietā tā runā?
28.06.2014 10:50 |

Reitings 24
Bērnam vaidzētu būt no manis, jo tas laiks bija bez bijušo. tadi čomaki, tikai pedējo pāris mēnešu laikā palika.

Nu es arī pieņemu, ka bijušais diezvai jūtās, kā tikai draugs. Vai nu esamu sastapis pirmo ex pāri, kuri pēc 3 gadu attiecībām, var ar mierīgu sirdi izrunāties un būt best friend.

Un uz jautajumu, vai mums verts turpināt, viņa atbildēja, ka man esot jāmainās, jo tas neesot normāli, ka es pārmetu, ka viņa sazinās un tiekās ar bijušo. (Laikam apgrieztā loģika)
28.06.2014 10:51 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Varbū sāc ar to, ka izņem no sava profila info, ka esi meitenes. Tad bildini un appreci sava bērna māti, tad sagādā viņai citu vasarnīcu, kur nav viņas bijušais un tad čīksti. Bērnu uztaisīt nav grūti, bet tagad jāsāk domat ko talāk...
Un loģika tur vispar nav, ne apgrieztā, ne neapgrieztā. Pajautā vinai vai viņa tevi mīl un precēs, ja ne, tad nav ko, vienojieties par finansēm bērnam un dzīvojiet katrs savu dzīvi. Viss ir tieši tik vienkārši, tāpēc jau pasaulē ir tāda lieta kā laulība, jo ja cilvēks ir gatavs dzīvot ar otru kopā un mīlēt, tad viņam nav nekādu kompleksu to pateikt visiem un aizmirst visus bijušos.
28.06.2014 10:55 |

Reitings 24
Nedomāju šeit tik ilgi uzturēties, lai iespringtu uz profilu.
Mani nesatrauc rūpes par bērnu. tā kā to tev nevajadzēja lieki aizskart.
Iepatikās otrā daļa tavam rakstītajam, varētu pat piekrist.
28.06.2014 11:00 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Man skiet,ka tur nav tikai draudzigu attiecibu. Man pasai ir zinams lidzigs gadijums. Ka jau te mineja, tu varbut vairak esi ka plaksteris. Es tava vieta ari neciestu nepartrauktu lidosanu uz vasarnicu un kaut kadas sarakstes, ja cilveks ir mans,tad mans, nedalitos vel ar bijusajiem. Un varbut liec izveleties, tu vai vins, kaut gan, man liekas, ka vina saktu bert kaut kadus miltus, un izveletos savu labo veco draugu. Ja mans puisis,kuru es milu, mani nostadtu sada fakta prieksa, protams, izveletos savu tagadejo puisi, jo vinu milu, nemot vera ka ari man ir labas attiecibas ar ex, bet nu, nekad neskrietu vina del un neteretu degvielu.
28.06.2014 11:02 |

Reitings 24
Philip: Jau izteicu, lai izvēlās. Un dzirdēju tikai to, ka es pārspīlēju un viņa netaisas manām iegribām izdabāt un palikšot tgd vasarnīcā (Milti)
28.06.2014 11:04 |

Reitings 837
Sandi, nu redzi.
Nu es tava vieta nelautu sevi sita dirsinat (atvainojos), par bernu rupetos, tas nenoliedzami, bet ar tadu meichu, chawa amigos.
28.06.2014 11:06 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Kad aizbraucu, tad draudzene sāk rakstīt bijušajam un jautā, vai esot mājās.
Man viņa sākumā stāstīja, ka viņa neraksta viņam, ka viņa tikai atbild uz viņa vēstulēm vai sms, bet cik kaut ko atrodu, tad viņa pati visu laiku uzprasās.

Fui, es gan negribētu būt kopā ar tādu, kas čeko manas sarakstes, tad labāk brauktu pie bijušā uz vasarnīcu. :D
28.06.2014 11:08 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es pilnīgi noteikti pārbaudītu, vai bērns ir manējais .. pēc dzemdībām, protams, lai viņa neko neuzzina :)

Kas attiecas uz doto situāciju, man tas liekas nepieņemami, ka tiekas ar bijušo tik bieži un pati uzprasās. Neapgalvošu, ka tur ir fiziska krāpšana, bet vismaz morāla - noteikti.

Braukt augumā diez vai ir prātīgi, jo sieviete tomēr stāvoklī un tāpat ar to līdzēts nebūs. Drīzāk parādi, ka viņa Tev ir ļoti dārga un mīli viņu .. viņai, izskatās, vienkārši trūkst uzmanības vai draudzīga atbalsta, vai seksa .. , un bijušais, acīm redzot, ir tas, kas viņai to šobrīd nodrošina.

Mana pieredze rāda, ka sievietes šādi vīriešiem batonus sprauž ausīs, lai viņiem uzliktu ragus (fiziskus vai morālus - nesvarīgi), tāpēc mana reakcija būtu ultimāts, pēc tam, kad būtu izmēģinājis augstāk minēto un tas nestrādātu, bet nu tas ir par mani :) Es vairs sevi par ēzeli netaisos ļaut padarīt ..
28.06.2014 11:10 |

Reitings 24
Jā es arī neesmu ar mieru audzināt bērnu, kamēr viņa ar bjušo it kā pa draudzīgo tiksies. Tāpēc ir laiks apdomāt iespēju šķirties un vienoties par finansiālo pusi.
Jo ja meitene neuzklausa un uz katru manu jautājumu ir atbilde, ka es viņu sāpinot un apvainoju, ka tur nekā nav.
Neredzu nākotni.
28.06.2014 11:10 |

Reitings 837
Nikola, tad labak dzivot ka tutinam leiputrija un neko nezinat,
Labi vien ir, ka puisis uzkera, ka tada situacija ir, un ir gatavs kaut ko darit
28.06.2014 11:12 |

Reitings 24
Nikola: nu mana intrese vēl salīdzinot ar viņas ir sīkums, jo viņa katrā vēstulē, ko man atraksta sieviesu parstave centās saksatīt, kaut ko aizdomīgu.

