Piektdienas vakara klača

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Čau, mīļie!

Kas jums šovakar uz sirsniņas? Kura šovakar dosies atpūsties un kura plāno sēdēt mājās?

27.06.2014 21:00 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Seezju maajaas, dzeru alu. Maneejais aizgaaja uz trasi vizinaaties un izmeeginaat jauno supercharger uz mashiinu. Vienu lietu nespeeju saprast par mashiinu razjotaajiem - kaapeec vinji taisa aizvien aatraakas mashiinas, ja tai pashaa laikaa atljautie aatrumi daudzkur pat samazinaas. Tas ir kaa cept aizvien gardaakas kuukas, bet tad neljaut taas eest. Ir arii otra lieta, ko nespeeju saprast. Kaapeec viirieshi nopeerk vecu, sagrabeejushu mashiinu, lai tur iebaaztu porshe, ferari utt. motoru. Kur ir prikols? Atskaitot to, ka mentiem atkaraas zjoklis redzot, ka zapinjsh maak lidot.
28.06.2014 02:34 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
krista Nezinu kāpēc zapiņā grib bāst porsche, bet mēs dažreiz skatamies uz inženieru darbu un ļoti viļamies, kad normāla izplūdes kolektora vietā stāv lēts, nepareizas formas un izliets no čuguna. Kā notiek atgāžu recirkulācīja, kā kartera ventilācīja... Viņi labāk interesējas kā aizpist kapeiku uz riepu ventiļiem, nevis laba dzinēja uzbūvēšana.

Bieži dzinējā notiek tāda pederastija, kas netikai samazina jaudas, bet arī palielina patēriņu. Ironiski, ka tā peradastija ierīkota lai pabāstu dzinēju zem kādām apšaubāmiem standartiem un normām.
28.06.2014 03:02 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Kaapeec viirieshi nopeerk vecu, sagrabeejushu mashiinu, lai tur iebaaztu porshe, ferari utt. motoru. Kur ir prikols? Atskaitot to, ka mentiem atkaraas zjoklis redzot, ka zapinjsh maak lidot.

Lai saliktu uz ceļiem lielībniekiem un šķietamajiem ceļu pavēlniekiem, kas tikai nosmīkņā par blakus braucošo grabažu. Personīgi uztveru to kā sava veida mērīšanos ar krāniņiem vīriešu starpā, vadoties pēc principa:" Neskati vīru pēc tā cepures!" :D
28.06.2014 03:08 |

Reitings 9169
armands Nu taadas detaljas ir leeti un vienkaarshi nomainiit. Turklaat ir arii mashiinas, kuras domaatas cacaam ar videeju budzetu - smukas aarpusee, bet iekspusee meesls, aatri pliist. Bet ir arii markas, kur ir normaala kvalitaate un ir tieshaam uzlabojumi ar gadiem, un ne vienmeer taas ir taas pashas daargaakaas, ja atceraas porshe 911 likstas.
28.06.2014 03:10 |

Reitings 9169
Favel Tur taa lieta, ka nevar nemaz nekur to speeku paraadiit! Kur dziivoju, ir visriebiigaakaa policija visaa Kanaadaa. Pie mums ir tik zems noziedziibas liimenis, ka vieniigaa mentu izprieca ir seedeet kruumos un terorizeet ikvienu, kursh paruucina motoru. Te cilveeki baidaas pat uz lauku celja paarsniegt vairaak par 10km stundaa. :D Taapeec arii nesaprotu jeegu uztaisiit superaatru mashiinu, ja veel uz trasi nebrauc.
28.06.2014 03:13 |

10 gadi
Reitings 4416
krista, tiem rūcinātājiem paradīze būtu tieši vietā, kur uzturos es :D Man tā ir ikdiena braukt uz 150-170km/h pa bāņiem :)

Bet, ja jāizvēlas drošību valstī, vai iespēju dzenāties pa ceļiem, es ļoti novērtētu pirmo variantu :)
28.06.2014 03:20 |

Reitings 9169
Favel Dziivo Vaacijaa? Ticeesi vai nee, bet vienalga sheit notiek avaarijas. Tiesa gan, taas izraisa pensionaari, jo vinji dazkaart aizmirst, ka ir pie stuures. Es ljoti ceru, ka pienjems likumu par braukshanas testu peec 70 gadiem ik peec 5 gadiem, nevis tikai kognitiivo testu.
28.06.2014 03:26 |

10 gadi
Reitings 4416
krista, jā, uzturos Vācijā.
Avārijas notiek visur. Iepriekš dzīvoju Luksemburgā un tur mani nu ļoti pārsteidza avāriju daudzums ikdienā. Lielai daļai vietējo nauda pa dupsi birst, tad nu iegādājas sev tādas mašīnas, kādas paši vienkārši neprot savaldīt.
28.06.2014 03:35 |

Reitings 9169
Lielai daļai vietējo nauda pa dupsi birst, tad nu iegādājas sev tādas mašīnas, kādas paši vienkārši neprot savaldīt.

