Es vakar biju plazas H&M, nu nekā dikti prātīga tajās atlaidēs nav, nopirku apakšveļas komplektiņu, melnas bikses/legingus un platformenes, visu ar 50 - 70 % atlaidi, no apģērbiem nekas tā īsti vairs neuzrunāja, īpaši tiem, kas atlaidēs :D
Es arī vakar paspēju ieķert divus apkašveļas komplektiņus. Nekas cits arī neuzrunāja. Uz atlaidēm nekas prātīgs nebija palicis, bet varbūt centra H&M vai Molā (jo tur mazāk cilvēki apgrozās) ir savādāk :)
Lottie, centra un Mola, arī Spices H&M man nepatīk, Plazas un Alfas šķiet vislabākie un arī piedāvājuma ziņā visforšākie, lai gan tur pie vainas noteikti vienkārši izkārtojums :D Centra H&M man šķiet vispār viss vienmēr jau izlasīts :D
Jā, man ar biksēm arī vienmēr traki iet! Un es esmu cilvēks, kurš uz "aci" arī nemāk noteikt, ir tas izmērs mans vai nav. Tad vienmēr eju ar 4 vienādām biksēm iekšā kabīnē :D
Pakojos uz Deutschland vasaras skolu :D. Sovakar plans braukt ar ricuku kadus paris km, un tad jau majas cucet,agri jaizlido :D
Nacu pie secuinajuma, ieraugot si semestra kursa atzimes,japacensas nakaosemest labak... :)
Persephon, man gluži tas pats! Alfas man visabāk patīk.. GC H&M jau sen kā paeju garām, jo tur tiešām vienmēr ieejot ir tāda sajūta, ka viss jau ir nolasīts un izpirkts! :D