Bet varu iedomāties tevi, kapēc tev nepatiktu, žēl tava čaļa, ja tev tads ir.
28.06.2014 11:12 |

Reitings 24
^^: fiziski noteikt nekrāpj, bet kā izteicies morāli.

Nebūtu pirmā reize, kad viņa šādi izdarās, arī ar iepriekšējo čali pašķīrās šī paša bijušā dēļ, jo atsāka kontaktēties. Bet par to laikam viņa aizmirsusi.
28.06.2014 11:19 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Man liekas nelietīgi domāt par meitenes pamešanu. Viņa iznēsā tavu bērnu! Un par pārbaudīšanu, vai tavs bērns - vispār labāk paklusēšu.. Fuj, fuj, fuj!

Es stāstā redzu meiteni, kura, iespējams, nav tikusi pavisam galā ar savām bijušajām attiecībām (ar emocijām), bet viņa ir stāvoklī un, iespējams, hormoni arī dara savu, paspilgtinot to visu. Pretī ir puisis (tu), kurš *neprec (lai gan viņa uz to pati, iespējams, neuzprasās, tomēr lielākā daļa bērnus grib laulībā) *čeko visas viņas sarakstes (pie tādas kontroles pat visnevainīgākā meitene beigās norautos) *nerūpējas par viņas labsajūtu (kāpēc nepasaki: "tev stāvoklī ir vajadzīgs svaigs gaiss, tad brauksim, mīļā, atpūsties kopā uz viesu māju!" un ar dažādiem paņēmieniem, kopā laika pavadīšanu tavās brīvdienās un darbdienu vakaros novērs viņu no vasarnīcas). Tu pats viņu pamudini draudzēties ar bijušo, jo acīmredzot viņa tur meklē to, kas trūkst jūsu attiecībās (daļu jau uzskaitīju, bet var būt vēl 100 iemesli). Sāciet strādāt pie savām attiecībām!

Un nav tiesa, ka tur obligāti kaut kam starp viņiem jābūt. Man ir bijušais, kurš tagad ir draugs - mēs sarakstāmies, tiekamies un, lai gan nezinu, kādi viņam ir nolūki, es neatļautos pārkāpt draugu robežu, jo viņš man ļoti, ļoti simpatizē tikai kā cilvēks, romantiskā ziņā vilciens aizgājis starp mums. Tā kā nav visi gadījumi vienādi!
28.06.2014 11:25 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Tava attieksme nav slavējama,viņas tāpat. Kā saka - tāds tādu atrod.

Padomā,ko viņa var meklēt pie bijušā? Kaut ko, ko no tevis dabūt nevar,bet ir nepieciešams. Kas tas būtu?
Pēc taviem komentāriem šķiet,ka mīļums,atbalsts. Nedomā,ka ar to punci vienai mājās sēdēt ir inčīgi.
Es tev ieteiktu neložņāt pa viņas sarakstēm,nosodīt,bet gan vairāk pavadīt laiku ar viņu,lai viņai vīrietis,atbalsts nav jāmeklē citur.

Nedomā,ka es aizstāvu viņu..
28.06.2014 11:26 |

Reitings 3709
Reģ: 06.05.2014
Kāpēc jūs visas to grūtnieci aizstāvat? Ja šo rakstītu meitene par puisi, tad visas kā sadziedājušās teiktu, lai pamet. Es esmu izdarījusi kā tas skuķis, nevaru teikt pati par sevi neko labu tā dēļ. Draugs mani pameta, ķipa šķīrāmies draudzīgi. Lai tiktu pāri bijušajam, sāku tikties ar citu, bet bijušais ik pa laikam parādījās manā dzīvē. Nu neteikšu, ka bija tikai sarunas par laikapstākļiem. Ieteiktu pārbaudīt, vai bērns ir tavs. Un, ja viņa vienas attiecības jau tā ir padirsusi, tad viņai to bijušo vajag, bet vai nu apzinās, ka tur nekas labs nesanāks un ar tevi būs labāk, vai arī viņš vienkārši grib izklaidi un neko vairāk. Liels plāksteris, kas nelīdz, ja bijušais vislaik ir viņas dzīvē.
28.06.2014 11:34 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
Es gan esmu puiša pusē! Nu, iedomājieties sevi viņa vietā - no rīta līdz vakaram rukā, lai nodrošinātu savu meiteni, mazuli, a šī pie bijušā brauc, uz pleca paraudāt, cik viņas puisis slikts! Nu, wtf? Un vēl šitā manipulēt-Tu sāpini mani un mūsu bērnu, kad neļauj mums braukt pie bijušā! Liels fuj tavai draudzenei. Var redzēt, ka esi normāls čalis- gatavs bērnu uzturēt arī, ja šķirsieties. Nav daudz tādu, diemžēl. Bet ja meitene neprot novērtēt to, kas viņai ir, nu, es nezinu...
28.06.2014 11:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits