Un kur tad palika bagātās mājsaimnieces ar ntajiem tūkstošiem mēneša ģimenes budžetu :D :D
Tādi vācu šroti kaut kādi 15+ veci būmeri :D :D :D vismaz 500000 km nobraukši :D Tas jau nekas ka odometrā 100000km :D
Ar tādiem ienākumiem kā jūs te kladzinat varējāt jau kādu vidusmēra mašinu operatīvajā līzingā paņemt :D :D :D
Bet zinu ka patīk latviešiem tusēties pa servisiem ar saviem audi, bmw :D Tik klausos no paziņām šomēnes nomainīju sprauslas, aizpagājušo mēnes amīšus bija jāmaina :D Eh un tā bezgalīgi :D
Ar jaunu mašinu ntos gadus bēdu nezini un arī pēc tam tik cik ritošo izgrabinājis :D un ruslans :D
ervins, es neesmu ne bagāta, ne baigā krutā cacene, savu mašīnu nevaru atļauties, tāpēc braukšu ar puiša mašīnu. Un nekādas vainas arī nav ne bmw, ne audi, pat ne žigulim, bet tev jau ganjau pa autobusa logu labāk redzams. :D
Sinepe, es gandrīz gadu atpakaļ biju tieši tādā pašā situācijā! Man piedziedāja pilnas ausis, ka varēšu viņu vadāt un šis tik varēs atpūsties... Tagad? Sēdi blakus, minci, sēdi! Gribi braukt, mīļumiņ? Nu nē, es taču varu pats. :D
Vismaz vecāki dod mašīnu :D Tad varu braukt... Bet ja čalim ir izvēle iedot man mašīnu vai aizvest- noteikti aizvedīs! :D Bez ierunām! :D
Mincis, man puisim veselības problēmas, tāpēc diezgan ilgi tagad nevarēs braukt. Kaut gan domāju, ka arī tāpat man dotu braukt, bet tikai ar tādu noteikumu, ka viņš pats būs blakus, viņam bail, ka sasitīšu. :D
Pirmajam auto nav jābūt dārgam. Es pirmo sasitu 3x, ja neskaita buktes un salaustos moldingus un braukāšanu bez bremzēm(izvērtās kā šļūkšana gar ceļa norobežojošajām barjerām).
Nu jā, es esmu 100% pārliecināta, ka manējais baidās no tā paša, bet nesaka man. Kad prasu "kāpēc es nevaru braukt?!" atskan "nu, mīļumiņ, es taču pats varu! Tu vari paskatīties apkārt, papļāpāsim. Tev tā vieglāk!"
Frāzes, kā atsēdināt draudzeni, lai viņa nesasistu mašīnu un neko nenojaustu. Bet es nojaušu!!! :D