+1. Pamaniits fenomens starp turiigiem cilveekiem. Nafig peerc, ja peec tam staigaa ar lauztu kaaju vai veel sliktaak. Tas, ka maksaa daargi, nenoziimee to, ka ir domaats bagaatniekiem, dazkaart tas liecina par to, ka taa ir augsta liimenja tehnika un ar to ir japietaas pieredzeejushiem cilveekiem, nevis neziniishiem ar 1 gada staazju.
28.06.2014 03:39 |

Reitings 2209
Isle of Man(sala pie Anglijas) salā vispār nav ātruma limita. Iesmaidīga vieta :D
28.06.2014 03:54 |

10 gadi
Reitings 4416
krista, nevaru nepiekrist. Ekhh, ļoti novērtēju tos cilvēkus, kuri ir apdomīgi mašīnas izvēlē. Vienkārši neredzu jēgu pārmaksāt naudu par iegādāto mašīnu, ja to galveno funkciju pielietošanai nākas pārkāpt noteiktās normas vai īsti nav sajēgas un pieredzes to pielietošanā. Ceļu abas rokas par vērtīgāku naudas ieguldīšanu nākotnes vārdā. :)

Ekhh, man jāceļas jau pēc 4h. Doma ir iet uz virtuvi un lēnītēm jau gatavot brokastīm pankūkas :D
28.06.2014 03:55 |

Reitings 9169
Ekhh, man jāceļas jau pēc 4h. Doma ir iet uz virtuvi un lēnītēm jau gatavot brokastīm pankūkas

Izsaku liidzjuutiibu. :( Man vismaz paliidz tas, ja esmu kaut 2 h vienkaarshi nogulshnjaajusi gultaa bez aizmigshanas, bet ar aciim ciet. Tad nejuutos tik slikti, ja buutu vienkaarshi neguleejusi.
28.06.2014 04:01 |

Reitings 9169
Isle of Man(sala pie Anglijas) salā vispār nav ātruma limita. Iesmaidīga vieta

Esmu redzeejusi video. Tieshaam iespaidiiga vieta. Tie pagriezieni vispaar brrrr..... Kaa tie vieteejie tur dziivo, nezinu. Esi paarliecinaats, ka nekad nav limitu, jebshu tas tik sacensiibu laikaa? Prieksh mociem tik Deals Gap var staaveet liidzi.
28.06.2014 04:05 |

Reitings 2209
Ceļu abas rokas par vērtīgāku naudas ieguldīšanu nākotnes vārdā.

Nu... Musdienu sieviete nemāk attiecības un nenovērtē ģimeni, bet vīrietis, ja neparādīsi mērķi, aizrausies ar jautras huņas iegādi un enerģijas tērēšanu nedzīvās lietās. Lai vien pērk jaudīgas mašīnas. Saskatu tajā milzīgu jautrību un kaudzi jēgas.
28.06.2014 04:05 |

Reitings 2209
krista Top gear teica, ka tur var vilkt cik jauda atļauj. Vienīgais sods, ko var saņemt ir nāve vai sasista mašīna. Soda mērus pats izdomāju.
28.06.2014 04:15 |

Reitings 9169
Nu... Musdienu sieviete nemāk attiecības un nenovērtē ģimeni, bet vīrietis, ja neparādīsi mērķi, aizrausies ar jautras huņas iegādi un enerģijas tērēšanu nedzīvās lietās. Lai vien pērk jaudīgas mašīnas. Saskatu tajā milzīgu jautrību un kaudzi jēgas.

It kaa nepreceeta sieviete nenotriektu naudu lupataas, kosmeetikaa un daudzas arii fen-shui kursos. Vieniigaa atskjiriiba, ka peec tam mashiinu, laivu, motociklu utt. var paardot taalaak, bet ko dariit ar pusizlietotu nagulaku vai aplietotu rokassominju?
28.06.2014 04:17 |

10 gadi
Reitings 4416
Par Isle of Man no wikipedia

. There is no national speed limit - that is to say, the majority of roads one may drive at any speed which is safe and appropriate. Careless and dangerous driving laws still apply of course, so one may not travel at absolutely any speed. Nevertheless, sight lines are such that there are parts of the network where someone in an appropriate vehicle could approach 200mph - but local speed limits are prevalent in a similar manner to the UK.
28.06.2014 04:22 |

Reitings 2209
krista Nejau vīrietis mācīs sievietei dzīvot. Esi kādu klausījusi vai kādam no pakaļas skrejusi? Es jā, bet sieviete māca maucību un materiālismu. Reāli piekrītu un neiebilstu. Maucība ir ok, bet tas ka viņas materiālistes, man nedaudz nav pa prātam. Bet ir ok.
28.06.2014 04:23 |

10 gadi
Reitings 4416

Brīdinu, ka lielākā daļa manu aktīvo pelēko šūniņu jau čuč, tāpēc pagrūtāk izurbties līdz Tava komentāra domai nepareizo locījumu dēļ (nē, nē, nē, es nepiekasos ;) ).

Mani patiesībā absoluti neinteresē, kur katrs izmanto savus ienākumus. Mani vienkārši vairāk saista praktiski domājoši cilvēki.

Man ir grūti pašai saprast, ja cilvēks visu savu dzīvi ir pelnījis labi, naudu šķiedis pa labi, pa kreisi, bet pusmūžā, zaudējot darbu, atskārst, ka ir tukšā, nav pamats zem kājām, nekādas drošības, jo nav domāts par ieguldījumiem, bet visa nauda notriekta jautrākas dzīves nodrošināšanai. Bet es nenosodu, vienkārši to nesaprotu, tas arī viss :)
28.06.2014 04:30 |

Reitings 9169
armands Jaa, esmu klausiijusi un maaciijusies. Dzimumus neskjiroju. Ir mauciigi un materiaalistiski noskanjoti viirieshi, gan sievietes. No viiriesha daudz ko var maaciities. Savaldiibu, solidaritaati, cienju pret biedriem, ciinjassparu. Manupraat, viens otru maaca un papildina, taapeec esam viens otram vajadziigi, lai maaciitu un paliidzeetu dziivot. :)
Favel Nabaga iedziivotaaji...... Es laikam savus beernus tureetu kjeedee liidz zinaamam vecumam, ja dziivotu pie shosejas.
28.06.2014 04:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits