Esmu lietojusi ļoti sen kkādu lietus šampūnu no body shopa, nebija pats sliktākais ko esmu lietojusi, bet noteikti nav tās cenas vērts, jo īpaši tāpēc, ka pilns ar tādām pasām vielām, kuras ir fairy trauku līzeklī.
Vienīgais, kas man patīk no TBS ir eļļas matiem. Kokosriekstu eļļa padara matus tiešām spīdīgus un tagad vēl piedevām ir atlaides. Runājot par šampūniem, tie ir pārpilni drazu un cena arī saskrūvēta, ieteiktu tev labāk pirkt to pašu Siberiku vai kaut ko lētaku, kur nav tik daudz draņķību un cena ir salīdzinoši normāla par šampūnu.
Esmu lietojusi banānu šampūnu un kondicionieri. Patika smarža, kopumā likās ok, bet tiešām nav nekas tāds, lai regulāri pirktu. Labāk pērku ko lētāku, kas pat patīk labāk.
Esmu lietojusi gan šampūnu, gan kondicionieri. Ar 1-2x pietika, izmetu ārā, mēsls, mati kā salmi bija, sajūta takā nebūtu vsp mazgāti un par tādu naudu, nē paldies, par brīvu neņemtu! Un, tiešām, neņemtu!!!
Es pirms daudziem gadiem (manuprāt, kaut kad ap to laiku, kad TBS parādījās Latvijā) lietoju šampūnu un kondicionieri taukainiem matiem. Mati palika sausi un ļoti grūti ķemmējami. Metu mieru un kopš tā laika no šī zīmola matu produktiem turos pa gabalu. Man šķiet, tas bija sliktākais šampūns + kondicionieris, ko jebkad esmu lietojusi.
Marija, patlaban eksperimentēju ar nedaudz dārgākiem matu kopšanas zīmoliem, bet domāju, ka cenu kategorija sevišķi neatšķiras no TBS. Pašlaik tā ir Redken All Soft līnija - mani viss apmierina.